- 21 Temmuz 2008
- 17.360
- 54.184
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altn tavan yapnca byle oldu :)Çok güzel bir topik olmuş devam etse ne güzel olur
Merhabaaltin hesabi acin ben oyle yaptim elde olunca bir sekilde harcaniyor ama bankada ellemiyor insan gram altin olarak aciliyor hesap ne kdr yatirirsaniz grama donusturuyor
bende kuveyt turkten actırdım hem cari hesap actırdım hemde altın hesabı..istenildiginde altın banka kartıda veriyorlar anında orda basıyorlar kartı beklemiyorsunuz bile ben internet alısverislerim icin istedim cari hesapdaki parayı kullanıyor altın hesabını alısverislerde kullandırtmıyor iyi tarafıda bu:)Merhaba
Altın hesabı açacağım ama bankaya karar veremiyorum
Siz hangi bankayı tercih ediyorsunuz?
Biraz araştırdım kuveyttürk tercih edeni çok.
MerhabalarKonumu yeniden hortlatiyorum.
2010 da başlamıştım. O zamanlar ciddi para biriktirdim. Sonra tasinmalarvs derken aldığım bileziği bozdurmak zorunda kaldım.
Şimdi ise yeniden basladim. 1 reşat altın 1 yarim altın ve 1 çeyrek altınım var
Kuyumcu ile konuştum 4 çeyrek biriktirirsem verdiğimde hiç fark vermeden tam altına çevirebilir miyiz diye
O da tabii olur dedi.
Yanı hedefim en geç 4 ayda 1 tam altın yapmak. Bu en kötü ihtimalle. Kumbaramda biraz var önümüzdeki ay onu da açıp yarim almayı düşünüyorum. 2 yarımı verip üstüne de 100 tl koyup reşat yapacağım. Bilerek altını buyutuyorum ki çeyrek olunca bozdurulur en ufak ihtiyaçta ama tam altına kıyamam canım o benim
Kim katılır bana?
Süper o zamanMerhabalar
Ne iyi yaptınız da hortlattınız :)
Ben seve seve katılırım.
Ayda bir çeyrek alıyorum bende.
Ama daha hiç tümletmedim.
Çeyrek olarak duruyor.
Bu ara benim de aklımda aslında tam altın yaptırmak çünkü böyle muhafazası zor oluyor.
Ben eşimden gizli birikim yaptığım için bilezik yaptıramam.Süper o zaman
Tumlete tumlete ilerleyelim
Gecen sefer bir bilezik aldım işçilikli kelepçe idi
1 ya da 2 kez taktım zaten calisiyorum iş yerinde takılacak bişey değil bozdurmak zorunda da kaldım
Çok zarar ettim. Bu sefer aynı saçmalığı yapmayacağım inşallah
Altın olarak kalmasını istiyorum bu kez
Almıyoruz dedi 4 çeyrek varsa direkt tam veririz dediBen eşimden gizli birikim yaptığım için bilezik yaptıramam.
Ama tümletiyim diyorum.
Tümletirken fark almıyorlarsa o daha da iyi.
Merhabalar,Konumu yeniden hortlatiyorum.
2010 da başlamıştım. O zamanlar ciddi para biriktirdim. Sonra tasinmalarvs derken aldığım bileziği bozdurmak zorunda kaldım.
Şimdi ise yeniden basladim. 1 reşat altın 1 yarim altın ve 1 çeyrek altınım var
Kuyumcu ile konuştum 4 çeyrek biriktirirsem verdiğimde hiç fark vermeden tam altına çevirebilir miyiz diye
O da tabii olur dedi.
Yanı hedefim en geç 4 ayda 1 tam altın yapmak. Bu en kötü ihtimalle. Kumbaramda biraz var önümüzdeki ay onu da açıp yarim almayı düşünüyorum. 2 yarımı verip üstüne de 100 tl koyup reşat yapacağım. Bilerek altını buyutuyorum ki çeyrek olunca bozdurulur en ufak ihtiyaçta ama tam altına kıyamam canım o benim
Kim katılır bana?
Allah gönlüne göre versin inşallah tamamdır biriktiriyoruzMerhabalar,
Her ay 1 gr olarak katılabilirim .(gönlümden geçen Her ay 1 cumhuriyet altını biriktirmek ama ......)
Acaba her sarraf aynı olur mu?Almıyoruz dedi 4 çeyrek varsa direkt tam veririz dedi
Hep aynı yerden alınırsa yapar benceAcaba her sarraf aynı olur mu?
Hafta içi bir sorayım olmazsa.
Aynen altın yüksek ama hiç kaybettirmezİyi akşamlar..iyi bayramlar. Bu konuyu ara ara açıp okurdum. Yeniden aktif olması çok iyi olur gerçekten. Her ne kadar altın yüksek olsada, her alımı kazanç olarak görüyorum. Elimde para tutamadığımdan alınmış alınmıştır kafasındayım☺ Eylül için böyle bir planım vardı zaten. Bende dahil olmak isterim