• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

lahana bu listeyi birinci sayfaya yapıştırsanız editöre falan söyleseniz..böyle liste nerede zor oluyıor.

konu baya ilk açıldığı şeklinden saptı.
şimdi bu yeni sistemde aylık listemiz olacağı için sürekli güncel tutarıs yani ortalarda tek liste olacak.
diğer türlü sabah akşam güncelliyordum.
bu daha iyi olacak.

canım önceki sayfalarda anlatmıştım ama yine söyleyim.bikere ben mağzadan falan alışveriş etmiyorum daha çok pazardan alırım kıyafetlerimi ama bayramlık vb. şeyleri mağza indirimlerden yani yzın kışlık kışın yazlık bide ufak butiklerde hem daha ucuz hemde farklı şeyler bulurum.mutfak masrafında ise marketten alıcama pazardan alırım yarı yarıya farkediyor.diğer ürünleri bimden alırım.bozuk paralarıda artıdığım paralara eklerim.tam çeyrek parası olmasını beklemem çünkü çeyrek baya pahalandı onunyerine para varsa hemen gider gram altın alırım.çeyrek parası birirktirene kadar parayı harcıyorum çünkü ::) sonra ben çeyrek yerine kulpsuz ata alıyorum altında her zaman eski tarih alırım 2 3 yıl eski olabilir hiç bir zaman yeni almam.zaten bir süre sonra paraya altın gözüyle bakmaya başlıyosun yani gözünü altın bürüyo:52:
ben bu konuda annemi takip ediyorum annem bu konuda profesyonel yani:nazar:
bide eşime derim her sabah üç beş at diye :1:
haa unutmadan benim hiç kredi kartım yok çünkü kart olunca bedava alışveriş yapmış hissi verdiğini biliyorum.

tebrik ediyorum valla.
brova...

:81::81:

yeni smileyler süper ama favorim kesinlikle

:92:

canım önceki sayfalarda anlatmıştım ama yine söyleyim.bikere ben mağzadan falan alışveriş etmiyorum daha çok pazardan alırım kıyafetlerimi ama bayramlık vb. şeyleri mağza indirimlerden yani yzın kışlık kışın yazlık bide ufak butiklerde hem daha ucuz hemde farklı şeyler bulurum.mutfak masrafında ise marketten alıcama pazardan alırım yarı yarıya farkediyor.diğer ürünleri bimden alırım.bozuk paralarıda artıdığım paralara eklerim.tam çeyrek parası olmasını beklemem çünkü çeyrek baya pahalandı onunyerine para varsa hemen gider gram altın alırım.çeyrek parası birirktirene kadar parayı harcıyorum çünkü ::) sonra ben çeyrek yerine kulpsuz ata alıyorum altında her zaman eski tarih alırım 2 3 yıl eski olabilir hiç bir zaman yeni almam.zaten bir süre sonra paraya altın gözüyle bakmaya başlıyosun yani gözünü altın bürüyo:52:
ben bu konuda annemi takip ediyorum annem bu konuda profesyonel yani:nazar:
bide eşime derim her sabah üç beş at diye :1:
haa unutmadan benim hiç kredi kartım yok çünkü kart olunca bedava alışveriş yapmış hissi verdiğini biliyorum.

Cnm teşekkür ederim verdiğin cevp için:) Ortak noktamız var:) Benimde kredi kartım yok:) Ve gerçekten olmaması birikim açısından çok faydalı oluyor. Bende alışverişe para harcamam. Aynı zamanda bekarım . Ev masrafımda yok :) Ama aıleme destek oluyorum tabiki. Ve her ay mümkün oldugunca 1 çeyrek kenara atıyorum . Ama artık daha fazla biriktirmek istiyorum . Tabi bu gelirinle de alakalı bir durum . İnş daha iyi şartlarda bir işim olursa daha çok birikim yapmayı planlıyorum . Bir de en düşük gram altın fiyatı nedir acaba? Senin gibi bende bozuklukların çeyrek parası olmasını beklemeden gram altın alayım :) Çok mutlu oluyorum böyle . Paylaşımın için tekrar teşekkür ederim cnm :64::74:

Kizlar kumbara begenmeye begenmeye altin yapamiycam, bari herhangi biseyi kullanayim güzel bi kumbara görünce alayim...

2 Eurom var pasta kutusunda..

ay ikiz annesi olmak nasıl bi duygu bilmiyorum ama yakınında ikiz olması harika bi duygu :nazar: :69:

gram altın hakkında bilgi veriri misiniz kızlar.,
ne kadardan başlıyor nasıl alıyoruz falan filan:)

İyi akşamlar cicişlerr:3:

bugünnün hasılatı çok komik biliyorum ama 75 kuruş:39: pazardan artan oda:64:
neyse kara lahana canım bugün kuyumcudaydım gr fiyatınımı sordun anlayamadım ama gr 61.5 ti:30:
artı bende gruba yeni katıldım bu ara züürdüm tabikii birikimlerim birazcık cünyırr:58:

gram altın hakkında bilgi veriri misiniz kızlar.,
ne kadardan başlıyor nasıl alıyoruz falan filan:)

canım ben hem internet şubemden hemde kuyumcudan alıyorum...örneğin altının gramı bugün internet şubesinde 62 ye yakın o değerden alıyorsun ama kuyumcuda bu 61 dir..:83:

kızlar ben bişe merak ettim belki yazmışsınızdır ama yinede sorayım şimdiye kadar toplamda ne kadar para biriktirdiniz? mesela ben 2 yılda 9bin küsür biriktirdim sizlerinde birikimlerinizi öğrene bilir miyim mümkünse???

