Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kadınlar kulübünü 2010 yılında keşfettim
2011 yılında da bu birikim topiğini keşfettim
Zaten normalde mantıksız harcamalar yapmasam da zaman zaman insan birikimi kenara bırakıp işi akışına da bırakabiliyor
Burayı keşfettikten sonra işi daha bir ciddiye aldım
2011 yılında bir arabam
1 devre mülk ve biraz birikmiş param ve takılarım vardı
Şimdi geçen 8 yıl içinde bunlara ilave olarak
Arabamı yeniledim
Araba hyundai getz idi sattım üzerine ekledim dacia stepway aldım
1 tane daire sahibi oldum
İçini de sıfırdan döşedim
Birikime aynen devam

Zaten normalde mantıksız harcamalar yapmasam da zaman zaman insan birikimi kenara bırakıp işi akışına da bırakabiliyor
2011 yılında bir arabam
Arabamı yeniledim
Birikime aynen devam
Çok sevindim sizin adınıza kocaman bir maşallah demek istiyorum
Allah daha da arttirsin 😍

2011 yılında bir arabam
Arabamı yeniledim
Birikime aynen devam
:nazar:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri güzelleri sizlerin olsun
Bunları yazmaktaki amacım birikim yaparken bazen umutsuzluğa kapılabilirsiniz insanoğlu işte
Biriktir biriktir nereye kadar diyebilirsiniz
Millet geziyor tozuyor diyebilirsiniz
Bir daha bu yaşa mı geleceğim diyebilirsiniz
Sonu gelmez bir sürü vesveseler olabilir
Hiç takılmayın
Hedef koyun iyi kötü gün için birikim yapın 😊

Beni de ekleyin her ay bir çeyrek alalım

Bugün 440 tl den çeyrek aldım arkadaşımın doğumu var yakında

Eylül ayında da kendimize ilk ceyregimizi alayim insallah

Merhaba, ben de katılayım aranıza :KK3: Aslında çok da borcumuz var ama istedikten sonra yapılabilir tabi. Ben gramla başlayayım belki devamı gelir çeyreğe dönerim :KK22:

Merhaba, ben de katılayım aranıza :KK3: Aslında çok da borcumuz var ama istedikten sonra yapılabilir tabi. Ben gramla başlayayım belki devamı gelir çeyreğe dönerim :KK22:
Merhaba, şuan bizim de borcumuz var aslında
Ama yine de atabildigimiz kadar atalım
Insana motivasyon oluyor böylece daha az harcıyorsun
Belki de borçlar daha erken biter boylece

Selam kızlar koltuk takımını sattık 600 tl geldi üzerine de ekleyip 2 çeyrek alacağım ya da yarım mi alsam ki bilemedim.

Bizim de kredi borcu kredi kartları elektrik su internet benzin aidat çıkınca pek bi şey kalmıyor ama yine de birikim candir

Merhaba, şuan bizim de borcumuz var aslında
Ama yine de atabildigimiz kadar atalım
Insana motivasyon oluyor böylece daha az harcıyorsun
Belki de borçlar daha erken biter boylece
Doğru söylüyorsunuz :KK49: Abur cuburu kessem bile ayda en az 1 gram altın alırım diye düşünüyorum hem bedenime de iyi gelir :KK23:
Selam kızlar koltuk takımını sattık 600 tl geldi üzerine de ekleyip 2 çeyrek alacağım ya da yarım mi alsam ki bilemedim.

Bizim de kredi borcu kredi kartları elektrik su internet benzin aidat çıkınca pek bi şey kalmıyor ama yine de birikim candir
Beni büyüklükten ziyade sayıca çokluk daha fazla ederdi. Siz de hangisi sizi daha motive ederse onu seçin bence :KK68:

Ah şu borçlar... O kadar alıştım ki borcumuzum olmasına bittiklerinde elim ayağıma dolanır herhalde :confused: Dediğiniz gibi kücük de olsa birikim birikimdir :KK9:

Doğru söylüyorsunuz :KK49: Abur cuburu kessem bile ayda en az 1 gram altın alırım diye düşünüyorum hem bedenime de iyi gelir :KK23:

Beni büyüklükten ziyade sayıca çokluk daha fazla ederdi. Siz de hangisi sizi daha motive ederse onu seçin bence :KK68:

Ah şu borçlar... O kadar alıştım ki borcumuzum olmasına bittiklerinde elim ayağıma dolanır herhalde :confused: Dediğiniz gibi kücük de olsa birikim birikimdir :KK9:

Yazdıktan sonra aklıma geldi bebeğime yarim.altin getiren bir yakınımız vardı henüz hamile değil ama alıp atayım kenara dursun zamanı gelince götürürüz

Yazdıktan sonra aklıma geldi bebeğime yarim.altin getiren bir yakınımız vardı henüz hamile değil ama alıp atayım kenara dursun zamanı gelince götürürüz
Kesinlikle. Gidecek olan altınları bi köşeye atmak en mantıklısı. Ben evlenirken çeyrek altın 250 civarlarindaydı. Elde çeyrek de kalmadı. 1 çeyrek borcumuz var ve iki katına çıktı nerdeyse o zamandan bu zamana fiyatı

Selamlar bence yarim al
Çeyrek alınca bozdurmak daha kolay olur
Ama insan yarıma kıyamaz 🤣

Her yolu denemiş biri olarak bu yüzden altını büyüterek gidiyorum. Eğer o altın hesapta gram olarak dursaydı bu ay çoktan bozdurmuştum çünkü lazım oldu bi kaç kez

1 tl 2 tl az gibi duruyor ama bir araya gelince baya para ediyor farketmiyoruz ne var ki 2 tl deyip alıyoruz

Zaten hesap yaparken de hep elektrik su su kadar tutuyor kira su kadar deyip hesapliyoruz bi bakıyoruz ay sonuna para yok nereye gitti diye bi baksak hep bu ivir zıvır seylerden

Seni nasıl ve ne motive edecekse öyle yap ama muhakkak yap hicbir ayı es geçme yarim gram dahi olsa

1 tl 2 tl az gibi duruyor ama bir araya gelince baya para ediyor farketmiyoruz ne var ki 2 tl deyip alıyoruz

Zaten hesap yaparken de hep elektrik su su kadar tutuyor kira su kadar deyip hesapliyoruz bi bakıyoruz ay sonuna para yok nereye gitti diye bi baksak hep bu ivir zıvır seylerden

Seni nasıl ve ne motive edecekse öyle yap ama muhakkak yap hicbir ayı es geçme yarim gram dahi olsa
Kesinlikle. Her şeyi hesaplıyoruz hesaplıyoruz her ay 1000 TL kayıp. Nereye gitti bilen yok :KK51:
Dün eşimle konuştum bu meseleyi. Sormayacaksın, bilmeyeceksin dedim ne kadar biriktirdiğimi. O da biriktirmek istedi ve aklıma bir fikir geldi belki yapmak isteyen olur. Ortak birikim yapmaktansa ikimiz de ayri ayrı biriktircez altını. Haberimiz olmayınca da yarışa dönüşür diye düşünüyorum. Hatta fikir ortaya çıkar çıkmaz dönüştü bile. Belki kuyumcuda karşılaşırız :KK49:

Kesinlikle. Her şeyi hesaplıyoruz hesaplıyoruz her ay 1000 TL kayıp. Nereye gitti bilen yok :KK51:
Dün eşimle konuştum bu meseleyi. Sormayacaksın, bilmeyeceksin dedim ne kadar biriktirdiğimi. O da biriktirmek istedi ve aklıma bir fikir geldi belki yapmak isteyen olur. Ortak birikim yapmaktansa ikimiz de ayri ayrı biriktircez altını. Haberimiz olmayınca da yarışa dönüşür diye düşünüyorum. Hatta fikir ortaya çıkar çıkmaz dönüştü bile. Belki kuyumcuda karşılaşırız :KK49:
Harika fikir bence
Benim eşim şuan biriktirdigimi bilmiyor
Böyle gizli gizli dhaa iyi biriktiriyorum
Ona söyleyince ertesi gün başlıyorum
hadi bugün şuraya gidelim yok şunu alsak diye
Daha önce hep böyle oldu

Ama sizinki hem yarışa dönüşür hem de iki taraf da gereksiz harcamadan kaçınır

X