Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bankalar hayali altınla işlem yapıyor tezi çok doğru değildir aslında.
Bankanıza hesabınızdaki miktarı altın olarak almak istediğinizi söylerseniz, size ertesi gün şubenizden teslim ederler.
Yani her banka müşteri alımına göre altını deposuna koyar.
Hatta bazıları önceden alır ve aldığı fiziki altın miktarına göre işlem kotası koyar.
demek bunu bütün altın hesabı olan bankalar yapıyor. ben bu işi sonradan öğrendim içime kurt düştü kuveyte sordum biz koyuyoruz dedi.
ben maaş bankam olan akbanktan alacaktım ama orası siz bozdurduktan sonra bir gün repoda bekletiriz dedi. o da fazie giriyor. yani banka benim altınımdan kendi faiz kazancı elde ediyordu ordan almadım. sanırım ziraat en güvenilen banka bu konuda ama o da bir gün bekletiyor sanırım değil mi? sen biliyor musun
Ziraat işlemlerde sıkıntılı diye duymuştum.
Hesabım var ama ben garantiyle çalışıyorum.
al sat yapacaksan yükselişi ve düşüşü anında işlemlere yansıtan bankaları araştırmanı öneririm.
Ben alım satım yaptığımda paramı ya da altınımı banka bloğu olmadan anında alabiliyorum
banka bloğu dediğin şey bir gün bekletmeleri mi? ben de bu yıl garantiden alacam maaşımı okulumuz orayla anlaştı.
gram bugun 107 civarına çıkarmı sizce
Bu arada ons 20 dk içinde 60 dolar düştü.
Dolar direniyor.O da düşerse alım fırsatı gelir.
kızlar bana da anlatın ne yapıyorsunuz siz:)) bende geçenlerde bi kumbara yaptım kavanozdan ama ayda bir çeyrek parası atabileceğimi sanmıyorum bende 1 gr altın parası atarım dedim başladım ama siz banka hesabı falan diyorsunuz o nasıl oluyor? beni de aydınlatın nolurr
Açıklamadan sonra abd borsaları ilk kez 16.00 da işleme başlayacak.ladyfog altın düşüyooooooooooooooooooooor
bugün artık tekrar yükselişe geçmez gibi geliyor bana sence?
birmiktar alıcam kısmetse 99 olunca
offf çarşıya çıktım altın 107ydi geldim 103 e kadar inmiş...ladyfogcuğum belliydi böyle olacağı geçen seferde aynısı oldu...ons 1900e gidiyordu hemen düzeltmeyi dayadılar...neyse düşsünde alalım...yaa bu arada bazı bankalarda 103ken işbankası hala 105 anlamıyorum yaa bu işbankasını, bi de altın arttıkça makası da açıyolar sinir olmamak elde değil,satış dün 107yken alış 104tü aradaki farka bakarmısınız
Açıklamadan sonra abd borsaları ilk kez 16.00 da işleme başlayacak.
Ben o saate kadar bekleyeceğim.
Malum son iş günü araya hafta sonu girecek.
İş bankasından o konuda çok şikayet duydum ben de.
Düzeltme değil henüz. Yeni rekorla gelir düzeltme.
Bu hafta sonu girmeden yapılan kar satışıydı.
Düzeltme maşallah 200 dolar kadar oluyor olunca.
hahaha evet ne yapıyoruzzz bizzzzz :)))
tatlım bankaya gidip altın hesabı açtırıyorsun bunun yanında bir de cari hesap açtırıyorsun..internet şifreni de alıyorsun...cari hesaba para yatırıp internetten altın alabiliyorsun daha doğrusu alım satım yapabiliyorsun..umarım yardımcı olmuşumdur
evet haklısın düzeltme demeyelim daha çok ''hooopp duurrr nereye''ydi bu
aa güzel fikirmiş:)) bende diyorum bunlar ikide bir bankaya mı gidiyorlar. internetten alım satımmış. bende gidip en yakın zamanda hesap açtırayım o zaman.
ayda bir kumbaramda ne birikiyorsa da hesaba aktarırım. güzel işmiş valla.. bende varım bundan sonra. sağolcanım
Bak bu düşüş biraz daha sürerse yükselişi süper olur.
Rekoru o zaman kırar.
Tam da fed öncesi düzeltmeyi yer.
Eylül ayında ne çok alım fırsatı oldu.
Yalnız hafta sonu Hindistan düğün yapmaya başlıyor.1.5 ton almışlar.
Rusya da 3 ton almış.
Bunlar belki düzeltmenin sertliğini frenler biraz.:)
evet bu ay gerçekten akıllı yatırmcının bayram ettiği bir ay oldu...kışın zaten rutin gidecek bari biraz oynayalım bu fırsatı versinler değil mi amaaa