• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

aanladım cnm pekı nasıl ıstedıgın zaman para yatırabılıyormusun?ayrıca ısletım ucretı varmı?
bıraz anlatırmısın?artııı dıyelım ben 109 yatırıp bı gr aldım dıyelım ıkı gun sonrada 50 tl yatırmak ıstedım boyle oluyormu?
bızım kuveyt turk tekı hesabımızda para yatırmak ıcın uc ay beklememız gerekıor cunku de o yzuden kuveyt turk dusunmuorum..

altın hesabı açtırmak istediğinde banka ayrıca bir cari hesap daha açıyor..
atm ye gidip elindeki miktarı hesaba yatırıyorsun sonra eve gelip internet bankacılığıyla hesabındaki parayla altın alımı yapıyorsun
istediğin her zaman yatırabilirsin ne kadar paran varsa
bugün 5 tl yatır yarın git 100 tl sana kalmış canım elinde ne kadar varsa
kuveytteki hesabınız vadeli hesap mı?
eğer öyleyse tarihi bekliyorsunuzdur
altın hesabındaki normal vcari hesap dilediğinde işlem yapabiliyorsun

yazmalı bende internet bankacılığı kullanmak için bugün bankaya gittim .benim kapalıydı int.bankacılığı.

ama yarın açılır dedi şifre falan sordum yok dedi ,nasıl olcak anlamadım.

bana tel nosu verilmişti canım

sen bankanın müşteri hizmetlerini arayıp alırsın şifreni

benim altın hesabımda bankasyadan.
yazmalı buırda yokken hopp konuya dalıvereyim:45:

:57::57:

:60:

şimdi kızlar bankaya gidiyorsunuz altın hesabı açmak istediğinizi söylüyorsunuz.
görevli işlemi yapıyor ve altın hesabından ayrı yanında birde tl hesabı otomatikman açılıyor ki ben bunu anca netten girdiğimde gördüm.
yani bir altın hesabınız birde tl hesabınız oluyor.
sonra amca yada teyze size diyorki internettende takip edecekmisniz evet diyeceksiniz çünkü alıp satma işlemlerinde bankaya gitmek yerine elinizin altından halletmek daima daha kolayınıza gidecek.
sonra size internet şifresi almak için numara veriyorlar,aynı kredi kartı şifresi alır gibi arayıp internet şifresi alıyorsunuz.ayrıca gişeden birde size hsap cüzdanı veriliyor.
hesap açtığınızda yatırmak zorunda olduğunuz bir tutar yok,ister 50 ister yüz kaç olursa olsun.
çünkü altın almaya yetmesede diğer hesapta tl olarak sizi bekliyor paracıklar.
ben mesela ilk açtığımda 500 tl ,işte mesela 5 gr diyelim almıştım gişedeki adam demiştiki işte şu kadar daha verirseniz 6 grma tmmlanacak ben param vardı vermiştim.eğer yoksa diğer hesapta tl olarak bırakabiliyorsunuz.
netten şifreyi aldığınızdada ben genelde başka bi hesabımdan tl hesabıma eft şeklinde geçirip sonra kaç gr istiyorsam o tutarı girip o şekilde alım yapıyorum.sattığım zamnda direk tl hesabıma geçiyor.
istediğim zamn istediğim kadar almak yada bozdurmak benim elimde yani.

çoooooooook teşekkür ederim zahmet edip detaylı detaylı yazmışsın canım.
444 lü n yu arayıp sordum yarın tekrar arayıp şifrenizi sorun dediler.
şifremi alıp bende sizin gibi evden al sat yapsam hayırlısı ile .

