- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ben de 77 modelim
yok ben seni 28- 29 gibi düşünüyordum öyle de çıktı
canım bu iş tamamen senin iyi niyetinden kaynaklanmış . Rabbim sabır ve kolaylık versin.
karşındaki üzülsün bundan sonra .insan insana her zaman lazımdır o sebeple karşımızdakinin sınırlarını ve de sinirlerini zorlamanın anlamı yok
senin iyi niyetini kaybetmiştir bu saatten sonra artık
Şu daha farklı programdan bahseder misin rica etsem...
farmasi cevabın için teşekkürler. eşinle konuşmanızda hayırlı olsun çok iyi yapmışsın canım. benim eşim de evlendiğimiz ilk aylarda yapıyordu dediğini ama şimdi neye göndersem onu alıp geliyor. belki çocuklarımız olsa değişir belli olmaz. ama benim eşimin de teknoloji merakı var ne yapcam bilmiyorum. her an korku içindeyim ki bişeye merak salacak diye. hoş şimdiye kadar bi 660 tl ye cep telefonu bir de 600tl ye netbook aldı. netbook a hiç ihtiyacımız yoktu çok kızdım aslında. babasına 400 tl borcumuz vardı. onu ödemeye gönderdim nerdeyse 1 yıl olacaktı babası diye aldırış etmedi. zorla gönderdim. babası da olsa benim içim rahat etmez. o da dedi ki babama diycem bu parayı almazsa netbook alcam razı mısın dedi.ben de razıyım dedim babasının vermeyeceğini biliyordum. babası borcu almamış git gelinime ver demiş bi de çıkarmış 400 tl vermişeşim de gitmiş almış. gitti 6 gr altın parası ama napim :)))
farmasi ve ladyfog ben de al sat yapmaya karar vermiştim biliyorsunuz. ama işe önce uzun vadede altın almak için en uygun zamanda alım yapmadan başlamak istiyorum. ben ne zaman altın çıksa o zaman alıyorum da
ben maaşı çekmedim ama eşim dün aldı maaşını 950 tl param var. sizce alım için ne zaman uygun??
ben karşı taraftan böyle bir iyilik yada yardım görmeyeceğimin adım gibi farkındayım.
kendi elimle kendini sıkıntılar içine atmak diyede tam buna denir işte.
nasıl derler hani kredisi bitti,aynen öyle.
en kısa zamanda kurtulmamı nasip etsin Rabbim inş.
geçen gün benim hiç kul hakkım yok dedi çok güldüm.
Rabbin huzurunda göreceğiz bakalım kimin kimde alacağı var.
Açıkçası ben de alım için bekliyorum. 101-103 olunca alırım.farmasi cevabın için teşekkürler. eşinle konuşmanızda hayırlı olsun çok iyi yapmışsın canım. benim eşim de evlendiğimiz ilk aylarda yapıyordu dediğini ama şimdi neye göndersem onu alıp geliyor. belki çocuklarımız olsa değişir belli olmaz. ama benim eşimin de teknoloji merakı var ne yapcam bilmiyorum. her an korku içindeyim ki bişeye merak salacak diye. hoş şimdiye kadar bi 660 tl ye cep telefonu bir de 600tl ye netbook aldı. netbook a hiç ihtiyacımız yoktu çok kızdım aslında. babasına 400 tl borcumuz vardı. onu ödemeye gönderdim nerdeyse 1 yıl olacaktı babası diye aldırış etmedi. zorla gönderdim. babası da olsa benim içim rahat etmez. o da dedi ki babama diycem bu parayı almazsa netbook alcam razı mısın dedi.ben de razıyım dedim babasının vermeyeceğini biliyordum. babası borcu almamış git gelinime ver demiş bi de çıkarmış 400 tl vermişeşim de gitmiş almış. gitti 6 gr altın parası ama napim :)))
farmasi ve ladyfog ben de al sat yapmaya karar vermiştim biliyorsunuz. ama işe önce uzun vadede altın almak için en uygun zamanda alım yapmadan başlamak istiyorum. ben ne zaman altın çıksa o zaman alıyorum da
ben maaşı çekmedim ama eşim dün aldı maaşını 950 tl param var. sizce alım için ne zaman uygun??
