Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

çiğdemcim evde oluncada tembellik yapıyorum belki dedim salon olunca mecbur giderim..sende bilezik düşünüyormuşsun sanırım ohhh maşallah diyimm bereketli olsun canım:))

ben altınları dün aldım bugün de eşime söyledim. zaten hiç sürpriz yapmayı beceremem. doğum günü hediyesini doğumgünü beklemeden veririm, diğer hediyeleri de öyle. hiç birşey gizleyemiyorum ondan. boşboğazım biraz:S
neyse kumbaradan çıkan eski ytlleri ziraatten değiştirdim, yarın üstünü tamamlayıp altın alıcam bir aksilik çıkmazsa.

esinin tepkisi ne oldu ? iyi yapmissin.

kızlar bundan sonra aylık olarak mı belırtcez hasılatları?bıde su gram altın konusunda benı aydınlatın lütfennnn ne demek gram altın??

günaydınnnn arkadaşlar
benim 18 tane çeyrek ve 60 tl param var..karalahanacığım ellerine sağlık:)

Son düzenleme:
kızlar bundan sonra aylık olarak mı belırtcez hasılatları?bıde su gram altın konusunda benı aydınlatın lütfennnn ne demek gram altın??
canım gram altın hepsinden karlıdır. satarken o günün kuru neyse ondan satarsın yani satım parası olmaz... istersen internet bankacılığındanda alabilirsin. bir bankadan altın hesabı açarsın orada elinde oldukça bankanın kurundan alırsın.. 3-5 kuruş dışarının piyasasına göre fazladır anma sonuçta birikim...

kızlar bu arad dün akşam eve gittim.. benim afacanlar kumbaramı kırmış içindeki paraları her yere saçmışlar..inanın sabah bile yerden para ayağıma takılıyor.. bu nedenle kendime hiç kırılmayacak bir kumbara yaptım...nasılmı?
bankadaki hesabımın adını kumbara yaptım ve hergün içine atacağım..hemde bakiyemi göreceğim..nasıl ama

hehh hhee

canim ayniyiz.

ben de kumbarami dun aksam esimin yaninda saydim, bundan sonra kumbaradaki paralarla her ay bi ceyrek aliyoruz he dedim

ben de bisey saklayamam ...

bu arada kumbaramdan 70 tl cikti.
bu cmr. bi ceyrek yapicam onu ustunu tamamlayip.
bu 2. ceyregim olacak )

ya bu çeyreklerde eski tarih yeni tarih oluyor, eski tarih daha ucuz, hangisini almak lazım acaba?:S altın altın değil midir yahu, sen ne kadara aldın ben bizim kuyumcuya hiç güvenmiyorum ama burada tekel olmuş başka kuyumcu yok, altınbaş falan var onlarda da çeyrek altın yok.:S

bende dört seneler önceki işimde çok altın yapmıştım.
dolarda cabası.
ama demek o zmana göre çok iyimiş maaşım.
hemde bir sene içinde.
ama şi,mdi öle değil,araba falan filan yetmiyor bir türlü.
inş yapabilirim.

evet mantıklı bi hal yola koyamadım...

karalahan sen madem bu şekilde biriktiremiyorsun yapacağın tek şey var zorunlu birikim. yani bankalardaki bes gibi yada birikimli mevduat hesabı gibi...

aslında bankadaki parayı öle çekiyimde şunu alayım diye harcamıyorum.
ama mecburi ödemeler çok ki demkki bir türlü birikmiyor.
bi çözüm bulmam lazım.

o çiğdem hadi yine iyisin valla.
şimdi tmm not alıyorum ama hafta sonuna kadar atmaz mısın bir daha.

bende saydım kumbaramııı 3 çeyrekk aldım bidee 167 tl olmuşş cuma günü için yaz beni lahanammm

çiğdem gibi senide not alayım ama her ihtimale karşı tekrra yazarsınız diye bekleticem son şeklini.

günaydınnnn arkadaşlar
benim 18 tane çeyrek ve 60 tl param var..karalahanacığım ellerine sağlık:)

canim satarken eski tarihleri daha dusuge aliyorlar.

canim ben o bir cyregi alali bayag oluyor (bikac hafta ) 101 e almistim galiba
ama simdi 104 mu olmus ne

günaydın kızlar,
önceliikle eski çeyrek konusuna dyeiniyim, hiçbir farkı yok arkadaşlar,
yeni tarihliyi 2-3 tl fazla alıyorsunuz bozdurunca , eski tarih yeni tarih hiç fark etmiyor,
altında tarih önemli değil, isterseniz googledan araştırabilirsiniz..
ben hep eski tarih alıyorum..
Lahanam canım ben sana cumartesi yapıyım bildirimi,
karar değiştirdim bugün bir çeyrek daha alıcam, sonrasındaki paralarımı biriktirip, üstüne gün paramı koyup nbilezik alıcam,
saol şeker öperim senii...

Son düzenleme:
[

canım cidom hoşbuldum saol iy birikmişmii

sende maşaalah cnm bereketli olsun hepsine bileizk alalımm bencee

saol bitanem,
çeyrekleri bozdurmadan alırım inşallah,
ben şu 12-13 gramlık ray bileziklerden istiyorum,
tahminen 750 felan tutar şubata kadar alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…