Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ladyfog veya farmasi size bir sorum olacak
az önce bankaasya kurlarına baktım.
alış 99.küsür
satış 105.küsür
farka bakarmasın

şimdi ben 106 dan sattım diyelim daha önce şimdi düşükken alıcam 105 denmi satacak bana 99 danmı anlamadım.gram bu kadar düşmüşken 105 den satılırmı yaaaaa

anlatın bana kızlar nolur

Fiyatlar arasında bu kadar fark olmasının sebebi banka işlemlerinin kapanmış olmasıdır.
Yani mesai dışında ve tatil günlerinde alım satım yaparsan bu fiyat farkı olur.
Buna makas deniyor.
Gün içindeki alım satımlarda fark 40 ila 80 kuruş arasındadır.
Şimdi almak istersen sana 105 fiyatından satacak.
Yüksek olan bankanın sana satış fiyatı düşük olan alış fiyatıdır.
Piyasa kapandığında bankalar makası açarlar.:)

çokkkkkkkkkk teşekkür ederim cevabın için demek mesai saatleri ve tatil günleri alım satım yapmamak gerekiyor.

makas buna deniyor demek sayende öğrendim canım:13:

merhaba hayırlı akşamlar hanımlar

zeynepciğim sorularının yanıtını ladyfogcum vermiş canım
sakın ha hafta sonu ve mesai saatleri dışında alım satım yapmayın

Kızlar vadesiz altın hesabı açtırmak istiyorum. Hangi banka en iyisi ? Garanti diye düşünüyorum ama garantide hesabım var paralarımın karışmasını istemiyorum. Ayrı bir hesap olsun istiyorum. Acaba tekrar garantide hesap mı açtırsam veya başka bi banka önerebilirmisiniz ?

hayır bank asya hesap işletim ücreti almıyor canım

merhaba hayırlı akşamlar hanımlar

zeynepciğim sorularının yanıtını ladyfogcum vermiş canım
sakın ha hafta sonu ve mesai saatleri dışında alım satım yapmayın

yani şimdi bankada alım satım yaptığında arada fark olmuyormu? ee ben niye habire cumhurtiyet alıyorum :75 cumhuriyet alım satımında arada fark çok fazla sizler bu yüzdenmi banakada altın hesabı açtırıyorsunuz arkadaşlarr

canım ben de isterim çil çil altınlarıma dokunmak
ama o zaman da belli riskleri göze almak gerekiyor; hırsızlık olayları başta olmak üzere
bankadaki vadesiz altın hesabı ile ; güvenlik derdi yok
faiz de olmuyor hem
bir de arada en fazla 1 tl fark oluyor

herkese günaydın ve de bol bereketli kazançlar canlar

yani alım satım yaparken gramında1 liramı oynuyo inanamıyorum yaa ben bu zamana kadar kazıklandımmı yani cumhuriyet kaç gram ederki yani benim cumhriyte verdiğim parayla kaç gram altın alınır ki..güvenlikle ilgili sıkıntım yok kafamı kurcalayan satarken düşmesi.. satıış alış arasında cumhrutiyette 50 lira var

bende netteki fiyatlara güvenöiyorum dün kuyumcuya sorudm cumhuriyet 700 liraydı ama nette daha pahalı görünüyordu

Günaydın kızlar bol bereketli günler.Bakalım bugün düşüş yaşanacakmı acaba kenarda biraz param var inşallah bir çeyrek alabilirim.

Günaydın bayanlar;

Ne kadar doğru veya burada yazıldımı bilmiyorum ama yabancı ülkelerdeki bankalar kredi vermeyi durdurmuş kriz geliyormuş. Sizin bir bilginiz veya duyumunuz varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…