Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Arkadaşlar bu topigi ben başlatmıştım
Sonra bırakıp gittim. Biriktirdim mi evet baya biriktirdim. Sonra hepsi harcandı. Sayfayı devam ettireceğim. Kimler para biriktiriyor liste yapalım

Kizlar bnde varim demek isterdim ama plan degisti her ay alamicam.kumbarada ceyrek parasi biriktiriyorm dolunca acicam insallah hemen ceyrek alcam

katrem konu için sağol.Benide ekle bu ay birikim yok ama ne yapıp edip çeyrek alacağım ayın 15 inde

kızlar bende altın biriktirmek istiyorum ama altınları nasıl saklıyorsunuz acaba benim bir iki bileklik küpem fln var ve sürekli aklım kalıyor çalınacak diye..
biriktirdiğiniz altınları altın hesabına mı yatırıyorsunuz yoksa evde mi saklıyorsunuz?

kızlar bende altın biriktirmek istiyorum ama altınları nasıl saklıyorsunuz acaba benim bir iki bileklik küpem fln var ve sürekli aklım kalıyor çalınacak diye..
biriktirdiğiniz altınları altın hesabına mı yatırıyorsunuz yoksa evde mi saklıyorsunuz?
fiziki altınlarımı babannemin evindeki kasada saklıyorum. aile apartmanı ve güvenlik sistemi, kamera falan var apartmanda. gerçi hırsıza kilit olmaz derler ama:KK43:nasipten çıkmış olmasın inşallah

hazıran ayı ıcın ıkı ceyrek almayı dusunuyorum ınsallah arttırıp alabılırım kızlar

X