günaydın kızlar.
Geçmişi okuyamadım ama geri geleceğim.
Sabah sabah 5 gr cık altın daha aldım.
şu an toplam 19 gr altınım oldu.
Diğer alacaklarımıda en kısa zamnda toplayıp onlarıda altın hesabıma gömeceğim:)
ben fazla ons şöyle makas böyle çok detaylı olarak incelemiyorum.
öenmli olan benim için bir kaç ay sonra yükselecek temennilerine inanmak ve paramı israf etmemek.
çıkacağına inanarak düşük şekilde aldığım için ,şu anda ben alırken öyle olduğu için mutluyum,umarım iyi ve hayırlı olur...
kızlar günaydınlar
sabah gzl bir haberle başladık
çok heycanlandım
ev almaya karar verdk
elimizdeki altınları bozdurmuşta olsak ev sahibi olucaz
ama kendimiz oturmıcaz kiraya vermeyi düşünüyoruz
çünkü eşimin işinede bana da uzak bir yerde sadece hem yatırım için hemde mal maldır diyerek düşündük
inş. olur
karalahana hayırlı olsun cnm
kızlar günaydınlar
çok heycanlandım
ev almaya karar verdk
çünkü eşimin işinede bana da uzak bir yerde sadece hem yatırım için hemde mal maldır diyerek düşündük
inş. olur
senin adına çook sevindim arkadaşım. inşallah istediğiniz gibi ev sahibi olursunuz.
darısı başıma... darısı başıma... darısı başıma...
Çok sevindim canım güle güle oturun her nekadar kiraya verecek olsanız bile.Altınlar için hiç üzülme önemli olan ev sahibi olabilmek şu devirde nasıl olsa çalışır yerine fazlasıyla koyarsınız
senin adına çook sevindim arkadaşım. inşallah istediğiniz gibi ev sahibi olursunuz.
darısı başıma... darısı başıma... darısı başıma...
Çok sevindim canım güle güle oturun her nekadar kiraya verecek olsanız bile.Altınlar için hiç üzülme önemli olan ev sahibi olabilmek şu devirde nasıl olsa çalışır yerine fazlasıyla koyarsınız
Yeni ev kararları, altınlar herkese hayırlı olsun
Ben de bu sabah ilk kez altın hesabımla gram altın aldım. 103,51'den toplam 8 gr aldım, bu seferlik son zamanlarda çok yükseliş yok diye bütçeyi biraz fazla tuttum bu ay biraz sıkışıcam ama olsun
merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
kızlar günaydınlar
çok heycanlandım
ev almaya karar verdk
inş. olur
bir anda mı karar verdiniz almaya.kızlar günaydınlar
çok heycanlandım
ev almaya karar verdk
inş. olur
Az da olsa biriktiriyorsun canım, bunu yapmayan/yapamayan da var.sonbahar hayırlı olsun canım eviniz
2 tl attım bugün kumbaraya :96: çalışsam güzel biriktirrim de şimdi kazandığımız anca yetiyo az da olsa artırmaya çalışıyorum.
bir anda mı karar verdiniz almaya.
İnşallah hayırlı olur sizin için. Altınlar zaten böyle şeyler için alınıyor o yüzden hiç dert etme.
Az da olsa biriktiriyorsun canım, bunu yapmayan/yapamayan da var.
ben de oğluma tutumlu olmayı öğreteceğim inşallah.tutumlu olmayı seviyorum çocukluğumdan beri.küçükken okul harçlıklarımı biriktirir kendime kıyafet ıvır zıvır alırdım.bazen babama bile borç verirdim :)şimdi ev geçindiriyoruz birkitirmek çok daha zorlaştı benim içinyine de vazgeçmek yok ne biriktirirsek kardır
ben de oğluma tutumlu olmayı öğreteceğim inşallah.
eşim şimdi elinde 2 tam altınla gelmiş. fakat bu ay çok sıkışacağız. neden böyle oldu anlamadım geçen ay galiba maaşa ek birşeyler vardı ondan rahat rahat geçirdik ayı. Ama bu ay öyle olmayacak. Neyse bu ay daha fazla dikkat ederim ben de
:92::92:
hayırlı uğurlu olsun canım ....
ne güzel bir haber.
o altınlar zaten böyle hayırlı kararlar için değil mi ,sağlık olsunda yine yapılır önemli olan bu.
en azından ordan gelecek kira kendi kiranız için bi güvence olur.
sonbahar hayırlı olsun canım eviniz
2 tl attım bugün kumbaraya :96: çalışsam güzel biriktirrim de şimdi kazandığımız anca yetiyo az da olsa artırmaya çalışıyorum.
sağolun kızlarbir anda mı karar verdiniz almaya.
İnşallah hayırlı olur sizin için. Altınlar zaten böyle şeyler için alınıyor o yüzden hiç dert etme.
Az da olsa biriktiriyorsun canım, bunu yapmayan/yapamayan da var.
ladyfog bugün altının durumu nasıl? alım için uygun mu yoksa beklemek mi gerek biraz sence:44:
alım için çok uygun bir gün bence.ben de bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?