• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Obama dün konuştu.
Daha bizim piyasa açılmadı.
Amerika ne tepki verecek belli değil.
Ben de alım yapacağım ama 105 ten değil.
O yüzden pazartesiyi bekliyorum.
Olmadı yükselir rekor kırar yine düşer. O an alırım.
En fazla 102 den alırım.
105 daha sonra da görülecek bir seviye gibi geliyor bana.
Ama dediğim gibi bunlar tahmin.
Ne olur sen içinden geldiği gibi yap.
Al sat yapmam, uzun süre de beklerim diyorsan alabilirsin.
Bu söylediklerimden dolayı bir kez keşke desen ben çok üzülürüm inan.

yokk canım rahat ol sonuçta altın riskli bir iş sadece fikir danışıyorum,çok teşekkür ederim ben de beklemeyi düşünüyorum 103 e kadar yolu var..

bende alıcam bekliyorum bakalım düşmesini inşallah düşerde alırız geçen düşüşte cumhuriyeti 660 da almıştım yine böyle denk gelse süper olacak..

eylülde çeyrek 200 lirayı görür diyolar..

şuanda piyasalar tam rahatlamış değil obamanın konuşması beklenen etkiyi yaratmadı sanırım ..

bende alıcam bekliyorum bakalım düşmesini inşallah düşerde alırız geçen düşüşte cumhuriyeti 660 da almıştım yine böyle denk gelse süper olacak..

eylülde çeyrek 200 lirayı görür diyolar..

şuanda piyasalar tam rahatlamış değil obamanın konuşması beklenen etkiyi yaratmadı sanırım ..

aslındaa şu 10 günlük süreç dengesiz gidecek, piyasalarda ani oynamalara karşı pek bi etki olmadı gibi beklemek gerikir,umarım düşer ben de beklemedeyim

Kızlar günaydın,
Ben düşündüm, taşındım kararımı verdim:
Evde 72 den aldımğm 15gr ve en pahalısı 120 olmak üzere 15 çeyrek var.
Bunları ilk zirvede bozdurup hesaba atacağım.
Dün neden kuyumcuya fark ödeyeyim diyordum ama o farkı nasılsa paraya çevirdiğimde her durumda ödeyeceğim.
Sanırım en iyisi mecbur kalıp abuk bir fiyattan bozmaktansa, zirve yaptığında bozup hesaba aktarmak.
Sonra al sata devam.
Böyle düşününce mantıklı gibi değil mi?

canım kesinlikle ben olsam fiziki altını satar, vadesiz altın hesabıyla yoluma devam eder, kurtulurdum
nasılsa satacaksın birgün ama o gün senin görmek isteyeceğin bir rakamla olsun öyle değil mi?
hem gram hesabında olunca da fırsat yakalarsan al-sat şansın daha yüksek.
ama karar senin ve de vereceğin kararın hakkında hayırlı olmasını dilerim bitanem.:38:

hayirli cumalar arkadaslar farmasicigim ben yurtdisindayim canim bu altin hesbi uygulamasindan faydalanabilirmiyim:44::44:

eylülde eğer gr 200 tl yi görürse ki bana biraz fazla geldi.1000 tl ile aldığım 10 gr mı bozdurup hemen 2000 tl yaparım..

:65:

sizi ara ara takip ediyorum biliyorsun. ben de sen gibi al-sat yapmaya karar verdim. oysa ki hiç düşünmüyordum. ama ne zaman karar verdin dersen az önce kızartma yaparken:9:
300 gr civarı altınım var 100 gr mını bu iş için kullanmayı düşünüyorum.
baktım bu işi kıvırıyorum sonra artırırım. sabahtan akşama kadar evdeyim ve boşum. ama bu konuyu profesyonel manada incelemek ve ararştırmak gerek gördüğüm kadarıyla bunu sen v e adını unuttum bi arkadaş iyi yapıyorsunuz. öncce sizi takipten başlıycam işe ;)
bir de sana bişey sormak istiyorum. benim altın hesabım kuveyt de ve ben Allah korusun içinde az da olsa haram para olabilir diye cari altın hesabı açtırdım. yani altına altın hesabı değil. sen bu konuda ne düşünüyorsun. bildiğim kadarıyla bu konulara sen de dikkat ediyorsun. ben diyordum ki nasıl oluyorda her halukarda altın alıp satarken kar edebiliyorlar sizden gördüm ki meğer bunların bile bi kuralı varmış yok tepe öncesi sonrası filan?

