• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

şuan altın yükselişte hani düşecekti yaaa :26: bu arada bankadan satış alış yapan arkadaşlar grmında arada 2 lira felanmı oynuyo

çünkü internet şifresi alırken o banka kartının üzerindeki bilmem kaç haneli hesap nosunu
arkasındaki güvenlik kodunun bilmem kaç rakamını soruyorlardı canım
sen 444 lüleri bi ara şimdi sor eminim kart gerekli diyeceklerdir
ve kart 1 haftada geliyor.
hallettim canım beim kartım olmadığı için müşteri numaramla şifremi verdiler .
şimdi aktifleştirdim artık herşey elimin altında .

şuan altın yükselişte hani düşecekti yaaa :26: bu arada bankadan satış alış yapan arkadaşlar grmında arada 2 lira felanmı oynuyo

canım biz eşimle ev için yaptığımız birikimimizde elimize para geçtikçe cumhuriyet altını alırdık yatırım için altında en iyisi cumhuriyet ve burma bilezikmiş öyle biliyorum..

altın hesabıyla arasındaki farkı pek bilmem ama evde saklaması zor olduğu için biz artık bankadan gr altın alıyoruz

:34:

her ay 1 tane çeyrek veriyorum canım

14 kişiyiz bu ay sıra bende 2012 ağustosta bitecek gün :9:

henüz ilk aylardayız :10:

Cnm çeyrek olarak verdiğinizde riskli olmuyor mu ? Sonuçta dengesizlikler var . Bende girdim 15 kişi ama aylık 100 tl veriyoruz . Ben onu alınca çeyrek alacağım . Ben son
sıradayım . Daha iyi oluyor :16: Aldıktan sonra kimseye para vermeyeceğim :16:

aynı sorun bendede var şifremi cebime göndermişler ama giriş yapamıyorum hata oluştu diyor parolonızı tüzel kişiyseniz fln fln kontrol edin diyor ama herşeyi doğru giriyorum olmuyor

hayırlı olsun canım

Herkese merhaba.

Damdan düşer gibi girdim kusura bakmayın ama bende aranıza katılmak istiyorum. Son yorumları okudum ama pek birşey anlamadım. Bende birikim yapmak istiyorum. Ama bu altın hesabı ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bana ne yapmam gerektiği ve alım-satımlarla ilgili pratik bilgi verebilir misiniz? İşe ilk önce nereden başlamam lazım. İlk adım sonrası ve daha sonra da pratik bilgiler. Yardımcı olursanız sevinirim. Sizi okurken ekonomi sayfasını okuyormuşum gibi hissettim. Ki ben ekonomiden hiç anlamam :9:

merhaba hoşgeldin canım..

işe ilk önce tüm bozuklukları kavanozda biriktirerek başlıyorsun :34:

sonra paracıkların biriktikçe bankaya gidip altın hesabı açtırıyorsun(bunu birikimizi evde yaparsak tehlikeli olur düşüncesiyle yapıyoruz)

vee eline geçen paralarla her istediğinde alım satım yapıyorsun

Kızlar hepinize merhaba...geçmiş bayramınız kutlu olsunn...bende bugun itibariyle kumbişi saydım 132 tl çıktı bende hesabıma yatırdım o parayı harcanır dıye korktum 1 ceyrek olunca parayı cekip alıcamm...olsun yınede ılk deneyım sayılır benım ıcın...kendımı tebrık edıyorumm...:46::46::46:

bereketli olsun canım :46:hayırlısıyla kalanıda birikir de çeyrekciğin hemen gelir inş

canlarımmm ben geldimmmmmmm:3::3:10 gündür memleketteydim hemen size bakayım dedim işim çok ev dağınık,geçmişi okumam günler sürer sonra bakarım:1:hiç para harcamadım aksine kayınpeder kayınvalidem ve eşimden toplam 250 tl harçlık aldım hemen kuytu köşe banka attım:8::66:

hoşgeldin eceeee:92:

harçlığın bereketli olsun :34:

haydi gözün aydın canımmmmmmmmmmmm
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:66::66::66::66::66::64::64::64::64::38:

Cnm çeyrek olarak verdiğinizde riskli olmuyor mu ? Sonuçta dengesizlikler var . Bende girdim 15 kişi ama aylık 100 tl veriyoruz . Ben onu alınca çeyrek alacağım . Ben son
sıradayım . Daha iyi oluyor :16: Aldıktan sonra kimseye para vermeyeceğim :16:

