Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

birikim yapma konusunda birçok konu var aslında ama bu başlık çok net olduğundanmıdır nedir pek bi cazip geliyo bana:)her okuduğumdada yemeden içmeden biriktiresim geliyo:)
Yeniden böyle bir konu açılırsa katılım olur bence. Küçük altın değilde gram olmalı tabi..malum şartlar:)

evet yağmurcum biz her ay alalım bak gör 5 yada altı ay sonra iyikide devam etmişiz diyeceğiz ya da böyle bir topik varsa ordan devam edelim.bu ay başlıyoruz.Ben herkesin birikim yöntemlerinden faydalanarak kumabarada 3 beş ne varsa ay sonuna kadar atıp üstünüde tamamlayacağım.

allah bereket versin canım.ben 100 tl biriktirsem ya da yuz yirmi üstünü tamamlarım artık ay sonu kaç tl olursa.Evet herkesi bekliyoruz.Bende evdeki tüm bozuk paralrı topladım 9 tl çıktı.Bundan sonra 5,10 ,1 elime ne geçerse atacağım.Haydi hanımlar pişman olmayacaksınız.:)

Sagol canim hepimizin bereketli olur insallah :KK49:
Tum parayla ceyrek yuksekken almak istemiyordum ama bozuklardan alirim artik bozuklardan alinca gozume cok batmiyo verdigim para :eek:

İnsallah ceyrege gucumuz yetmese gr da alabiliriz.gr basi ortalama 110 tl demek.duruma gore ay sonunda aldigimizi yazalim.

Dolunca acmayi dusunuyorum aslinda kumbara kirilarak aciliyor cunku ama attiklarimi not edecem bakalim kac ceyrek parasi cikacak zaten altin yuksek bu ara kumbarayi kirinca ama yuksekde olsa alcam
bende senin gibi yapıyorum cnm dolana kadar açmayacağım için her attığımı yazıyorum şuan 213 TL olmuş bile :sampiyon: ama ekstradan her ay bir çeyrekalmak benimde hedefim

Ayy kizlar kafam o kadar gitmiski ceyrege 120 diyelim demisim :KK70:
Neyse gramdan devam edeyim 190 tl gozume cok gorundu
Hedefim gram olsun ..

Kızlar ya şu an çok yüksek çeyrek altın 197 tl
uzun vadede yatırım için alınacaksa ben sorun olmaz diye düşünüyorum. Birde geçenlerde TVde izledim bulunan altın rezervlerinin sadece %2si kullanılabiliyormuş ve bu rakam gün geçtikçe düştüğü için altın artık süreklii yükselme gösterecek çok bi düşüş yaşanmaz diyorlardı:KK43:

X