• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

yaa arkadaşlar bankada gr altın yapanlarla elden cumhuriyet yapanlar arasında fark nelerdir yani cumhuriyet alanlar kazıklanıyormu bozdururken araa çok fark olması neden ?

alırkende satarkende kardasın o zaman :81: ben daha altın falan alamadım ama alanları duydukça kendim almış gibi seviniyorum ve daha da hırslanıyorum :kkk:

tabi aynen dediğin gibi oluyor mesela en başta 260 gr altını parça parça elden çıkarırken 290 gr altını da hesapta tuttum .
düşerse altın alayım yükselirse altın satayım diye:34:
öyle olunca altının düşmesi de yükselmesi de etkilememiş oluyor.
bu yaz ekonomi dersi almış oldum internetteki forumlar yorumlar arkadaşlar sayesinde :34:

tabi aynen dediğin gibi oluyor mesela en başta 260 gr altını parça parça elden çıkarırken 290 gr altını da hesapta tuttum .
bu yaz ekonomi dersi almış oldum internetteki forumlar yorumlar arkadaşlar sayesinde :34:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

çok güzel canım bizlerde sizin gibi arkadaşların sayesinde bilgi ediniyoruz burada.bu forum çok faydalı oldu hepimiz için :nazar:

bankasya alış 104 satış 105 tl olduuuuuuuuuuuuuuuuuu

farmasi cim benim banka kartım yok almamıştım .form doldururkende alın demediler kartm olmazsa giremezmyim it.bankacılığına

farmasi cim benim banka kartım yok almamıştım .form doldururkende alın demediler kartm olmazsa giremezmyim it.bankacılığına

çünkü internet şifresi alırken o banka kartının üzerindeki bilmem kaç haneli hesap nosunu
arkasındaki güvenlik kodunun bilmem kaç rakamını soruyorlardı canım
sen 444 lüleri bi ara şimdi sor eminim kart gerekli diyeceklerdir
ve kart 1 haftada geliyor.

Farmasi baktım düşüyor,
104,90 dan gr başı 3,90 karla şimdilik 10 gr sattım.
10 gr daha satacağım bekliyorum.
Böylelikle %50 altın %50 tl olacak.

Farmasi baktım düşüyor,

hayırlı olsun canım :nazar: bi hareketlilik var forumda ne güzel herkes ya hesap açtırıyor ya altın alıyor.devamını dilerim herkes içinn

hayırlı olsun canım :nazar: bi hareketlilik var forumda ne güzel herkes ya hesap açtırıyor ya altın alıyor.devamını dilerim herkes içinn

Teşekkür ederim.
Bunca aydır al sat yapıp gr arttıranları izliyorum.
İlk kez bu hafta deniyorum umarım doğru adım atıyorumdur.:)

Herkese merhaba.

Damdan düşer gibi girdim kusura bakmayın ama bende aranıza katılmak istiyorum. Son yorumları okudum ama pek birşey anlamadım. Bende birikim yapmak istiyorum. Ama bu altın hesabı ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bana ne yapmam gerektiği ve alım-satımlarla ilgili pratik bilgi verebilir misiniz? İşe ilk önce nereden başlamam lazım. İlk adım sonrası ve daha sonra da pratik bilgiler. Yardımcı olursanız sevinirim. Sizi okurken ekonomi sayfasını okuyormuşum gibi hissettim. Ki ben ekonomiden hiç anlamam :9:

Farmasi baktım düşüyor,

hayırlı olsun canımmm
ben de sana özelden mesaj atamadım 10 dk geçmediği için
msn olsa iyi olacak sen bi düzelt şu msn ni bazı kızlarla yazıştığımız gibi anlık yazışalım kardeşşşşşşşş

ben de dünkü 101.98 tlden aldığım 50 gramı sattım 104.30 tlden 116 tl kar Allah bereket versin.:16:

hayırlı olsun canımmm
ben de sana özelden mesaj atamadım 10 dk geçmediği için
msn olsa iyi olacak sen bi düzelt şu msn ni bazı kızlarla yazıştığımız gibi anlık yazışalım kardeşşşşşşşş

ben de dünkü 101.98 tlden aldığım 50 gramı sattım 104.30 tlden 116 tl kar Allah bereket versin.:16:

sağ ol şekerim.
Düzelince haber veririm.
Bu arada bereketli olsun.
Şimdi sıra alımda.:)

Kızlar hepinize merhaba...geçmiş bayramınız kutlu olsunn...bende bugun itibariyle kumbişi saydım 132 tl çıktı bende hesabıma yatırdım o parayı harcanır dıye korktum 1 ceyrek olunca parayı cekip alıcamm...olsun yınede ılk deneyım sayılır benım ıcın...kendımı tebrık edıyorumm...:46::46::46:

zeynepciğim...
şimdi bak ben bankada altın hesabı açtırdığımdada bir gün sonra o 444 nolu numarayı arayın demişlerdi.
Belli süre geçmesi gerekiyor işlem yapılması için.
Sen aramışsın o numarayı başvurunda ellerinde ,bir süre bekleyip elemanın dediği gibi yeniden ara o zman alabilirsin şifreni.

canlarımmm ben geldimmmmmmm:3::3:10 gündür memleketteydim hemen size bakayım dedim işim çok ev dağınık,geçmişi okumam günler sürer sonra bakarım:1:hiç para harcamadım aksine kayınpeder kayınvalidem ve eşimden toplam 250 tl harçlık aldım hemen kuytu köşe banka attım:8::66:

kızlar ben de aylık 200 yada 150 tl civarı biriktirip anneme veriyorum. annem zorluklarla büyüttü bizi, babam da para vermedi hala da vermiyo.ben okumayı en çok annem için istedim, kardeşim de 200 veriyor.çok mutluyum konunuz da çok hoşuma gitti, bravo sizlere
süpersin canım maşallah sana bende haftaya işe başlıyorum annemin hakkını ödeyemem ama elimden geleni yapıcam inşlh:70:
cnm ben öğretmen diilim..ev hanımıyım ıkı yıl önce çalışıyordum muhasebe de evlılıkten sonra işi bıraktım..nişanlılık dönemıde zor ılk evlılık yıllarıda...ama ufak şeylerı buyutmemek alttan almak lazım...

cnm sultangazi deyım...pendık merkzden verıolaar..

aldıkların hayırlı olsun cnm ıyı yapmışsın bızde bugun alısverısteydık aşkımla..her ay bızde dıoruz kı bu ay kenara para koyıcaz o ay ılla baska bısı cıkıor atamıyoruz kenara..sanada hayırlı bayramlar ıyı tatıller cnmm

sultangazıde oturuorum cnm..o yzuden kıram uygun...400 tl verıorum ve yenı bına ılk ben gırdım:)))

saol canım benimm:38:

canlarımmm ben geldimmmmmmm:3::3:10 gündür memleketteydim hemen size bakayım dedim işim çok ev dağınık,geçmişi okumam günler sürer sonra bakarım:1:hiç para harcamadım aksine kayınpeder kayınvalidem ve eşimden toplam 250 tl harçlık aldım hemen kuytu köşe banka attım:8::66:

hoşgeldin canımmm :71:
paracıkların bereketli olsun bitanemm:38:

Back