• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar biliyor musunuz,
bir çok kez yaptığım bir hatayı yeniden tüm sakın yapma söylemlerine karşın tekrarladım ve yine aynı sonuç içerisinde debeleniyorum.

patronum lazım olunca kredi kartımı kullanıyordu.
öncekileri boşvereyim yani bahsetmeyeyim.
oğlunun en son okul taksidini çektik.
ayda 358 *7.
şuan dördüncü ay geldi ve hiç para vermedi.
hiçbir şekilde ıkınacak sıkılacak yada kendimi savunacak bir durumum yok ama bu konuda beni çok mağdur ediyor.
daha bunlar varken bana geçen kasko için hiç yüzü kızarmadan senin kartından çekelim dedi.
son çare olarak kartlarımın hepsini kapattığımı söyledim.
işte elimde olacak olan meblalarda hep böyle saçma sapan yerlerde değerini yitiriyor.
bir kaç ay önce hatırlayan olursa eğer onun bana olan yine kredi kartı borcunu kapamak için ve çok bunaldığım için gr altın hesabımı bozdurmak zorunda kalmıştım.
aa unutmadan birde seneler önceden 720 tl borcu var bana...
Allahım şu duruma bak.
aklıma düştükçe çıldırcak gibi oluyorum ve inanaın ben haklı olduğum halde isterken yerin dbine giriyorum...

Yuh diyorum.:53:
Bankalar kart kapatma işlemi yapmak için borcun tamamının ödenmesini isterler.
Bunu ona söylesen?
Borcu talep ediyor banka. Kartımı kapatıyorum.Zaten geçmişteki ödenmemişler yüzünden neredeyse işleme girecektim falan desen??

Programın adı personal finances.
Belki göz atmak iseyen olur.

ben de bu programı indirdim birkaç gün önce,hatta dün akşam 2013 gelinleri başlığımda da evlilik parası biriktirdiğimiz için kızlara bahsettim.

sirenay da daha farklı bir program keşfetti,ben henüz iki aylık program yaptım ama daha da şekilleniyor.

defter üstünde tüm ayların profilini çıkarmak zor,program çok yaralı oldu.

ladyfog bende ortadan dalmış olcam bende zamanında senın gıbı defter bıle tutuyodum
şimdi bı kızım oldu 4.5 aylık ve artık vaktım kalmıyo bu prograMI INdırdım ama tl olarak yazamıyomuyuz gelırı ben onu çozemedım dolar var
euro var tl yokmu yoksa nasıl yapıcam canım.benım kocamda farmasi gibidir saolsun artık yenıden bırıkım yapma zamanı:::::::::)

kızlar biliyor musunuz,
bir çok kez yaptığım bir hatayı yeniden tüm sakın yapma söylemlerine karşın tekrarladım ve yine aynı sonuç içerisinde debeleniyorum.

patronum lazım olunca kredi kartımı kullanıyordu.
öncekileri boşvereyim yani bahsetmeyeyim.
oğlunun en son okul taksidini çektik.
ayda 358 *7.
şuan dördüncü ay geldi ve hiç para vermedi.
hiçbir şekilde ıkınacak sıkılacak yada kendimi savunacak bir durumum yok ama bu konuda beni çok mağdur ediyor.
daha bunlar varken bana geçen kasko için hiç yüzü kızarmadan senin kartından çekelim dedi.
son çare olarak kartlarımın hepsini kapattığımı söyledim.
işte elimde olacak olan meblalarda hep böyle saçma sapan yerlerde değerini yitiriyor.
bir kaç ay önce hatırlayan olursa eğer onun bana olan yine kredi kartı borcunu kapamak için ve çok bunaldığım için gr altın hesabımı bozdurmak zorunda kalmıştım.
aa unutmadan birde seneler önceden 720 tl borcu var bana...
Allahım şu duruma bak.
aklıma düştükçe çıldırcak gibi oluyorum ve inanaın ben haklı olduğum halde isterken yerin dbine giriyorum...

canım belki yazdıklarıma kızacaksın ama sözünü hisettiklerini hiçbir zaman esirgemeyen o tavrımı bir daha ortaya koyacağım ne yazık ki.

patronun yaptıklarına bir anlam veremedim doğrusu ve de bir sürü soru işaretleri oluştu bende

madem patron bu adam niye kendi kredi kartı yok mu ?
ayrıca sen bu adama bu kadar tavizi ya da iyi niyeti niye gösterdin?
madem bir kere kazığını yedin ikinci kez aynı tuzağa niye düştün?
bu arada iş yeri değiştirme ihtimalin nedir?
böyle kişiliğe sahip biriyle nereye kadar?
ailenin bunlara tepkisi nedir?

ne çok soru sordum değil mi? istemezsen cevapsız bırakabilirsin canım:38:
doğrusu mevcut durum akıl alır gibi değil şahsen benim sorunum olmamasına rağmen sanırım tansiyonum yükseldi okuduklarım karşısında :47::47::47::47::47::47:

ladyfog bende ortadan dalmış olcam bende zamanında senın gıbı defter bıle tutuyodum
şimdi bı kızım oldu 4.5 aylık ve artık vaktım kalmıyo bu prograMI INdırdım ama tl olarak yazamıyomuyuz gelırı ben onu çozemedım dolar var
euro var tl yokmu yoksa nasıl yapıcam canım.benım kocamda farmasi gibidir saolsun artık yenıden bırıkım yapma zamanı:::::::::)

bende anlamadım kendımı salak gıbı hissettım şuan:) tl yok dolar var ayrıca gelır gıder demiş herseyı oraya yazacagız galıba ne aldıysak tam anlayamadım programın artısını:S

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:71::71::71::70::70::70:
ne yaptınız ev işini? :38::38:

Sen onları tl say.Ben öyle yapıyorum.:1:

bende anlamadım kendımı salak gıbı hissettım şuan:) tl yok dolar var ayrıca gelır gıder demiş herseyı oraya yazacagız galıba ne aldıysak tam anlayamadım programın artısını:S

:) Dolar, tl, yen, sterlin...
Bunlar sonuçta simge. Siz gelire 1000 yazarsanız o yanına dolar işareti koyuyor.
1000$ diyor siz onu görmeyin, tl kabul edin.
Defter ve hesaplamalar beni uğraştıryordu. Bu yüzden pratik geldi.
Ekle dedikten sonra açılan pencerede sol üst kısımda "gelir, gider " seçenekleri var.
Ona göre düzenleme yapılıyor.
Benim amacım giderlerimi net şekilde görmek ve nerelerden tasarruf edeceğimi fark etmekti.
Ben faydalandım.:)

Yuh diyorum.:53:
Bankalar kart kapatma işlemi yapmak için borcun tamamının ödenmesini isterler.
Bunu ona söylesen?
Borcu talep ediyor banka. Kartımı kapatıyorum.Zaten geçmişteki ödenmemişler yüzünden neredeyse işleme girecektim falan desen??

bu konu için çok tartıştım onunla sinirlenip lafları söyleyip asıp suratımı oturuyorum.
böylede iş stresi ,sürekli aklımda olunca her şey kötüleşiyor.
ben bu kadar midesi geniş olmasını anlayamıyorum.
bu ayın ki de geldi ve yakın zamanda yine patlama yaşarım ben kendimi biliyorum.

son çözümüm şu onuda yazayım....

şimdi kiracı çıkan dairemize plastik doğrama yapılacak,biz yapacağız onuda .1900 tl tutmuştu 1300 tl ye indirdi zaten bende maliyetleri biliyorum baya indirip yaptı.
720 önceki alacağımı düşeceğim bundan.bunu patronumda biliyor ki zaten itiraz etmeye hakkı yok.
1300-720=580 kalıyor.
1400-580 kreti kartı alacağımıda burdan düşeceğim.
onun bana 820 tl borcu kalacak.birde eve parke yaptırma işi var.eğer onuda biz yaparsak ve benim ona borcum kalırsa inadına ödemeyeceğim ki o benim bir lirayı bile kendime sıkıntı yaptığımı çok iyi bilir.
ama inat değil mi bakalım nasıl oluyormuş onun göstereceğim...
umarım yani...

Sen onları tl say.Ben öyle yapıyorum.:1:

merakla yanıtını bekliyordum
cevap karşısında ruh ikizi mi gördüm sanki
ben de şahsen dolar euro işlemi yapılıyorsa tl gibi düşünürüm diyordum içimden :1::1::1::1:

ben de bu programı indirdim birkaç gün önce,hatta dün akşam 2013 gelinleri başlığımda da evlilik parası biriktirdiğimiz için kızlara bahsettim.

sirenay da daha farklı bir program keşfetti,ben henüz iki aylık program yaptım ama daha da şekilleniyor.

defter üstünde tüm ayların profilini çıkarmak zor,program çok yaralı oldu.