107 den almıştım gramını ,109 veya 110 olsa satacam hemen

:2

bayanlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorum şimdi altın hesabı açmaya bazı bankalar 50 tll fln istiyor ya sonra bu 50 tl hesapta oluyormu :1:

az önce haberlerde kriz konuşuluyordu.
Bir yatırım uzmanı harcmaları kısın dedi. burası tamam ama yatırımın %70ini TL olarak yapın %30unu döviz altın vs olarak yapın dedi :44:
kafam karıştı şimdi bu adam neden paranın büyük kısmı TL bazında kalsın diyor ki :44:

Anlayan arkadaşlar bir açıklama getirirse sevinirim :34:

talebi olan şeyin değeri yükselir insanlar dövizi ve altını talep ederse ellerindeki tl leri çıkartırlar ve piyasadaki döviz altın çekilir.değeri yükselir tl de bollaşır değerini kaybeder buda bizim için iyi olmaz ve merkez bankasının döviz rezervleri azalır daha çok döviz almak sorunda kalabilir..ilk aklıma gelen bu ama bizimde iktisat hocamız herşeyimi altın yaptım ben demişti sadece türkiyeye bakmıyorum dünyayı takip ediyorum demişti ama yine çok çok iyi olan bi hocamız böyle bi çok şirkete borsacıya finans dersleri veriyor haziran ayında demiştiki elinizdeki altınları satın dolara çevirin evet altın yükseliyor ama nereye kadar sonu var demişti bilemiyorum insanın kafası karşıyo hee bide demiştiki ev alacaklar beklesin inşşat piyasası biraz krize girecek bir sene kadar bekleyin dedi tabi bunları anlatırken nedenleriyle anlatığı için anlıyosunda şimdi unuttum :)))

günaydın hanımlar altın düne göre düşüşte...altın hesabı olup dün satanlar bugün alarak gr yükseltebilir..

altın hesabı iyi hoşta ben çil çil altıncıkları görüp dokunmak isterim yawww:51:

günaydın arkadaşlar elimde bir miktar euro var bugün gr altın ne kadar acaba gram altınmı alsam kararsız kaldım :31:

Günaydın herkese ...

dün kumbiriğe 21,50 tl attım 1,25 de koçiş verdi toplam 22,75 + 7,5 vardı toplamda 30,25 tl oldu umarım ay sonuna kadar 100 tş yapabilirim ...
:77:

şimdi kızlar bankaya gidiyorsunuz altın hesabı açmak istediğinizi söylüyorsunuz.
görevli işlemi yapıyor ve altın hesabından ayrı yanında birde tl hesabı otomatikman açılıyor ki ben bunu anca netten girdiğimde gördüm.
yani bir altın hesabınız birde tl hesabınız oluyor.
sonra amca yada teyze size diyorki internettende takip edecekmisniz evet diyeceksiniz çünkü alıp satma işlemlerinde bankaya gitmek yerine elinizin altından halletmek daima daha kolayınıza gidecek.
sonra size internet şifresi almak için numara veriyorlar,aynı kredi kartı şifresi alır gibi arayıp internet şifresi alıyorsunuz.ayrıca gişeden birde size hsap cüzdanı veriliyor.
hesap açtığınızda yatırmak zorunda olduğunuz bir tutar yok,ister 50 ister yüz kaç olursa olsun.
çünkü altın almaya yetmesede diğer hesapta tl olarak sizi bekliyor paracıklar.
ben mesela ilk açtığımda 500 tl ,işte mesela 5 gr diyelim almıştım gişedeki adam demiştiki işte şu kadar daha verirseniz 6 grma tmmlanacak ben param vardı vermiştim.eğer yoksa diğer hesapta tl olarak bırakabiliyorsunuz.
netten şifreyi aldığınızdada ben genelde başka bi hesabımdan tl hesabıma eft şeklinde geçirip sonra kaç gr istiyorsam o tutarı girip o şekilde alım yapıyorum.sattığım zamnda direk tl hesabıma geçiyor.
istediğim zamn istediğim kadar almak yada bozdurmak benim elimde yani.
umarım karışık olmamıştır.

saol cnm coook tşk ederım bılgılendırdıgın ıcın...