sizi ara ara takip ediyorum biliyorsun. ben de sen gibi al-sat yapmaya karar verdim. oysa ki hiç düşünmüyordum. ama ne zaman karar verdin dersen az önce kızartma yaparken:9:
300 gr civarı altınım var 100 gr mını bu iş için kullanmayı düşünüyorum.
baktım bu işi kıvırıyorum sonra artırırım. sabahtan akşama kadar evdeyim ve boşum. ama bu konuyu profesyonel manada incelemek ve ararştırmak gerek gördüğüm kadarıyla bunu sen v e adını unuttum bi arkadaş iyi yapıyorsunuz. öncce sizi takipten başlıycam işe ;)
bir de sana bişey sormak istiyorum. benim altın hesabım kuveyt de ve ben Allah korusun içinde az da olsa haram para olabilir diye cari altın hesabı açtırdım. yani altına altın hesabı değil. sen bu konuda ne düşünüyorsun. bildiğim kadarıyla bu konulara sen de dikkat ediyorsun. ben diyordum ki nasıl oluyorda her halukarda altın alıp satarken kar edebiliyorlar sizden gördüm ki meğer bunların bile bi kuralı varmış yok tepe öncesi sonrası filan?

bir de ben tercih ederken kuveyti tercih ettim çünkü güvendiğim ilahiyatçılardan Orhan Çeker hoca altın hesabında gerçekten hesabınızda altın da varsa helaldir dedi. sanırım hayali varlık dinen caiz değil. kuveytde aldığımız altın kadar depolarına külçe altın alınıyor hatta ki bankamatikten para yerine altın bile çekilebiliniyor. şu an istanbulda bu atmlerden varmış.
benim kafama şu soru takılıyor alım satım yaparken işin içine hayali olma durumu giriyor mu acaba. hiç araştırdın mı bunları canım?

hayırlı cumalar kızlar..bırıkıme devam o zaman kumbara yaptım bende kavonozdan suan 4.5 tl attım..
bu ay altın hesabıma 1 gr altın koydum ıns bu ay sonuna kadar hedefım 1 gr daha koymak..
hesap işi daha rahat bence elımdekı 6 çeyreğide bozdurup hesaba yatırmak ıstıorum..
sızce bugun bozdurup pzt yatırsam mı?ne dıyosunuz?
bu arada kadro tmm herkes burda altta yazan kısılere slm hosgeldınız nasılsınız ?:52:

bir de ben tercih ederken kuveyti tercih ettim çünkü güvendiğim ilahiyatçılardan Orhan Çeker hoca altın hesabında gerçekten hesabınızda altın da varsa helaldir dedi. sanırım hayali varlık dinen caiz değil. kuveytde aldığımız altın kadar depolarına külçe altın alınıyor hatta ki bankamatikten para yerine altın bile çekilebiliniyor. şu an istanbulda bu atmlerden varmış.
benim kafama şu soru takılıyor alım satım yaparken işin içine hayali olma durumu giriyor mu acaba. hiç araştırdın mı bunları canım?

Bankalar hayali altınla işlem yapıyor tezi çok doğru değildir aslında.
Bankanıza hesabınızdaki miktarı altın olarak almak istediğinizi söylerseniz, size ertesi gün şubenizden teslim ederler.
Yani her banka müşteri alımına göre altını deposuna koyar.
Hatta bazıları önceden alır ve aldığı fiziki altın miktarına göre işlem kotası koyar.

Back