Şu daha farklı programdan bahseder misin rica etsem...

bu konu için çok tartıştım onunla sinirlenip lafları söyleyip asıp suratımı oturuyorum.
böylede iş stresi ,sürekli aklımda olunca her şey kötüleşiyor.
ben bu kadar midesi geniş olmasını anlayamıyorum.
bu ayın ki de geldi ve yakın zamanda yine patlama yaşarım ben kendimi biliyorum.

son çözümüm şu onuda yazayım....

şimdi kiracı çıkan dairemize plastik doğrama yapılacak,biz yapacağız onuda .1900 tl tutmuştu 1300 tl ye indirdi zaten bende maliyetleri biliyorum baya indirip yaptı.
720 önceki alacağımı düşeceğim bundan.bunu patronumda biliyor ki zaten itiraz etmeye hakkı yok.
1300-720=580 kalıyor.
1400-580 kreti kartı alacağımıda burdan düşeceğim.
onun bana 820 tl borcu kalacak.birde eve parke yaptırma işi var.eğer onuda biz yaparsak ve benim ona borcum kalırsa inadına ödemeyeceğim ki o benim bir lirayı bile kendime sıkıntı yaptığımı çok iyi bilir.
ama inat değil mi bakalım nasıl oluyormuş onun göstereceğim...
umarım yani...

Mantıklı.
Umarım düşündüğün gibi olur da kurtarırsın paranı.
merakla yanıtını bekliyordum
cevap karşısında ruh ikizi mi gördüm sanki
ben de şahsen dolar euro işlemi yapılıyorsa tl gibi düşünürüm diyordum içimden :1::1::1::1:

Ben de hep böyle düşünürüm.
Parite çevirmediğime göre ne gerek var kafa karıştırmaya.:7:

ayy yazdım yazdım sılındı ınsan sınır oluyo ya
farmasi taşındım ben çok şukur ancak yerleştım ınternet falan da yenı geldı
oyle yuvalanıp gıdıyoru bıde memlekete falan gıttık yorucu geçtı bayram
artık kızımla uğraşmakla geçıyo vaktım:))
evımın ıdaresıde eşımın elınde gıbı ve ben korku ıçerısındeyım her an ekonomık krız olabılır bızım evde:))
bend eyenıden elım alayım dıyodum bu konuda ıyı denk geldı
bu aradaben buldum galıba kurlar yazıyo ya ordan tl kuru oluşturdum sanırım artık tl olarak yazıcak çok sağol
ladyfog.bırazdanda pazara gıtcem ay bıde kuafore gıtmem lazım kaş bıyık aldı başını gıdıyo:))

canım belki yazdıklarıma kızacaksın ama sözünü hisettiklerini hiçbir zaman esirgemeyen o tavrımı bir daha ortaya koyacağım ne yazık ki.

patronun yaptıklarına bir anlam veremedim doğrusu ve de bir sürü soru işaretleri oluştu bende

madem patron bu adam niye kendi kredi kartı yok mu ?
ayrıca sen bu adama bu kadar tavizi ya da iyi niyeti niye gösterdin?
madem bir kere kazığını yedin ikinci kez aynı tuzağa niye düştün?
bu arada iş yeri değiştirme ihtimalin nedir?
böyle kişiliğe sahip biriyle nereye kadar?
ailenin bunlara tepkisi nedir?

ne çok soru sordum değil mi? istemezsen cevapsız bırakabilirsin canım:38:
doğrusu mevcut durum akıl alır gibi değil şahsen benim sorunum olmamasına rağmen sanırım tansiyonum yükseldi okuduklarım karşısında :47::47::47::47::47::47:

istediğini söyleyebilirsin ki zaten hepsinin farkındayım,
ben bu söylemleri ve daha bir çoğunu zaten kendime sürekli söylüyor ve de duyuyorum.
karşıdan anlaşılması tamamen imkansız bir durum farkındayım.
dediğim gibi zaten sürekli aynı hatayı tekrarladım.
hemen soru işaretlerini cevaplayayım ama şu tansiyonunu indir çünkü bu konuda bir tane ceset yeter.ben zaten bunun stresini her gün yaşıyorum sen kendini feda etme :)
1-bir süre önce bankaya bir sorun yaşadığı için kartlarını kapadı.
2-o tamamen salaklığımdan
3-her defasında en zor zamanlarında görüyordum da bunu son son diye diye çok kez aynı hatayı tekrarladım.
4-iş yeri değiştirme ihtimalim yok çünkü yedi senedir buradayım,ve artık başka yere alışmak yada başka bir yol denemek için gücüm tamamıyla sıfır.
5-bunu geçiyorum.)
6-ailem bunları bilmiyor.para olaylarına karışmazlar.yani şu zamana kadar hiç maaşımla ilgili bir talepleri olmadığı için ne nerede bilgileri yok.

