lahana bu listeyi birinci sayfaya yapıştırsanız editöre falan söyleseniz..böyle liste nerede zor oluyıor.
konu baya ilk açıldığı şeklinden saptı.
şimdi bu yeni sistemde aylık listemiz olacağı için sürekli güncel tutarıs yani ortalarda tek liste olacak.
diğer türlü sabah akşam güncelliyordum.
bu daha iyi olacak.
canım önceki sayfalarda anlatmıştım ama yine söyleyim.bikere ben mağzadan falan alışveriş etmiyorum daha çok pazardan alırım kıyafetlerimi ama bayramlık vb. şeyleri mağza indirimlerden yani yzın kışlık kışın yazlık bide ufak butiklerde hem daha ucuz hemde farklı şeyler bulurum.mutfak masrafında ise marketten alıcama pazardan alırım yarı yarıya farkediyor.diğer ürünleri bimden alırım.bozuk paralarıda artıdığım paralara eklerim.tam çeyrek parası olmasını beklemem çünkü çeyrek baya pahalandı onunyerine para varsa hemen gider gram altın alırım.çeyrek parası birirktirene kadar parayı harcıyorum çünkü ::) sonra ben çeyrek yerine kulpsuz ata alıyorum altında her zaman eski tarih alırım 2 3 yıl eski olabilir hiç bir zaman yeni almam.zaten bir süre sonra paraya altın gözüyle bakmaya başlıyosun yani gözünü altın bürüyo
ben bu konuda annemi takip ediyorum annem bu konuda profesyonel yani
bide eşime derim her sabah üç beş at diye
haa unutmadan benim hiç kredi kartım yok çünkü kart olunca bedava alışveriş yapmış hissi verdiğini biliyorum.
tebrik ediyorum valla.
brova...
:81::81:
yeni smileyler süper ama favorim kesinlikle
:92: