- 6 Ağustos 2010
- 39.315
- 69.599
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz önce cübbeli açıkladı harammış kızlar zaten ben bu konularda çok hassas olduğum için bankayla işim olmaz ama bilmeyenlere duyurulur...bence de..
evet senin altınlarınla londra borsalarında altın alıp satıyorlarmış ve elde edilen karın yarısını sana veriyorlarmış. ben de kuveytteyim ama benimki normal hesap. helal haram noktasında kesin bilgim olmadığından ben tercih etmedim.
canım kendi açımdan yanlış anlaşılacak bir durum yok
ayrıca benim için her türlü düzen olabilir.
hatta en mantıklısı keşke konu sahibi katrem aramıza katılmış olsa da listeyi teslim edebilsem diye düşünüyorum.
hatta liste tutmak isteyen ve yeni konu açmak isteyen arkadaş da varsa listeyi yollayabilirim. inanın problem olmaz.
ama kızlar aktif biri konuyu açar ve devam ettirirse sadece sayfanın başında güncel tablo bulunur. bu daha kolay olmaz mı? orda da sohbet edilsin nasılsa hep aynı kişiler varız. bence konuyu açan kişi aktifse bu sayfa o sayfa problem olur mu? bu da benim nacizane fikrim. çünkü farmasi için zor bi durum bizler için zor. arayıp duracağız aktif tablo kaçıncı sayfada diye
bende diğer topicde yazıyorum 2 gündür..
orası sadece listemi olacaktı, orasını anlamamışım..
Ama orda sohbetinde sakıncası yok bence zaten liste en baştaki sayfada her ay güncellenecek diye biliyorum.. Yoksa bunuda mı anlamamışım:44:
Farmasi arkadaşımızın o topici açma nednide bu konu sahibi ilk mesajını değiştirebiliyor olması...
Aslında ordan devamda edebilirz hem listemiz en başta olur hemde devamında sohbetimiz olur.
konu açılmış,konuyu şu açmış bu açmış,listeyi bu kişi yapmış emin olun ki benim için sorun değil.
yeni bir konu açılsın mı arkadaşlar fikrinizi söleyin dendiği için fikrimi belirtmiştim.
biliyorsunuz ki bende bir süre liste yaptım.işlerimin yoğunluğu yüzünden herkesten özür dileyip bıraktım bu işi.
ben sadece yeni konuda liste olacağı şeklinde anladığım için,ordada liste olmayıp mesajları görünce buradan bir farkı olmadığını düşündüğüm ve neden ordan sohbete devam edildiğini anlayabilmek için yazmıştım.
birikim paylaşımı yapıyoruz dostlar,isterseniz on tane konu açın hepsinede paylaşım için gelirim.
ama aklımıza takılanlarıda sormamız sorun yaratmaz sanırım...
konu açılmış,konuyu şu açmış bu açmış,listeyi bu kişi yapmış emin olun ki benim için sorun değil.
yeni bir konu açılsın mı arkadaşlar fikrinizi söleyin dendiği için fikrimi belirtmiştim.
biliyorsunuz ki bende bir süre liste yaptım.işlerimin yoğunluğu yüzünden herkesten özür dileyip bıraktım bu işi.
ben sadece yeni konuda liste olacağı şeklinde anladığım için,ordada liste olmayıp mesajları görünce buradan bir farkı olmadığını düşündüğüm ve neden ordan sohbete devam edildiğini anlayabilmek için yazmıştım.
birikim paylaşımı yapıyoruz dostlar,isterseniz on tane konu açın hepsinede paylaşım için gelirim.
ama aklımıza takılanlarıda sormamız sorun yaratmaz sanırım...
biraz önce cübbeli açıkladı harammış kızlar zaten ben bu konularda çok hassas olduğum için bankayla işim olmaz ama bilmeyenlere duyurulur...
kızlarr daha onceden solemıstım benım henuz dogmamıs bı bebegım war kasım aydın gelicek bundan yaklasık 3 hafta once bı karar almıstım kumbara yapıcam parayı kızım 1 yasına gelınce hesabına yatırcam dıe bahstemıstım okuyanlarnız olduyusa ama bugun baktım kumbaramızda 300tl mız olmus babamızıda heveslendı kızı ıcıntoplu toplu attı şimdi geleldım asıl konuya
ya para bırıkırken karda etsem ama eedemem kızıma hesap actırama kımlıgı yok :) pkı sızce hr ay kumbarayı açıp ceyrek altın yapsam 1 yasına gelıncede bozdurup bankaya hesabınamı koysam sızce en mantıklı yol hangısı fikirlerniz benım için çok önemlı cevaplarınız bekliyorum
para biriktikçe altın al kimliği olduğunda da ortak hesap açtırırsın kara oradan geçersin en mantıklısı böyle
evet sımdıden bı suru oldu en guselı degerlendırmek bayramda bayram harclıgınıda atalım sonra altının dustugu vakıt ama yarım ama ceyrek yapıcam altın mantıklı tşk ederım
biraz önce gr 92,70 ten aldım.umarım pahalı almamışımdır....
bu fiyatı nerde buldunuz?
şu an gr 97.