ayy yazdım yazdım sılındı ınsan sınır oluyo ya
farmasi taşındım ben çok şukur ancak yerleştım ınternet falan da yenı geldı
oyle yuvalanıp gıdıyoru bıde memlekete falan gıttık yorucu geçtı bayram
artık kızımla uğraşmakla geçıyo vaktım:))
evımın ıdaresıde eşımın elınde gıbı ve ben korku ıçerısındeyım her an ekonomık krız olabılır bızım evde:))
bend eyenıden elım alayım dıyodum bu konuda ıyı denk geldı
bu aradaben buldum galıba kurlar yazıyo ya ordan tl kuru oluşturdum sanırım artık tl olarak yazıcak çok sağol
ladyfog.bırazdanda pazara gıtcem ay bıde kuafore gıtmem lazım kaş bıyık aldı başını gıdıyo:))
ev aldınız mı yani ?
istediğini söyleyebilirsin ki zaten hepsinin farkındayım,
ben bu söylemleri ve daha bir çoğunu zaten kendime sürekli söylüyor ve de duyuyorum.
karşıdan anlaşılması tamamen imkansız bir durum farkındayım.
dediğim gibi zaten sürekli aynı hatayı tekrarladım.
hemen soru işaretlerini cevaplayayım ama şu tansiyonunu indir çünkü bu konuda bir tane ceset yeter.ben zaten bunun stresini her gün yaşıyorum sen kendini feda etme :)
1-bir süre önce bankaya bir sorun yaşadığı için kartlarını kapadı.
2-o tamamen salaklığımdan
3-her defasında en zor zamanlarında görüyordum da bunu son son diye diye çok kez aynı hatayı tekrarladım.
4-iş yeri değiştirme ihtimalim yok çünkü yedi senedir buradayım,ve artık başka yere alışmak yada başka bir yol denemek için gücüm tamamıyla sıfır.
5-bunu geçiyorum.)
6-ailem bunları bilmiyor.para olaylarına karışmazlar.yani şu zamana kadar hiç maaşımla ilgili bir talepleri olmadığı için ne nerede bilgileri yok.

canım Allah yardımcın olsun
yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım benden küçüksün abla tavsiyesi insanlara acıya acıya acınacak hale gelirsin bunu unutma
kişilere gereği kadar değer ver ve kredi aç canım.:38::38::38:

ev aldınız mı yani ?

canım Allah yardımcın olsun
yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım benden küçüksün abla tavsiyesi insanlara acıya acıya acınacak hale gelirsin bunu unutma
kişilere gereği kadar değer ver ve kredi aç canım.:38::38::38:

yaşım küçük değil inan ,sanırım sen anlattığım kadarıyla böyle bir hatayı ancak küçük yaşı olan biri yapabilir diye düşündün.
ben dersimi fazlasıyla aldım ve kapamaya çalışıyorum.
umarım düşündüğüm gibi yapabilirm ve hasarsız bir şekilde halledebilirim.
he unutmadan 82 doğumluyum....

yaşım küçük değil inan ,sanırım sen anlattığım kadarıyla böyle bir hatayı ancak küçük yaşı olan biri yapabilir diye düşündün.
ben dersimi fazlasıyla aldım ve kapamaya çalışıyorum.
umarım düşündüğüm gibi yapabilirm ve hasarsız bir şekilde halledebilirim.
he unutmadan 82 doğumluyum....

ben de 77 modelim:34:
yok ben seni 28- 29 gibi düşünüyordum öyle de çıktı :34:
canım bu iş tamamen senin iyi niyetinden kaynaklanmış . Rabbim sabır ve kolaylık versin.
karşındaki üzülsün bundan sonra .insan insana her zaman lazımdır o sebeple karşımızdakinin sınırlarını ve de sinirlerini zorlamanın anlamı yok:34:
senin iyi niyetini kaybetmiştir bu saatten sonra artık :38:

bende geldim kızlar herkese merhaba daha önce nie keşfedemedimki burayı:D
şuan çalışlmıyorum 1 2 aydır yani..
ve evin hesaplarını tutturmakta güçlük çekiorum hep eksi harcamlaraımı ayralamaya çalışıyorum..bir çeyrek atmak bana daa mantılı geldi..

Back