Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

işlem geçmişinde birşey görünmüyor .. hareketlerin altında yatırımlarınızı görebilmek için internet/cep şubesine talimat verin yazıyor
ya kesinti fln yapmasınlarr yaa eğer öyleyse kapatırım hesabımı

nakit akışıma giriyorum bu çıkıyor
hesapların altında
Yukarıda görüntülenmeyen hesaplarınızı, en yakın Garanti Bankası şubesine giderek İnternet/Cep Şubesi kullanımına açtırabilirsiniz.

Nakit akışı değil de hesap hareketleri diye bir bölüm var.
Ordan paranın yattığı tarihi de seçerek hareketlere bakarsanız bilgi edinebilirsiniz.
Eğer yine göremezseniz müşteri hizmetlerini arayın.Ama o 444 lü numarayı değil.Telefon bankacılığı şifresi yoksa oradan işlem yapmanız zor olur.Kanse olursunuz.
Hesabınızın bağlı olduğu şubeyi arayın.Ufak bir kimlik kontrolünden sonra istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz

kızlar daha öncelerden eşimin lüzumsuz harcamalarından bahsetmiştim örneğin markete 1 ya da 2 parça birşey için gönderiyorum bakıyorum poşetler bir sürü lüzumsuz çikolata çerez meyve suları çocuklar için sütler ve pudinglerle dolu
diyeceksiniz belki bunun neresi kötü şöyleki diyelim dün bunu yoğurt alışverişi için gönderdiğimde yaptı , bugün bugün de yumurta ya da ekmek alışverişinde gene yapıyor.Eşim şunu ayarlayamıyor ben bunları dün aldım evde var deyip almamazlık yapmıyor bunun bence sakıncaları ise şunlar:

fazladan para harcanıyor
çocuklar sabırsız ve kanaatkarsiz oluyorlar ( ha benim çocuklar süper birikim canavarı ama kendi paralarından tek kuruş harcamadan üstelik lükslerinden de ödün vermeden yaşıyorlar )
yoksulluk psikolojini anlamaktan uzaklaşıyoruz( empati kurmak da lazım , hayat har vurup harman savurma lüksünü asla vermez)
daha fazla birikim yapmaya zaten engel olduğunu biliyoruz.

çocuklar bugün küçükler gelirimiz Allah'a çok şükür çok çok iyi ama çocuklar büyüdükçe daha fazla paraya ihtiyaç olacak eğitimleri , yemeleri -içmeleri, giyim- kuşamları,düğünleri vs için.
ben de bugünlerin kıymetini bilip gelirimizi yatırıma çevirmeliyiz diye düşünüyorum.

veeeeeeee o nedenle dün akşam itibariyle evin ekonomisini ele aldım .
bundan sonra market ve pazar harçlığı olarak eşim aylık 400 tl verecek.
bu parayı haftalık 100 tl olarak planlayıp harcamayı hatta birikim yapmayı düşünüyorum
bu ayın 10 nuna geldik o nedenle bu ay 3 hafta için 300 tl yi akşam verdi bile

eşime dedim ben kötü niyetli değilim ortada senin paran benim param meselesi yok ben ayrıca evimin ihtiyaçları nasılsa fazlasıyla görülüyor gerisi umrumda değil diyen biri değilim ve de olamam çünkü ortada herşeyden önce bir emek sözkonusu ve para kolay kazanılmıyor aşkım dedim.
o da ben gerçekten eve ne kadar harcadığımı bilmiyorum dedi yazık ya içim acıdı.
yaptığımdan memnuniyetini dile getirdi , iyi madem biraz da benim cebim para görsün dedi
işte kızlar benden son haberler böyle sadece paylaşmak istedim canlar
herkese bol bereketli huzurlu bir gün diliyorum.

Bu iş epeydir bende.:)
Önceden defter tutuyordum ama geçenlerde arkadaşlardan birisi evinizin masrafları topiğinde bir programdan bahsetmiş
Muhteşem bir şey.
Defter tutmaktan çok daha iyi.
Bu program sayesinde birikimi ay sonunda değil, ay başında yapmaya başladım.
Artık bozukluklarla alış veriş yapıyorum.
Bozukluk sınırlı olduğu için kendimi ona göre ayarlıyorum.Çok gerekmedikçe para bozdurmuyorum.
Ve her ayın yüzdelik istatik bilgisini görüyorum.
Nereye ne harcamışım, nerden kısabilirim hepsi var.
Bir bak istersen benim çok işime yaradı.
Önümüzdeki bir yılın finansal planını bile yaptım.:)

harikasın bitanemmmmmmmmmmmmm ya süperrrrrrrrrrrrrrr
bu programı indirmek mi gerekiyor

bazne hayatımızda ki küçük değişikliklerle epeyi bir yol katedebilirz farkında olmadan.
hayırlı olsun bakalım sonuç nasıl olacak,ama bence belli bir para ile bir süreyi tmmlamak her mzan olmumlu sonuçlar doğuruyor birikim konusunda.

