- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
farmasi cevabın için teşekkürler. eşinle konuşmanızda hayırlı olsun çok iyi yapmışsın canım. benim eşim de evlendiğimiz ilk aylarda yapıyordu dediğini ama şimdi neye göndersem onu alıp geliyor. belki çocuklarımız olsa değişir belli olmaz. ama benim eşimin de teknoloji merakı var ne yapcam bilmiyorum. her an korku içindeyim ki bişeye merak salacak diye. hoş şimdiye kadar bi 660 tl ye cep telefonu bir de 600tl ye netbook aldı. netbook a hiç ihtiyacımız yoktu çok kızdım aslında. babasına 400 tl borcumuz vardı. onu ödemeye gönderdim nerdeyse 1 yıl olacaktı babası diye aldırış etmedi. zorla gönderdim. babası da olsa benim içim rahat etmez. o da dedi ki babama diycem bu parayı almazsa netbook alcam razı mısın dedi.ben de razıyım dedim babasının vermeyeceğini biliyordum. babası borcu almamış git gelinime ver demiş bi de çıkarmış 400 tl vermiş eşim de gitmiş almış. gitti 6 gr altın parası ama napim :)))
farmasi ve ladyfog ben de al sat yapmaya karar vermiştim biliyorsunuz. ama işe önce uzun vadede altın almak için en uygun zamanda alım yapmadan başlamak istiyorum. ben ne zaman altın çıksa o zaman alıyorum da
ben maaşı çekmedim ama eşim dün aldı maaşını 950 tl param var. sizce alım için ne zaman uygun??
farmasi ve ladyfog ben de al sat yapmaya karar vermiştim biliyorsunuz. ama işe önce uzun vadede altın almak için en uygun zamanda alım yapmadan başlamak istiyorum. ben ne zaman altın çıksa o zaman alıyorum da
ben maaşı çekmedim ama eşim dün aldı maaşını 950 tl param var. sizce alım için ne zaman uygun??