lahana bu listeyi birinci sayfaya yapıştırsanız editöre falan söyleseniz..böyle liste nerede zor oluyıor.
canım önceki sayfalarda anlatmıştım ama yine söyleyim.bikere ben mağzadan falan alışveriş etmiyorum daha çok pazardan alırım kıyafetlerimi ama bayramlık vb. şeyleri mağza indirimlerden yani yzın kışlık kışın yazlık bide ufak butiklerde hem daha ucuz hemde farklı şeyler bulurum.mutfak masrafında ise marketten alıcama pazardan alırım yarı yarıya farkediyor.diğer ürünleri bimden alırım.bozuk paralarıda artıdığım paralara eklerim.tam çeyrek parası olmasını beklemem çünkü çeyrek baya pahalandı onunyerine para varsa hemen gider gram altın alırım.çeyrek parası birirktirene kadar parayı harcıyorum çünkü ::) sonra ben çeyrek yerine kulpsuz ata alıyorum altında her zaman eski tarih alırım 2 3 yıl eski olabilir hiç bir zaman yeni almam.zaten bir süre sonra paraya altın gözüyle bakmaya başlıyosun yani gözünü altın bürüyo
ben bu konuda annemi takip ediyorum annem bu konuda profesyonel yani
bide eşime derim her sabah üç beş at diye
haa unutmadan benim hiç kredi kartım yok çünkü kart olunca bedava alışveriş yapmış hissi verdiğini biliyorum.
canım önceki sayfalarda anlatmıştım ama yine söyleyim.bikere ben mağzadan falan alışveriş etmiyorum daha çok pazardan alırım kıyafetlerimi ama bayramlık vb. şeyleri mağza indirimlerden yani yzın kışlık kışın yazlık bide ufak butiklerde hem daha ucuz hemde farklı şeyler bulurum.mutfak masrafında ise marketten alıcama pazardan alırım yarı yarıya farkediyor.diğer ürünleri bimden alırım.bozuk paralarıda artıdığım paralara eklerim.tam çeyrek parası olmasını beklemem çünkü çeyrek baya pahalandı onunyerine para varsa hemen gider gram altın alırım.çeyrek parası birirktirene kadar parayı harcıyorum çünkü ::) sonra ben çeyrek yerine kulpsuz ata alıyorum altında her zaman eski tarih alırım 2 3 yıl eski olabilir hiç bir zaman yeni almam.zaten bir süre sonra paraya altın gözüyle bakmaya başlıyosun yani gözünü altın bürüyo
ben bu konuda annemi takip ediyorum annem bu konuda profesyonel yani
bide eşime derim her sabah üç beş at diye
haa unutmadan benim hiç kredi kartım yok çünkü kart olunca bedava alışveriş yapmış hissi verdiğini biliyorum.
çok zor ama çok güzel bir duyguuu:) 2 tane oğlum var.. ikiside birbirinden tatlı ve afacan..allah herkese nasip etsin...ayy ikiz annesi olmak nasıl bişey kızlar biraz bahsettsenize ,nasıl yapıyosunuz
çok zordur mutlaka...
gram altın hakkında bilgi veriri misiniz kızlar.,
ne kadardan başlıyor nasıl alıyoruz falan filan:)
kızlar ben bişe merak ettim belki yazmışsınızdır ama yinede sorayım şimdiye kadar toplamda ne kadar para biriktirdiniz? mesela ben 2 yılda 9bin küsür biriktirdim sizlerinde birikimlerinizi öğrene bilir miyim mümkünse???
İyi akşamlar cicişlerr
bugünnün hasılatı çok komik biliyorum ama 75 kuruşpazardan artan oda
neyse kara lahana canım bugün kuyumcudaydım gr fiyatınımı sordun anlayamadım ama gr 61.5 ti
artı bende gruba yeni katıldım bu ara züürdüm tabikii birikimlerim birazcık cünyırr
canım ben hem internet şubemden hemde kuyumcudan alıyorum...örneğin altının gramı bugün internet şubesinde 62 ye yakın o değerden alıyorsun ama kuyumcuda bu 61 dir..:83:
gram altın hakkında bilgi veriri misiniz kızlar.,
ne kadardan başlıyor nasıl alıyoruz falan filan:)[/QUOT
Sordugun sorunun cevabını bende merak edıyordum lahana:)
"derencim" gram altın en son aldığımda 64 idi.şu sıralar düşmüş demekki.yarın ben 2 çeyrak veya 1 çeyrek bir de gram alıcam bugün çeyreği sordum 99 eskisi.kızlar bide ilk girdiğiniz kuyumcudan hemen alıp çıkmayın bi kaç kuyumcu gezin hepsinin kartını alın bidahaki sefere gezmeden tel. açıp hangsinde ucuz oradan alırsınız.kuyumcudan kuyumcuya farkediyor.her hangi bir şeyi kumbara yapmayın mümkünse çıkarması uğraş gerektiren kumbaralardan alın böylece para lazım oldu mu kumbaradan çıkarmaya erinirsiniz yaniparacıklarda kumbarada kalır.ya biz ne kirli çıkıyız böyle yaaa :89:
cnm sağol önerilerini dikkate alacağım . Acaba kuyumcudan kuyumcuya neden değişiyor ki bu fiyatlar ya...
at bebmmmmdaha sabah bişiy atamadım kumbarama ama gün içinde mutlaka atıcammm
saol bitanem,
çeyrekleri bozdurmadan alırım inşallah,
ben şu 12-13 gramlık ray bileziklerden istiyorum,
tahminen 750 felan tutar şubata kadar alırım inşallah
at bebmmmm
[çeyreklerii bozuruurm beng alibaa almamm çünkü başka...
çidom hadi hayırlısı olsun zengin olacazz bu tutumluklaa byarmad ageliyorr gerçi kıyafet almıcamda eksik çıkıyor tabiki:):97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?