benimki kuveyt. kuveyt ekrandakinden birazcık düşük veriyor şu sıralar..ben de 100.2 den 8 gr aldım toplamda bu ay19 gr yaptım allh bereket versın inşalhh 99 dan alnlar nerden aldınız ben halkbanktan alıyorumda
offff offfff
kırtasiye ödeneğim de yatmadı henüz,bu düşük fiyatlardan almak vardı işte şimdi.
kısmet değilmiş,ne yapalım
bugün 164 liradan 10 tane çeyrek aldım :) Çok indi bu güzel oldu amaaa elimdeki diğer altınlar için düşüş kötü oldu :90: Umarım bu 2 ayda yükselir. ! kuyumcuya sorup asla almayın.Gezin bugün bana 170 bile diyen oldu kendini akıllı sananlar
nasip canım bak benimki de yatmış ama farklı bankalar olunca alamadım. ama 500 tl mi bekletiyordum ondan aldım.
tabi ekim maaşından da ayırabilirim. ben böyle 103lerde seyreder diye öyle düşünmüştüm ama şimdi düştü alabilirim ancak eft yapamadım hesaptan.
yatan parada maaş ödemesi yazıyor o zaman kırtasiyedir değil mi? çünkü banka promosyonuna hediye alcam çevremdekilere onu birikimime katmayı düşünmüyorum.
canım promosyonu sana veriyolar doya doya harcarsın ister altın al ister başka ama kırtasıye ödenegını adı üstünde kırtasıye gıderlerı ıcın harcayalım tamamını dıye verılıyor. bu kadar ınce dusunüyorsunuz promosyonu harcamam gıbı ama kırt. ödenegını yatırıp harcamamak daha ilginç bunu dusunmelı bence. bende öğretmenım bu arada tartışma amaclıda yazmadım yanlış anlasılmasın:86:
sonunda kartım çıktı maaşım yattı allaha şükür ihtiyacımız yoktu çekmedim dursun bakalım durabildiği kadar yuppiii ilk büyük maaşımmaltında 175-173-170 dedi 3 ayrı kuyumcu aynı anda
kızlar altın dahada düşecek
ben olsam alım için beklerdim
altı çok zor çıkar bu gidişle
ben tümden zarardayım altın benim aldığım fiyata gelene kadar................
canım merhaba ben bugün bir parça alım yaptım 102.28 tl den Allah bereket versin
merhaba canım özelden bildirim yapmana gerek yok ekledim.Selam kızlar eylül ayı için ne yazık ki ben bildirim yapamıyacağım aslında hiç bir ayı boş geçmiyecektim ama bir arkadaşın ihtiyacı vardı paramı gelecek ay almak üzere borç verdim artık gelicek ay kısmetse 2 tane gram ya da çeyrek yaparım :) Farmasi özel olarak bildirmeme gerek var mı? Önümüzde ki hafta burada olamayabilirim bildirimi bu yüzden erken yapıyorum..! :)
canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnsonunda kartım çıktı maaşım yattı allaha şükür ihtiyacımız yoktu çekmedim dursun bakalım durabildiği kadar yuppiii ilk büyük maaşımmaltında 175-173-170 dedi 3 ayrı kuyumcu aynı anda
canım kaptanı filan değilimmerhaba farmasi... sanırım buranın kaptanı sensin :) ben de aranıza yeni katıldım,tabi kabul ederseniz....eylül ayı itibariyle... liste varmış sanırım her ay sonu yapılan...eylül ayı listesine beni de eklersen sevinirim... bakalım oğluşların kumbarasından bu ay bir çeyrek parası çıkacak mı?... eşimin ceplerindeki bozuklukları her akşam boşaltıyorum...ben de bozuklukları bundan sonra her akşam kumbaraya atıcam... :)
arkadaşlar liste nerede, hangi sayfada ,ben bulamadım da?
99,512'den alım yaptım
merhaba kızlar..
dün beş parasızım demiştim allah işimi gücümü rast getirdi.. istediğim ayyakkabıyı indirimle aldımişyerindende yol paramı aldım.. akşam giderken çeyrek yada gram aldın alıcam..inş kuyumcu fiyatı çok yüksek değildir...
alım yapan arkadaşlarada hayırlı olur inş
99,9 dan 5 gr aldım. bu maaştan artırdığım fiyattı.
teşekkürler canım..
hiç sorma ya nasi demekki
ama ben içimi şöyle rahatlatıyorum 101 den 17 gram altın aldm
99 dan alsaydım yine 17 gr alabilecektim bi kayıp yok yani altın fena şekilde düşmedikçe
mantığım doğrumu kafam karıştı
kızlar eylül ayı bildirim listem için 2 gr altın aldım şimdi .Allah bereket versin
diğer bildirime dahil etmediğim al-sat yaptığım hesabımdaki altın miktarını 13 gr artırdım.Allah bereket versin hepimizin birikimlerine inşallah
ben de 100.2 den 8 gr aldım toplamda bu ay19 gr yaptım allh bereket versın inşalhh 99 dan alnlar nerden aldınız ben halkbanktan alıyorumda
bugün 164 liradan 10 tane çeyrek aldım :) Çok indi bu güzel oldu amaaa elimdeki diğer altınlar için düşüş kötü oldu :90: Umarım bu 2 ayda yükselir. ! kuyumcuya sorup asla almayın.Gezin bugün bana 170 bile diyen oldu kendini akıllı sananlar
sonunda kartım çıktı maaşım yattı allaha şükür ihtiyacımız yoktu çekmedim dursun bakalım durabildiği kadar yuppiii ilk büyük maaşımmaltında 175-173-170 dedi 3 ayrı kuyumcu aynı anda pazar 24 satlik nöbetim var 3 gün izin var ama 2 günü başka zaman kullanabilirmişim işler yoğun işe de alıştım allaha şükür akşam dönüş uzun sürmesi
kızlar selam bende yeni gördüm bu topigi anlatırmısınız neler yapıosunuz şaşırdım valla bu zamanda her ay bir altın nası oluyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?