Programın adı personal finances.
Belki göz atmak iseyen olur.

ev geçindirmiyorum ama aylık harcamalar için işe yarar mı diye bende bir göz atayım hemen

harikasın bitanemmmmmmmmmmmmm ya süperrrrrrrrrrrrrrr
bu programı indirmek mi gerekiyor

Evet google amcaya sor, o sana söyler.
eminim çok faydalanacaksın.
İndirince düşünceni söylersen sevinirim.
Zira senin taktiklerin bu birikim konusunda çok iyi.:)

Evet google amcaya sor, o sana söyler.
eminim çok faydalanacaksın.
İndirince düşünceni söylersen sevinirim.
Zira senin taktiklerin bu birikim konusunda çok iyi.:)

buldum canım
peki free olanı mı pro olanı mı indireceğiz

ben hemen indirdim.
çok ilginç bir program güzel yani.
ve bence buradaki bir çok insanın çok işine yarayacak bişiy.
biraz daha karıştırıp iyice anlamaya çalışayım.
ben uzun bir süredir zaten maaşım ne nereye ne kadar şeklinde planlanmış bir şekilde gidiyordum,ama belki böyle ekrandan takip daha zevkli olur.
ben konuya atladım ama teşekkürler ladyfog....

Rica ederim. İşine yaramasına çok sevindim.
Ben çok faydalandım. Umarım sizin için de faydalı olur.:))

haklısın canım gerçekten dediğin gibi
Free olanı.
Kusura bakma geç oldu. Oğlumla oyuna dalmışım.:)

önemli değil canım
zaten programı nasipse pazartesi günü okuldan indiririm , çünkü evdeki internet bağlantım sınırlı malum devir tasarruf devri
ve de okuldaki internet için de aramızda para topluyorduk 5 tl veriyorduk aylık o nedenle en iyisi programları oradan indirmek
bir de program türkçe mi
kullanımı nasıl kolay mı

beğen butonunu geri istiyorummmmmmmmmmmmmmmm ya :84::84::84::84::84::84:

kızlar biliyor musunuz,
bir çok kez yaptığım bir hatayı yeniden tüm sakın yapma söylemlerine karşın tekrarladım ve yine aynı sonuç içerisinde debeleniyorum.

patronum lazım olunca kredi kartımı kullanıyordu.
öncekileri boşvereyim yani bahsetmeyeyim.
oğlunun en son okul taksidini çektik.
ayda 358 *7.
şuan dördüncü ay geldi ve hiç para vermedi.
hiçbir şekilde ıkınacak sıkılacak yada kendimi savunacak bir durumum yok ama bu konuda beni çok mağdur ediyor.
daha bunlar varken bana geçen kasko için hiç yüzü kızarmadan senin kartından çekelim dedi.
son çare olarak kartlarımın hepsini kapattığımı söyledim.
işte elimde olacak olan meblalarda hep böyle saçma sapan yerlerde değerini yitiriyor.
bir kaç ay önce hatırlayan olursa eğer onun bana olan yine kredi kartı borcunu kapamak için ve çok bunaldığım için gr altın hesabımı bozdurmak zorunda kalmıştım.
aa unutmadan birde seneler önceden 720 tl borcu var bana...
Allahım şu duruma bak.
aklıma düştükçe çıldırcak gibi oluyorum ve inanaın ben haklı olduğum halde isterken yerin dbine giriyorum...

Program Türkçe. Kullanımı da oldukça pratik.
ben bunu ındırdım ama nasıl kullanacagız anlamadım://///

Kurulumu yaptın değil mi?
Masaüstündeki kısa yolla açtıktan sonra sana ay ay gelir gider tablolarının olduğu ekranın gelmesi lazım.
Sağ taraftaki ekle menüsüne tıklayınca tabloya gelir gider miktarlarını ekliyorsun.
Sonra bir sonraki aya geçiyorsun.

Hadi kızlar anlatacak olan yok mu ????ladyfog sanırım sen ii bılıyosun :) yardımcı olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…