Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farmasi cnm ıkı tane yaptım 180 tanesı walla cok pahalandı yaaa
hayırlı olsun canım
Allah bereketini artırsın ,senin adına çok sevindim inan.
senın yaptıgın en mantıklısı ...düşünüyorum da bende eımdekı ceyreklerı bozdurup hesap a aktarsam sonrada yükseldıgınde satıp dustugunde alsammı dıye?ama suan cok az bırıkım var..bıraz daha ılerkı gunlerde bırıkımım artsın bende bunu uygulıcam ıns..
Allah bol bereket versın cnm
aslında cok iyi oluyor cnm bende bılezık yapmıstım hayatta o bılezıgı yapamazdım fakat 15 gunde bır 50 tl vererek yapmış oldum
hala gun bıtmış degıl fakat benım bılezıgımın fıyatı arttı..cok karlı bı iş oldu benım ıcın..
bu arada hayırlı olsun böylece daha fazla bırıkım yapmış olursun eskıden bende bu gün işlerıni sevmezdım fakat suan öyle dusunmyorum.
mecbur hıssedıp yapıosun mutlaka ve bırıkım oluyor..
bakıyorumda hanımlar bu altın işinde iyice uzman olmuşsunuz.
çalışmayan bayanlar bankadan nasıl altın hesabı açtırıyosunuz.
yani paranız biriktikçe mi yatırıyorsunuz bankaya malum maaş yok
ben şimdi bankadan altın hesabı açtırsam ,elime para geçtikçe yatırsam oluyomu
malum çeyreğe artık biriktirdiğimiz paralar yetmiyo
ancak gram alabiliriz
tşk ederim canım daha gusellerı daha ıyılerı sızlerın olsun ınsallahh sımdı bırıkım yapmaya baslıcm haftada 50 50 1 sene boyunca almayı planlıorum esımden yazın belkı 100 e cıkar ama sımdı bebek masfrıda olıcak ya 50 ıse baslamayalım
Ara ara okuyup anlamaya çalıştım..Şimdi bozuk paraları biriktirip çeyrek altın aldınız..Son okuduklarımda banka olayları var..Bana anlatır mısınız?
Bebişimi uyuttum tekrar okudum ve anladım :)Bankada hesap açıyoruz ve gram ile ltın alıyoruz yükseliş-düşüşe göre hareket ediyorruz..
Ben de aranıza katılmak istıyorum..Bir de Garanti para kesiyormuş,diğer bankalarda kesiyor mu?
Kızlar günaydın,
Ben düşündüm, taşındım kararımı verdim:
Evde 72 den aldımğm 15gr ve en pahalısı 120 olmak üzere 15 çeyrek var.
Bunları ilk zirvede bozdurup hesaba atacağım.
Dün neden kuyumcuya fark ödeyeyim diyordum ama o farkı nasılsa paraya çevirdiğimde her durumda ödeyeceğim.
Sanırım en iyisi mecbur kalıp abuk bir fiyattan bozmaktansa, zirve yaptığında bozup hesaba aktarmak.
Sonra al sata devam.
Böyle düşününce mantıklı gibi değil mi?
Kızlar günaydın,
Ben düşündüm, taşındım kararımı verdim:
Evde 72 den aldımğm 15gr ve en pahalısı 120 olmak üzere 15 çeyrek var.
Bunları ilk zirvede bozdurup hesaba atacağım.
Dün neden kuyumcuya fark ödeyeyim diyordum ama o farkı nasılsa paraya çevirdiğimde her durumda ödeyeceğim.
Sanırım en iyisi mecbur kalıp abuk bir fiyattan bozmaktansa, zirve yaptığında bozup hesaba aktarmak.
Sonra al sata devam.
Böyle düşününce mantıklı gibi değil mi?
kesinlikle mantıklı,ben olsam ben de öyle yapardım. bugün gün içinde bile bence olacaktır bir şeyler.
bende de para yok şu anda ama hep piyasa takibi yapıyorum, iyice işleyişi anlamak için.
bugün yüksek açacak sanırım.
Ben düşüşü dün bekliyordum.
Artık 20 sine kadar rekor kırmadan düşmeyebilir.
Bugün Hindistan da düğün sezonunu açtı.
Ciddi talep var altına.
Sanırım dün gördüğü 1840 lar rekor öncesi son düşüştü.
Pazartesi alım için pusuda olacağım ama.:))
tam olarak ne zaman ihtiyacınız olcagını kestirebilirmisin.
atıyorum 1 yıl sorna falansa kesinle bozma derim sana.. altın hep yükselcek çünkü..
ama eger 1 2 ay içinde altınları bozmk zorunda kalcaksan çok yükseldiğinde boz..
ay ve hafta bazında bakınca altınların fiyatınla sürekli değişiklikler oluyor..
hayırlı olsun güle güle kullan:)
alım öncesi elden çıkarsan sanki karı da daha iyi olacak. açıkçası bugün tetikte olmak lazım,şahsen altınım olsaydı bunu düşünebilirdim, zaten fed e kadar yolu var.
benim de ne param var, ne altınım ama sürekli takipteyim.:44::44::44:
buna ne denir bilmiyorum.
günaydın kızlar ladyfogcuğum accuk param var pusu da bekliyorum ama 3 gündür 105 de seyrediyor ne dersin alsam mı acaba daha düşermi ki