Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

iyi akşamlar kıslar,
bugün eşim bir arkadaşımın pc sini tamir etmişti, içindeki bir malzemeyi değiştirmiş, toplam 200 tutuyor.. Bana o para senin olsun dedi:)) ay uçtum sevinçten, arkadaşım 100 pc alınca vereyim 100 ayın 10 nunda vereyim dedi...
lahanam ben kumbaramı açtım saydım, tam 45 tl olmuş.. 100 tl de üstüne koyunca toplamda;
3 çeyrek, 145 tl yazabilirsin ,
şimdiden teşekkürler

iyi akşamlar kızlar bende bugün ilk şeftemi yaptım çok şükür
5 tl attım bugün itibarıyle
hergün bu kadar olmaz ama neyse

olsun canım öyle deme inan 10 kuruş 5 kuruş bak gör süper olucak

"katrem sen benim kafadansın canım bende aynen ilk syfada yazdığın takdiği uyguluyordum evet bundan 5 yıl önce 2 haftada bir çeyrek alıyordum pazara çıkıyordum oradan artırdığım parayla sonraki hafta pazardan artırdığım parayı ve evde biriktirdiğimi birleştirip çeyrek alıyodum.ah ahh ne günlerdi dediğin gibi çeyrek zengini olmuştum
ama şimdi çeyrak fiyatı tavan yaptı.ben çeyrek parası biriktirmeye çalışıyorum ama bişey lazım oluyor ordan tırtıklıyorum ben de artık eğer 60 tl olduysa hiç bekletmeden hemen gram altın alıyorum böylece istesemde parayı harcayamıyorum :18:
biriktiremeyenlere tavsiyem hergün kumbaraya 50 kuruş 1 lira atın veya her hafta 10 miyon kenara koyun.çeyrek olmasada gram altın alabilirsiniz kızlar.valla bi biriktirmeye başladın mı alışkanlık oluyo. hayat bu ne olur ne olmaz köşede üç kuruşumuzun olması şart biz kadınız.

çiğdem ohh ne güzelll pc nin bozulması sana yaramış...
yasemn hayırlı bereketli olsun birkimlerin canım

çok hakılısın arkadaşım,
aramıza h.geldin

çiğdem ohh ne güzelll pc nin bozulması sana yaramış...
yasemn hayırlı bereketli olsun birkimlerin canım

saol bitanem, hepimizin inşallah
evet ya bana yaradı, hiçte beklemiyordum, bana diyor uzun zamndır kendine kıyafet alış verişi yapmıyorsun, harca o parayı.. Ama ben buraya müdavim olmuşken o parayı kıyafete verirmiyim hiç, sizin gibi arkadaşlarım sağolsun
[/B]

çok ihtiyacın yoksa hani acil değilse kıyafet işin boşver altın al o olmayan bi paraydı çünkü gene yokmuş gibi davran...ama önümüz bayram genede sen biliyosun ihtiyaç varsa sonuçta yapılcak bişeyde yok hani:)

canım şimdilik kıyafet ihtiyacım yok, şubatta günüm var, onuda üzerine koyup bilezik alayım diyorum..

bende saydım kumbaramııı 3 çeyrekk aldım bidee 167 tl olmuşş cuma günü için yaz beni lahanammm

yaaa kızlar uzun süredir giremedim topiğee hafta sonu hep dışardaydım bugunde yürüyüşe çıktım spor salonunun önunden geçtim ve 10 kilo fazlalığım oldugu için ayaklarım benı içeri çekti,konuştum 3aylık 230 tl miş,sporamı gitsem diyorum kocişe söylesem hayatta izin vermez parada vermez tabii kenardaki paradan versemmı diyorum kararsız kaldım harcamakta istemıyorum(

esracım spor salonuna verme bence,
ben üye oldum ilk ay gittim sonrasında boşladım ,
ayrıca cd ler var
çok güzel hareketler yaptırıyor, nivea body var mesela , 1 saatlik cd ama her bölgeyi çalıştıracak hareketler var..
o para dursun canım, ayrıca maşallah bayağı birikmiş..
meliscim h.geldin yaştaşım, maşallah sende iyi
biriktirmişsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…