öyle karar verildi başladığımızda

tabiki ilk aylarda düşüktü mesela fiyatlar şimdi yüksek kimisi ucuza aldı kimisi pahalıya

ama sorun olmuyor altın bu iniş çıkış hep olur bilerek girdik

zaten herkes uzun vadede yatırım düşünenler zarar olmayacak yani :34:

seninde bereketli olsun günün 100 tl de çok iyi:69:

öyle karar verildi başladığımızda

tabiki ilk aylarda düşüktü mesela fiyatlar şimdi yüksek kimisi ucuza aldı kimisi pahalıya

ama sorun olmuyor altın bu iniş çıkış hep olur bilerek girdik

zaten herkes uzun vadede yatırım düşünenler zarar olmayacak yani :34:

seninde bereketli olsun günün 100 tl de çok iyi:69:

Evet haklısın cnm sağol :16: Ben sona doğru geldim . 10 kişiye verdim parasını . Şubatta bana gelecek . İnşallah o zaman çeyrek düşük olurda hepsine altın alırım :16:
Sonra tekrar güne girmeyi düşünüyorum . Gün bana zamanında mantıklı gelmezdi ama şimdi kurtarıcı . Düşünüyorum gün olmasaydı o parayı her ay kenara atarmıydım diye
zor yani :16:

ece hoşgeldin,iyikide geldin paracaıklarla.bu habersi z,beklentisiz gelen paralar ne tatlı oluyor yahu....

hadi hayırlı olsun.valla benim şifrem gibi sıkıntı etmiştim halolduğuna sevindim:)

Evet haklısın cnm sağol :16: Ben sona doğru geldim . 10 kişiye verdim parasını . Şubatta bana gelecek . İnşallah o zaman çeyrek düşük olurda hepsine altın alırım :16:
Sonra tekrar güne girmeyi düşünüyorum . Gün bana zamanında mantıklı gelmezdi ama şimdi kurtarıcı . Düşünüyorum gün olmasaydı o parayı her ay kenara atarmıydım diye
zor yani :16:

evet canım önceden bana da mantıksız geliyordu..

biz ilk günde 50 tl ile başlamıştık sonra çeyreğe döndürdük :9:

birikim yapmakta baya fayda sağlıyor gün en azından mecbur hissedip almak zorunda kalıyoruz :34:

tabi aynen dediğin gibi oluyor mesela en başta 260 gr altını parça parça elden çıkarırken 290 gr altını da hesapta tuttum .
düşerse altın alayım yükselirse altın satayım diye:34:
öyle olunca altının düşmesi de yükselmesi de etkilememiş oluyor.
bu yaz ekonomi dersi almış oldum internetteki forumlar yorumlar arkadaşlar sayesinde :34:

senın yaptıgın en mantıklısı ...düşünüyorum da bende eımdekı ceyreklerı bozdurup hesap a aktarsam sonrada yükseldıgınde satıp dustugunde alsammı dıye?ama suan cok az bırıkım var..bıraz daha ılerkı gunlerde bırıkımım artsın bende bunu uygulıcam ıns..

hayırlı olsun canımmm
ben de sana özelden mesaj atamadım 10 dk geçmediği için
msn olsa iyi olacak sen bi düzelt şu msn ni bazı kızlarla yazıştığımız gibi anlık yazışalım kardeşşşşşşşş

ben de dünkü 101.98 tlden aldığım 50 gramı sattım 104.30 tlden 116 tl kar Allah bereket versin.:16:
Allah bol bereket versın cnm:nazar:

:34:

her ay 1 tane çeyrek veriyorum canım

14 kişiyiz bu ay sıra bende 2012 ağustosta bitecek gün :9:

henüz ilk aylardayız :10:

aslında cok iyi oluyor cnm bende bılezık yapmıstım hayatta o bılezıgı yapamazdım fakat 15 gunde bır 50 tl vererek yapmış oldum:nazar:
hala gun bıtmış degıl fakat benım bılezıgımın fıyatı arttı..cok karlı bı iş oldu benım ıcın..
bu arada hayırlı olsun böylece daha fazla bırıkım yapmış olursun eskıden bende bu gün işlerıni sevmezdım fakat suan öyle dusunmyorum.
mecbur hıssedıp yapıosun mutlaka ve bırıkım oluyor..

bakıyorumda hanımlar bu altın işinde iyice uzman olmuşsunuz.
çalışmayan bayanlar bankadan nasıl altın hesabı açtırıyosunuz.
yani paranız biriktikçe mi yatırıyorsunuz bankaya malum maaş yok

ben şimdi bankadan altın hesabı açtırsam ,elime para geçtikçe yatırsam oluyomu
malum çeyreğe artık biriktirdiğimiz paralar yetmiyo
ancak gram alabiliriz

Back