• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba bayanlar uzun zamandır giremedm hamilelik agrılarsızılar burnumun ucunu göremiyorum para durumu da pek iyi değildi kumbarada birktiremedm herneyse bu ayki çeyreğimi aldım cok şükür düşmüşken 160 liradan aldım allah bereket versn ay sonu bildirimi yaparım farmasicim :))

kızlra altın ne zaman yükselecek bilen var mı ladygof nerdeisn canım yaa bilgilerinle aydınlat bizi :62:

canım altın fiyatları 1,2 aydan önce çıkmaz .
bu aralar çok ekonomi kanalıve ekonomist izledim .
onların söylemlerine göre ons 1650 direnini kırarsa 1400lere inermiş
gr.da 84lira falan olur.
eğer 1650 yiyukarı geçerse o zaman 1700lere doğru çıkarmış.
bencede daha aşağılara gelip ,sonra yükselecek.
çünkü dış bankalar hala altın satıyor :5:

canım altın fiyatları 1,2 aydan önce çıkmaz .
bu aralar çok ekonomi kanalıve ekonomist izledim .
onların söylemlerine göre ons 1650 direnini kırarsa 1400lere inermiş
gr.da 84lira falan olur.
eğer 1650 yiyukarı geçerse o zaman 1700lere doğru çıkarmış.
bencede daha aşağılara gelip ,sonra yükselecek.
çünkü dış bankalar hala altın satıyor :5:

ah canım ya yükselsin bir an önce altın zirvedeyken aldım araba paramı altına yatırdım 1 gün sonra dibe vurdu altın :50: off çok kötü oldu 2 cumhuriyet zarara girdim umarım 1 ay sonra mutlu haberi alırım burdan yükselmiş olur o zaman hemen satıcam

kızlra altın ne zaman yükselecek bilen var mı ladygof nerdeisn canım yaa bilgilerinle aydınlat bizi :62:

Pazartesi belli olacak durum.
Düşsün düşebildiği kadar. Şu an tüm param altında ve dibi bekliyorum.
Sürekli yatay gitmesinden iyidir.:)
Ne kadar düşerse o kadar güzel yükseliyor.
Geçmişi hep böyle meretin.:)

Pazartesi belli olacak durum.
Düşsün düşebildiği kadar. Şu an tüm param altında ve dibi bekliyorum.
Sürekli yatay gitmesinden iyidir.:)
Ne kadar düşerse o kadar güzel yükseliyor.
Geçmişi hep böyle meretin.:)

umarım ya saol canım

kızlar bu ay gün sırası bizdeydi bu akşam altınlar elimize ulaştı 15 çeyrek sizle resimlerini paylaşayım motivasyon olsun :34:

çok güzel bunları avucunda hissetmek :60:

$25092011438.webp

günaydın hanımlar.herkese bol birikimli bir hafta diliyorum.
altın fena düşüşte :66:
inşallah bu düşüş haftaya pazartesiye kadar olurda maaştan arta kalanla birazcık bişeyler alırım :34:

merhabalaar :71:
cuma günü bir tam altın aldım. düşmeye başlamış yaa :41:
kızlar ya bişey soracam, cuma günü aldığım altını diğerlerine göre biraz daha kızıl. sizce sahte olma ihtimali var mı?

selamun aleykum. tv demiş aldın çok düşüşte. alsammı beklesemmi:(

günaydın hanımlar hayrlı haftalar mutlu haftalar bol bereketler

Allah cebinizdeki parayı bol bereketlendirsin kazancınızı helaliyle bollaştırsın

kızlar altın nolmuşş:53:
moral sıfır. eğer 100 ün yukarısında altın almamış olsaydım üzülmezdim ama 4 milyarlık altın aldığım için çok üzüldüm. hayırlısı Allah tan.

Günydın herkese

dün banada gün param geldi 800 tl
üstünede 310 mi koyacam 1110 tl olacak
onu 1500 tl yapıp bi tane bilezik almayı planlıyorum ...

kızlar altın nolmuşş:53:
moral sıfır. eğer 100 ün yukarısında altın almamış olsaydım üzülmezdim ama 4 milyarlık altın aldığım için çok üzüldüm. hayırlısı Allah tan.

uzun vadede aldıysan üzülme canım. sağlık olsun diyelim artık. ben de geçen hafta az daha 102 den alcaktım 3bin liralık son anda vazgeçtim. gerçi benim de 168 den aldığım çeyreklerim var. ama dediğim gibi sağlık olsun. uzun vadede kazanırız inşallah. bir de bugün altın gram ve çyrek fiyatını bilen var mı?

Son düzenleme:
uzun vadede aldıysan üzülme canım. sağlık olsun diyelim artık. ben de geçen hafta az daha 102 den alcaktım 3bin liralık son anda vazgeçtim. gerçi benim de 168 den aldığım çeyreklerim var. ama dediğim gibi sağlık olsun. uzun vadede kazanırız inşallah. bir de bugün altın gram ve çyrek fiyatını bilen var mı?

bnm 750den aldıım reşatım var:(
ama uzun süreli işte:S

ben ilk açtım gram fiyatı 93 gördüm dondum şimdi 95 olmuş çeyrek şimdi 155

Back