Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

"kaptan" latifeydi canım :) ben yeni başladım farmasi... zaten kumbara vardı ama bu hafta daha bir değer kazandı... eylül sonuna kadar para koyup ay sonunda boşaltıp birikim ve bildirim yapmayı düşünüyorum :) zaten bildirimler aylık sanıyorum... yani bir ay boyunca kumbaraya atıyoruz bozuklukları ve ay sonunda bakıyoruz....ve alınabiliyorsa altın alıyoruz... aylık bildirim listeleri var sanırım.... mesela ağustos listesini görmek istesek ne yapmamız gerekiyor? bakalım kim ne yapmış bize de örnek olsun :))

canım konuyu açan kişi ben olmuş olsaydım 1. sayfayı her ay güncellerdim ama işte konu sahibi ben olmadığım için her ay sonu yapılan liste de sayfalar arasında karışıp gidiyor...
ben şimdi listeyi yayınlayayım bir fikir vermesi açısından kolay gelsin ve de hoşgeldin bol bereketli birikimler dileğiyle...

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
farmasi 26 gr tamam
ececikkk35 6 çeyrek
arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
başıyazmalıkız 1370TL
taydin 4gr
deren1907 900tl 3 çeyrek 1 gr
prometheus 1500 tl 4 çeyrek
sonbahar14 175tl 3 çeyrek
ferihann 60 tl
gamze_eymen 100 tl
zehra1025 140tl ev alacağın için bir süre aramızda olamayacak
vanilya30 50tl 5 çeyrek 135 dolar
seyhan77 1 çeyrek 50 euro
nur_tfk 2 çeyrek 1 cumhuriyet
naz8 185tl
denizinkızı 54 tl
ezgikc 21tl 1 gr
deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
violin35 1 yarım 8 gr
meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar
ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
hayat8990 1 çeyrek 1 gr
nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr
rabia1984 8.87 gr tamam
alici_bjk 4 çeyrek
mandalina01 1 çeyrek 4 gr
ESEV 150 tl
cerenim 50 tl 1 çeyrek
ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
CosMo 5 çeyrek
mucok 3 çeyrek 2gr tamam
innuk 5.2 gr
sunny66 9 çeyrek 1 yarım 1 gr
ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr
peri_iii 1 çeyrek
ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek
joeyfun 42.95 tl
darkseaa 7 yarım
sabrii11 40 tl
naz8 1 çeyrek
xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet
yusum 1 çeyrek 7 cumhuriyet tamam
minilya 10 tl 6 çeyrek
sevimsiz_25 50tl
oz_lem_ 1 gr 120 euro
gulayb 2 çeyrek 1 cumhuriyet 1 yarım 84 gr
LPGLİ_FERRARİ 100 TL 8 çeyrek 3 cumhuriyet
Sineray 550 tl
yasemin1989
cgdm16 2 çeyrek 1 cumhuriyet 115 gr
ceyocum 50 tl 1 çeyrek 16 cumhuriyet 1 yarım
orchidea
sweetnurse.F.A
basakss
sidelya79
meyraa

birikim listesinin kenarında '' tamam'' yazanlar bu ay bildirim yapanlar

teşekkürler canım :) baya bi fikir verdi... çok güzel birikim yapanlar var... anladığım kadarıyla listede hem en son ay biriktirilen miktar hem de toplamda biriken rakam görünüyor.... bu iyi... :) evet dediğin gibi ilk sayfada olup güncellense sayfalar arasında kaybolup gitmez.. ama böyle de iyi... hiç yoktan iyidir... :)

ececik hayırlı olsun..güle güle kullan paranı..ilk maaşınla herkese benden altın de
tşk ederimm

inşlh canım hepimizin

arkadaşlar bu geçen ayın listesinin bulunduğu sayfa oradaki bildirim yapmayan arkadaşlar bu ay da birikim yapmazlarsa liste dışı olacaklar lütfen dikkate alın

http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...animlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil-861.html

bildirim yapamayacaklar mazaretlerini bildirsinler ona göre çözüm bulalım yanına bir açıklama yazalım ya da geçici süre bildirim beklemeyelim , geçici süre liste dışı kalmayı talep etsinler ve tekrar kendilerine uygun bir zaman diliminde tekrar listeye dahil edelim olmaz mı? yoksa liste uzayıp gidecek ve düzensiz bir görünüm de ortaya çıkmış olacak
sevgiyle kalın canlar

Son düzenleme:

Canım bende haber vereyim. Bu ay toplamda 1.890 TL miz var. Yazarsan sevinirim tatlım.

canım liste her ay bir önceki birikimlerin üzerine akratarıla aktarıla gidiyor yani sadece toplam miktar var.
ben de bunun için evde de aylık birikim miktarımızı gösteren defter tutalım diyorum.
ben şahsen öyle yapıyorum örneğin

ağustos ayı 5 gr altın
eylül ayı 4 gr altın

ama buraya toplamı bildiriyoruz canım

arkadaşlar lütfen bildirimlerinizi özelden mesaj ile atınız özellikle yeni gelen arkadaşlar için yazıyorum
buraya yazdığınızda takdir edersiniz ki tek tek sayfaları aramak kolay değil anlayışla karşılanacağını düşünüyorum
herkese bereketli birikimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar,
herekese iyi hafta sonları bol bol birikimli tabkide..
bende burda çok eskiden beri paylaşım yapıp, sonra ara verenlerdenim..
Geçen seneden aldığım çeyreklerim vardı..Bu senden çalışmaya başladım her ay altın alıp koymuştum kenara,
ama geçen ay altın yükselince hepsini bozdurdum..Bayağı bir kar ettim geçen sene 100 tl ye, bu senede 120-130 arası aldığım çeyrekleri 160 bozdurdum..
ama şimdi pişman oldum keşke bozdurmasaydım diyorum.. Altın bu değerini hiç yitirmiyor git gidede artacağını düşünüyorum.Ayrıca para olarak durunca harcanak gibi geliyor.
şimdi bozdurduğum altınların parası ve maaşımıda üzerine koyduğumda 4500 kadar param var. sizce tekrara altın alayımmı yoksa dövizmi alayım,param bankada öylece duruyor çok kararsız
kaldım:44:

bence çok şanslısınız
ne güzel işte altın fiyatları tam da düşmüşken alım için müthiş bir fırsat
piyasayı takip edin ona göre davranın

tebrik ederim canım iyi kar etmişsin.bende aynı durumu yaşadım,çok önceden aldığım çeyreklerim altının zirve zmanında bozdum ve bilezik yaptım.umarım şimdi yaptığım birikimlerdede senin gibi o güzel rakama ulaşabilirim.
idealim 5000 tl yapabilmek.evlilik falan işleri olursa o bileziklere hiç dokunmadan annemde bırakabilmek isterdim.arkamda güvenli yerde bişiy kalsın diye .bakalım hayırlsıı....

kesinlikle canım en güvenli yer, bir yerde bir birikim olması gerekiyor.. Bende anneme vereceğim altın almaya bir karar verebilirsem

bence çok şanslısınız
ne güzel işte altın fiyatları tam da düşmüşken alım için müthiş bir fırsat
piyasayı takip edin ona göre davranın

altın düşüştemi, aa p.tesi kyumucuları bir gezeyim ne kadarlık olursa bilezik alayım en iyisi altın sanırım çok teşekkür ederim

karalahana selam bu arada beni hatırladınmı eski nich cigdem83, melis felan geçen sene bayağı paylaşım yapmıştık..
sen hala burdasın tebrik ederim canım.. sen bankadan gram altın biriktiriyordun değilmi.. Allah berek versin

farmasi ben birikimi özelden attım canım bu ay benim için tamamdır:):)

kızlar ablam altın gramı sormuş kuyumcuda 95 demiş inş hepimiz zararsız ziyansız atlatırız bu düşüşleri

aaa çiğdem hoşgeldin canım ya.nasılsın neler yapıyorsun.hatırlamaz mıyım eski topik müdavimlerindeniz
o başladığım zanki gr altınımı bozdurmak zorunda kaldım falan filan derken en son yine toparlanıp bankaya gr altına yatırdımda çok bişiy yok yinede Allah bereket versin hepimizinkine...

Farması benide listeye ekleyebilir misin ?

sadece ve sadece 250 tl kumbaramda var şuan, bu akşam 60 daha atıcam toplamda 310 tl olucak

ayın 30 una kadar ilavem olursa haber veririm cnm

arkadaslara sorum var canlarim ben yurtdisindayim 4 cocugum var .evim kendimin ama daire 83 metrekare ufak yani simdi bi ev cikti fakat pahali biraz ama müstakil ve cocuklarim 18-15-9-4 yasindalar simdi sorum sizce 25-30 sene kredi ödemeye degermi bir akil verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…