olsun canım öyle deme inan 10 kuruş 5 kuruş bak gör süper olucak2 tl koydum takı kutuma bugün.pazardan gelen kocişkom eline doldurmuş pozuk paraları,havayada kaldırmış şıngırdatıyo,gidip almamı bekliyo...yerimden bi hışımla kalktım kaptım bozuklukları amaaa hepsi 10 kuruş,hüsrana uğradım yav...
çok hakılısın arkadaşım,"katrem sen benim kafadansın canımbende aynen ilk syfada yazdığın takdiği uyguluyordum evet bundan 5 yıl önce 2 haftada bir çeyrek alıyordum pazara çıkıyordum oradan artırdığım parayla sonraki hafta pazardan artırdığım parayı ve evde biriktirdiğimi birleştirip çeyrek alıyodum.ah ahh ne günlerdi dediğin gibi çeyrek zengini olmuştum
ama şimdi çeyrak fiyatı tavan yaptı.ben çeyrek parası biriktirmeye çalışıyorum ama bişey lazım oluyor ordan tırtıklıyorum ben de artık eğer 60 tl olduysa hiç bekletmeden hemen gram altın alıyorum böylece istesemde parayı harcayamıyorum :18:
biriktiremeyenlere tavsiyem hergün kumbaraya 50 kuruş 1 lira atın veya her hafta 10 miyon kenara koyun.çeyrek olmasada gram altın alabilirsiniz kızlar.valla bi biriktirmeye başladın mı alışkanlık oluyo. hayat bu ne olur ne olmaz köşede üç kuruşumuzun olması şart biz kadınız.
çiğdem ohh ne güzelll pc nin bozulması sana yaramış...
yasemn hayırlı bereketli olsun birkimlerin canım
çok ihtiyacın yoksa hani acil değilse kıyafet işin boşver altın al o olmayan bi paraydı çünkü gene yokmuş gibi davran...ama önümüz bayram genede sen biliyosun ihtiyaç varsa sonuçta yapılcak bişeyde yok hani:)
oyy bende bii gözde:))bir melis gördüm sankiii
angel bi adet melis gördüğü için çok sevindi ama :13:oyy bende bii gözde:))
angell :))severim senii bitanem bende çok sevindimm...kaçliran oldu bakımmangel bi adet melis gördüğü için çok sevindi ama :13:
canım cidom hoşbuldum saol iy birikmişmii
meliscim h.geldin yaştaşım, maşallah sende iyi biriktirmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?