programın adı 'harcamalarım'.
sanırım Türk yapımı. indirdim bilgisayarıma ama çok kastı,işlemleri kaydetmesi falan uzun sürdü nedense.
o yüzden çok detaylı inceleyemedim,kadırdım hemen.
ama indirip deneyebilirsin,hemencecik indirip kuruyor zaten.
slm arkadaşlarben de aranıza şu an itibari ile katılmış bulunuyorum. para biriktirmeyi çok seven biriyim. biriktirmek için sabırsızlanıyorum. sanırım birikim yapıp ay sonunda belirteceğiz birikimleri. aranıza katıldığım için çok mutluyum. farmasi beni de listeye eklermisin cnm. hepinize kolay gelsin arkadaşlar:80:
enişte maşallah kayınpederinin sana verdiği emanete iyi sahip çıkmış
ben de annemden borç alırım ama zamanında da öderim
6 gram altın parasını taksit taksit al eşinden her ay sana 1 gr altın parası versin maaşından madem
altın almaya gelince ladyfog ile bekliyoruz bu aralar düşmesini bakalım.
Açıkçası ben de alım için bekliyorum. 101-103 olunca alırım.
slm arkadaşlarben de aranıza şu an itibari ile katılmış bulunuyorum. para biriktirmeyi çok seven biriyim. biriktirmek için sabırsızlanıyorum. sanırım birikim yapıp ay sonunda belirteceğiz birikimleri. aranıza katıldığım için çok mutluyum. farmasi beni de listeye eklermisin cnm. hepinize kolay gelsin arkadaşlar:80:
zamanında ödemedi işte. ama yine de kayınpederim beni şaşırttı 400 tl borcumuz vardı onu almadığı gibi 400 de eşime vermiş. kayınpederimi tanısanız inanın siz de çok şaşırırdınız. neyse adamcağız iyilik yaptı Allah razı olsun :))
zaten maaşının hepsini harcar garibim :) neyi versin bana kira, aidat, market... hep onda benimkinden de birikim yapıyoruz. aslında sadece onunkini harcayabilsek ama olmuyor işte benimkinden de gidiyor muhakkak.
dünkü maaşa da ben el koydum ayın 15 inden sonra altın artacakmış dedimaldım paracıklarının hepsini..
sizin alım için önerdiğiniz gün saat var mı. biliyorum ki seni de zor durumda bırakıyorum sen de bi aksilik olsa sorumlu olmaktan korkarsın.ben sana şöyle sorim.. ne zaan alım yapcaksın farmasi
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun....
hoşgeldin ve de hayırlı birikimler canım
listeye ekledim bu ayın 28- 29 unda bildirimlerini beklerim
hiç merak etme cnm bildiricem. şimdiden korktum . ya bu ayki birikimim az olursa diye :18::18:
neyse Allah kolaylık versin
merhaba kızlar
farmasi evin yönetimi sana geçtiğine göre birikimleriniz tavan yapıcak demektir eşin yaşadı
bilemiyorum artık canım inşallah dediğin gibi olur
bana dediği şu oldu eşimin ister annemden getir bazı ihtiyaçlarını ister çocukları dedelerinin üzerine sal sen bilirsin bu parayı ister artır ister yetir .artırırsan senin olsun ( benim kayınvalidemler bizim 2 kat aşağımızda ve bu benim için çok büyük avantaj kadın eşinden dostundan geleni her ne olursa bana getirir verir paylaşır kızım pazardan almayıverirsin diye .
ama ne fırtınalı günlerden sonra kadıncağızı eğittim sormayın
eşim sen eminim 400 tl nin 200 tl sini artırmaya kalkarsın diyor
çünkü ona 20 tl verdiği pazar harçlığının ortalama 9- 10 tl sini harcadığımı söylemiştim de
Farmasi bende sende o ışığı görüyorum canım200 olmasa biile 100 kesin artırırsın birde dediğin gibi gelin kayınvalide dayanışması yaptınmı gelsin paracıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?