Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canim satarken eski tarihleri daha dusuge aliyorlar.

canim ben o bir cyregi alali bayag oluyor (bikac hafta ) 101 e almistim galiba
ama simdi 104 mu olmus ne

105 oldu canım. ama zaten kasım ayındayız yeni aldıklarımız da esi olucak satarken:S

o zaman ben de eski alıyım, sağol tatlım

bende 3,50 attım kumbirişime ay başında atayımda ayın ortasına doğru ay sonu nasıl gelcek diye düşünürken atamıyorum:103::103:

tesekkürler canım bilgi için.int.ten arastırdım bıraz da sanırım en iyisi altın hesabı acmak gıbı geldi bana.ama kararsızım hala ne yapsam bılmıyorum bıraz daha arastırıcam bakalım.dogru bır yatırım yapmak ıstıyorum.

canım birikim için herzaman eski tarih al satarken eski yeni farketmiyo çünkü canım

bende dün hiç koyamadım diye üzülüyodum
sabah kalktım cüzdandan çıkardım 10tl attım içine sonra gittim giyindim anneme gitmek için ne zamandır giymediğim bir pantolonum vardı onu giydim elimi cebine bi atım hışır hışır bişey bi çıkardım 30 tl hahhaaayyyy bayılıyorum buna yaaaaa,onu daha attmadım ama atıcam bildirimide cuma akşam geç saatte yapıcam

17.75 attım bugun

sayfalar baya ilerlemiş kalabalık oldukça muhabbette çok oluyor

bende bugun röfle yaptırcam saçıma gitti paracıklar

maşallah leyla, şanslı günündesin,
bulunan parada ayrı bir mutluluk veriyor insana,

17.75 attım bugun

sayfalar baya ilerlemiş kalabalık oldukça muhabbette çok oluyor

bende bugun röfle yaptırcam saçıma gitti paracıklar

kıs fazla masrafa kaçma emi, pazarlık et kuaförünle
güle güle kullan saçlarını canım

sağol kuşum, ay cepten para çıkması gerçekten çok keyifli:)

kızlar ben bişe merak ettim belki yazmışsınızdır ama yinede sorayım şimdiye kadar toplamda ne kadar para biriktirdiniz? mesela ben 2 yılda 9bin küsür biriktirdim sizlerinde birikimlerinizi öğrene bilir miyim mümkünse???

lahanacım benim 5 çeyrek oldu, kumbaramda da 41 tl var, bir süre atmıycam kaydedebilirsin.

Hay maşallah süpermiş yA canım ayrıntılı anlatırmısın birikim tecrübeni:) Desteğin olsun çok mutlu olurum . Ben daha yeni başladım . 2 çeyrek altınım var 3.ncuyu alıcam haftaya .Birde bozukluklarım var işte.

duyduk duymadık demeyin................

ekim ayı bildirim listesinde adınızın yer alması için pazar günü son gün...
pzt yeni aylık liste yayınlanacak.
o zamna kadar ekim ayı en son şekliyle bildirimlerinizi bekliyorum.

tüm birikimci güzeller güzeli kk sultanları,
haydi zengin olmaya.

:92::92::92:

Oleyyyyy:) Zengin oluyoruz:)

lahana bu listeyi birinci sayfaya yapıştırsanız editöre falan söyleseniz..böyle liste nerede zor oluyıor.

Selammm dün giremedim doktordaydım dün ve bugün toplam 10 tl attım :)))

canım önceki sayfalarda anlatmıştım ama yine söyleyim.bikere ben mağzadan falan alışveriş etmiyorum daha çok pazardan alırım kıyafetlerimi ama bayramlık vb. şeyleri mağza indirimlerden yani yzın kışlık kışın yazlık bide ufak butiklerde hem daha ucuz hemde farklı şeyler bulurum.mutfak masrafında ise marketten alıcama pazardan alırım yarı yarıya farkediyor.diğer ürünleri bimden alırım.bozuk paralarıda artıdığım paralara eklerim.tam çeyrek parası olmasını beklemem çünkü çeyrek baya pahalandı onunyerine para varsa hemen gider gram altın alırım.çeyrek parası birirktirene kadar parayı harcıyorum çünkü ::) sonra ben çeyrek yerine kulpsuz ata alıyorum altında her zaman eski tarih alırım 2 3 yıl eski olabilir hiç bir zaman yeni almam.zaten bir süre sonra paraya altın gözüyle bakmaya başlıyosun yani gözünü altın bürüyo
ben bu konuda annemi takip ediyorum annem bu konuda profesyonel yani
bide eşime derim her sabah üç beş at diye
haa unutmadan benim hiç kredi kartım yok çünkü kart olunca bedava alışveriş yapmış hissi verdiğini biliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…