maşallah cnm :nazar: güzel bi birikim olmuş.bende 14 aydır bırıktırıyorum .su an ıcın 7.100 tl var.bunun 1.100 tl sını ekım ayında bırıktırdım.bende araba almak ıstıyorum nısan mayıs ayı gıbı 14-15 bin 'e kadar onun için dişimi sıkıyorum.aslında bi hedef belirleyip başlamak çok güzel birikim yaparken daha hevesli oluyor insan.hepimize bol bereketli birikimler....:kkk::9::9:

İyi akşamlar cicişlerr:3:

bugünnün hasılatı çok komik biliyorum ama 75 kuruş:39: pazardan artan oda:64:
neyse kara lahana canım bugün kuyumcudaydım gr fiyatınımı sordun anlayamadım ama gr 61.5 ti:30:
artı bende gruba yeni katıldım bu ara züürdüm tabikii birikimlerim birazcık cünyırr:58:

olsun canımk ne demk yani inş çoğalırlar en kısa zamnda...
özeldende yazdım.
hafta sonuna kadar bana net elinde ne kladar var yazar msıın...

canım ben hem internet şubemden hemde kuyumcudan alıyorum...örneğin altının gramı bugün internet şubesinde 62 ye yakın o değerden alıyorsun ama kuyumcuda bu 61 dir..:83:

senin hangi bankada altın hesabın,bende mi açsam acaba valla düşünmüyor değilim.
gram almak karlı diyorsunuz yani öle mi?

"derencim" gram altın en son aldığımda 64 idi.şu sıralar düşmüş demekki.yarın ben 2 çeyrak veya 1 çeyrek bir de gram alıcam bugün çeyreği sordum 99 eskisi.kızlar bide ilk girdiğiniz kuyumcudan hemen alıp çıkmayın bi kaç kuyumcu gezin hepsinin kartını alın bidahaki sefere gezmeden tel. açıp hangsinde ucuz oradan alırsınız.kuyumcudan kuyumcuya farkediyor.her hangi bir şeyi kumbara yapmayın mümkünse çıkarması uğraş gerektiren kumbaralardan alın böylece para lazım oldu mu kumbaradan çıkarmaya erinirsiniz yani:1: paracıklarda kumbarada kalır.ya biz ne kirli çıkıyız böyle yaaa:37::89:

"derencim" gram altın en son aldığımda 64 idi.şu sıralar düşmüş demekki.yarın ben 2 çeyrak veya 1 çeyrek bir de gram alıcam bugün çeyreği sordum 99 eskisi.kızlar bide ilk girdiğiniz kuyumcudan hemen alıp çıkmayın bi kaç kuyumcu gezin hepsinin kartını alın bidahaki sefere gezmeden tel. açıp hangsinde ucuz oradan alırsınız.kuyumcudan kuyumcuya farkediyor.her hangi bir şeyi kumbara yapmayın mümkünse çıkarması uğraş gerektiren kumbaralardan alın böylece para lazım oldu mu kumbaradan çıkarmaya erinirsiniz yani:1: paracıklarda kumbarada kalır.ya biz ne kirli çıkıyız böyle yaaa:37::89:

cnm sağol önerilerini dikkate alacağım . Acaba kuyumcudan kuyumcuya neden değişiyor ki bu fiyatlar ya...

selam kızlar,
bugün kızçemin okuldan velilerle günümüz vardı 15 tl oraya verdim oda birikim sayılır dimi ama

cnm sağol önerilerini dikkate alacağım . Acaba kuyumcudan kuyumcuya neden değişiyor ki bu fiyatlar ya...

bilemiyorum bazılarının elinde fazladan altın oluyor elden çıkarmaya bakıyor bazen haber alıyor fiyat düşecek diye daha ucuzdan veriyor olabilir.bide muhitten muhite de değişiyor mesela zengin muhitlerde fiyatlar epey bi farkediyor

daha sabah bişiy atamadım kumbarama ama gün içinde mutlaka atıcammm :7:
at bebmmmm:70:
saol bitanem,
çeyrekleri bozdurmadan alırım inşallah,
ben şu 12-13 gramlık ray bileziklerden istiyorum,
tahminen 750 felan tutar şubata kadar alırım inşallah

[çeyreklerii bozuruurm beng alibaa almamm çünkü başka...
çidom hadi hayırlısı olsun zengin olacazz bu tutumluklaa byarmad ageliyorr gerçi kıyafet almıcamda eksik çıkıyor tabiki:):97:

at bebmmmm:70:

[çeyreklerii bozuruurm beng alibaa almamm çünkü başka...
çidom hadi hayırlısı olsun zengin olacazz bu tutumluklaa byarmad ageliyorr gerçi kıyafet almıcamda eksik çıkıyor tabiki:):97:

canım bu bayram kızıma ayakkabı alıcağım sadece, oda zaruri olduğu için voleybol kursundan hocası özel ayakkabı istemiş mecbur alıncak..
başakada bişey almıycaz, dolap dol ağzına kadar, tertemiz bir ütü tamamdır,:82:

Back