Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar bizim bi tanıdık vardı
akşam günlük ne aldıklarını bile hesap eder lste yapar bu gereklimiydi yoksa boşunamı masraf yaptık diye tartışırlardı konu üstünde.
geçen akşam bende liste yapmaya karar verdim
elektrik 39 tl gelince
sonra aklıma bu aile geldi onlar gibi oldum iyice dedim
sizlerde de var mı böle takıntılar

sen ayın yirmisinden bahsediyordun. benim için önemli bir miktarda alım yapmak istiyorum. beklesem mi acaba yirmisine kadar?

Yirmisinden önce yükseliş bekliyorum.
Ben o zaman satıp sonraki düşüşte tekrar alacağım.
O zaman ki düşüşün bunun çok altında olacağını sanmam.
Dolar düşerse başka ama.
Az önce 103.40 tan bir miktar alım yaptım.
Bir de sana tavsiyem birden alma.
Parça parça alırsan, düştükçe alma imkanın sürer.
Ayrıca birden çıkarsa da elinde satış için altının bulunur.
Ben mesela 2 parça daha alacağım biraz düşerese.
Yine de sen bilirsin.

Bugün çeyrek, yarım falan alan arkadaşlar kaçtan aldıklarını yazabilirler mi acaba?

bu topiğin ilk listesi bakarmısınız şimdi işe liste her geçengün kabarıyor Allah herkesin birikimlerine bereket versin

sonbahar bencede babanın dediği daha mantıklı.kendi oturacağınız evi alırsanız eğer alıralmaz taşınıp kira derdinden kurtulabilirsiniz.ama diğer evi alırsanız kiracı bulana kadar kem kira ödeyeceksiniz hemde altınların üstüne eklediğiniz parayı ödeyeceksiniz.

Merhabalar herkese ...
güzel birikimler var mış yine

Başıyazmalı bende aynen öle yapıyorum bende haftalığa bölüyom harcamaları , kalan parayı bi sonraki aya devredip ay sonunda kalan parayı kumbiriğe atıyommmm ..

gerçi şuan birikimlerim pek az ama bende yine eski günlerime dönücem ....

kızlar merhabalar ..altın bugün alınabilir gibi gözüküyor..alanlara hayırlı olsun inş

sonbahar bence babanın dediği mantıklı birde şu var kiracı kirayı veremzse senin ödemen sekteye uğruyacak.. hem gelecek olan parada varmış babanın verdiği parayla evi almak en iyisi gibi..

selam kızlar dün 104.23ten 8 gram aldım keşe bekleseymişim ama neyseki uzun vadede düşünündüğümüz için pek sorun yok...herkese bol birikimler

altın alanlar hayırlı olsun altınlarınız...

Bu ay çok az paramız kaldı artık altın falan alamayız nasılsa diyerek farmasiye bildirimimi yaptım şimdiden.

selamlar
altınlarınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
altın 108 emi çıktı
kaçırdım satım için tüh yaaa
ekrana yapışırım birşey olmaz1,2 saat ayrıldım neler olmuş
kısmet artık napıyım
kızlar yunanista resmen batmış ama hukuki olarak açıklanmamış şu anda.sadece oyalanıyormuş,eğer battığı resmen açıklanırsa altın tavan yaparmş

Korkma bugün çıkmadı.
Bugün rekor düşüşte.
102 den aldım az evvel.:)

Bir ay önce acayipti. Dakikalar içinde 111 TL ye çıkıp dakikalar içinde 107 ye gerilemişti. Çok fazla altını olanın kalbininde sağlam olması lazım bu durumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…