Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah

Ben aldım az önce 103den arkadaslar, toplam 14 grm oldu altınnım, ay sonu maas alınca 27 gram altın alıcam,bu yılın sonunda ısten cıkıp kpssye calısıcam ama ayda 5gram alabılıcem esımın maasıyla, hıc yoktan ıyıdır dıyorum, 1 sene sonra hepımız altın zengını olucaz bu gidişle:):)

kızlar günaydınlar
sabah gzl bir haberle başladık
çok heycanlandım
ev almaya karar verdk
elimizdeki altınları bozdurmuşta olsak ev sahibi olucaz
ama kendimiz oturmıcaz kiraya vermeyi düşünüyoruz
çünkü eşimin işinede bana da uzak bir yerde sadece hem yatırım için hemde mal maldır diyerek düşündük
inş. olur

karalahana hayırlı olsun cnm

senin adına çook sevindim arkadaşım. inşallah istediğiniz gibi ev sahibi olursunuz.
darısı başıma... darısı başıma... darısı başıma...

Çok sevindim canım güle güle oturun her nekadar kiraya verecek olsanız bile.Altınlar için hiç üzülme önemli olan ev sahibi olabilmek şu devirde nasıl olsa çalışır yerine fazlasıyla koyarsınız

Yeni ev kararları, altınlar herkese hayırlı olsun

Ben de bu sabah ilk kez altın hesabımla gram altın aldım. 103,51'den toplam 8 gr aldım, bu seferlik son zamanlarda çok yükseliş yok diye bütçeyi biraz fazla tuttum bu ay biraz sıkışıcam ama olsun

senin adına çook sevindim arkadaşım. inşallah istediğiniz gibi ev sahibi olursunuz.

sapolun kızlar amin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bende öyle düşünüyrm cnm ev sonuçta alınmış alınmıştır
ileride de kendi oturucağımız evi alırız inş.kiradayız şuanda çok zor oluyor kira vermek.

sapolun kızlar amin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bende öyle düşünüyrm cnm ev sonuçta alınmış alınmıştır
ileride de kendi oturucağımız evi alırız inş.kiradayız şuanda çok zor oluyor kira vermek.

amin cnm sana da hayırlı olsun.

benim de bir miktar param var elimde ama altın mı alsam ki bilemiyorum araştırma aşamasındayım bayanlar ne önerirsiniz

merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah

:92::92:

hayırlı uğurlu olsun canım ....
ne güzel bir haber.
o altınlar zaten böyle hayırlı kararlar için değil mi ,sağlık olsunda yine yapılır önemli olan bu.
en azından ordan gelecek kira kendi kiranız için bi güvence olur.

sonbahar hayırlı olsun canım eviniz

2 tl attım bugün kumbaraya :96: çalışsam güzel biriktirrim de şimdi kazandığımız anca yetiyo az da olsa artırmaya çalışıyorum.

bir anda mı karar verdiniz almaya.
İnşallah hayırlı olur sizin için. Altınlar zaten böyle şeyler için alınıyor o yüzden hiç dert etme.

2 tl attım bugün kumbaraya :96: çalışsam güzel biriktirrim de şimdi kazandığımız anca yetiyo az da olsa artırmaya çalışıyorum.
Az da olsa biriktiriyorsun canım, bunu yapmayan/yapamayan da var.

tutumlu olmayı seviyorum çocukluğumdan beri.küçükken okul harçlıklarımı biriktirir kendime kıyafet ıvır zıvır alırdım.bazen babama bile borç verirdim :)şimdi ev geçindiriyoruz birkitirmek çok daha zorlaştı benim için yine de vazgeçmek yok ne biriktirirsek kardır

ben de oğluma tutumlu olmayı öğreteceğim inşallah.

eşim şimdi elinde 2 tam altınla gelmiş. fakat bu ay çok sıkışacağız. neden böyle oldu anlamadım geçen ay galiba maaşa ek birşeyler vardı ondan rahat rahat geçirdik ayı. Ama bu ay öyle olmayacak. Neyse bu ay daha fazla dikkat ederim ben de

kesinlikle çocuklarımıza öğretmemiz lazım.olsun canım dediğin gibi daha dikkatli davranırsınız ihtiyaçtan fazlasını almazsınız

sağolun kızlar
kafamız karışık hala daha
insan bu kadar zorlanırmı ev alırken ya
aile büyükleride almayın dio.
yani şöle sizde fikir verin
şimdi bizim bir miktar paramız altınımız var düğünden kalan
onları peşinat yapalım alalım dedik
ama babamda dior ki dokunmayın şimdi onlara
gelicek olan bir para var
senin hakkını veririm gider kendi oturacağınz eve girersiniz.
bu alıcağımız ev biraz bize uzak.
patronlada konuştum babamın sölediğini söledi
ev tmm güzel yeri güzel yatırım için iyi ama onlar kendi oturabilceğimiz bir evi almamızı söledi.
sonra fiyat olarak onada cazip geldi ama acaba babamın vericeği parayı bekleyip o vakte kadar biraz daha birikim yapıp ilçede değil merkezdemi ev alsak
off çok kararsız kaldık.kafamız karıştı iyice.
normalde üzerime bi küçük birşey bile alıcaksam günlerce düşünürüm.
böle bişiyde düşünün halimi artık.
altınlarada kıyamıyorum haa ne yalan diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…