altın hesabı açtırmak istediğinde banka ayrıca bir cari hesap daha açıyor..
atm ye gidip elindeki miktarı hesaba yatırıyorsun sonra eve gelip internet bankacılığıyla hesabındaki parayla altın alımı yapıyorsun
istediğin her zaman yatırabilirsin ne kadar paran varsa
bugün 5 tl yatır yarın git 100 tl sana kalmış canım elinde ne kadar varsa
kuveytteki hesabınız vadeli hesap mı?
eğer öyleyse tarihi bekliyorsunuzdur
altın hesabındaki normal vcari hesap dilediğinde işlem yapabiliyorsun

anladım cnm cok saol verdıgı bılgıler ıcın..evt cnm bızım hesap vadelı 3 aylık vadesı old.ıcın bız bu vadeyı beklemek zorundayız..ayrıca vade old. ıcın ayrıca bır para kazanıyosun bu hesaptan...

Günaydın herkese ...

dün kumbiriğe 21,50 tl attım 1,25 de koçiş verdi toplam 22,75 + 7,5 vardı toplamda 30,25 tl oldu umarım ay sonuna kadar 100 tş yapabilirim ...
:77:

cnm bırıkımın bereketlı olsun..ıns bu ay sonu gr alırsın..:nazar:

bugün altın düşüşte para yok ki alalım :50: 2 tl attım bakalım kumbaraya :27:

talebi olan şeyin değeri yükselir insanlar dövizi ve altını talep ederse ellerindeki tl leri çıkartırlar ve piyasadaki döviz altın çekilir.değeri yükselir tl de bollaşır değerini kaybeder buda bizim için iyi olmaz ve merkez bankasının döviz rezervleri azalır daha çok döviz almak sorunda kalabilir..ilk aklıma gelen bu ama bizimde iktisat hocamız herşeyimi altın yaptım ben demişti sadece türkiyeye bakmıyorum dünyayı takip ediyorum demişti ama yine çok çok iyi olan bi hocamız böyle bi çok şirkete borsacıya finans dersleri veriyor haziran ayında demiştiki elinizdeki altınları satın dolara çevirin evet altın yükseliyor ama nereye kadar sonu var demişti bilemiyorum insanın kafası karşıyo hee bide demiştiki ev alacaklar beklesin inşşat piyasası biraz krize girecek bir sene kadar bekleyin dedi tabi bunları anlatırken nedenleriyle anlatığı için anlıyosunda şimdi unuttum :)))
nickin harika önce bunu söyleyeyim =))
demek ki herkes durumu farklı şekilde yorumluyor ve ona göre yatırım yapıyor. Ev konusunda söyledikleri de inşallah gerçekleşir ev fiyatları ucuzlar ve rahat rahat alırız =))

günaydın hanımlar altın düne göre düşüşte...altın hesabı olup dün satanlar bugün alarak gr yükseltebilir..

altın hesabı iyi hoşta ben çil çil altıncıkları görüp dokunmak isterim yawww:51:
Ben de aynı fikirdeyim =) Bir de bazen cumhuriyet falan değil de trabzon hasır bileziği almak istiyorum ama eşim zararı fazla olur diyerek beni kandırıyor =) Yoksa çok severim ben altın bilezik takmayı. Özellikle simsiyah giyindiğimde ya da şöyle kahve tonları giyindiğimde bir trabzon burması olsa ne güzel olur diyorum ama onun işçiliği çoook fazla.

ayy inşallah düşer şu ev fiyatları da tüm almak isteyenler için kolaylık olur.:21:

günaydın tutumlu bayanlar :34:

bayanlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorum şimdi altın hesabı açmaya bazı bankalar 50 tll fln istiyor ya sonra bu 50 tl hesapta oluyormu :1:

tabi canım o an elinde ne kadar varsa hesap açtırıyorsun onunla.
cari hesabında oluyor o para istediğin an üstüne ek yapıp altın alımı yapıyorsun

anladım cnm cok saol verdıgı bılgıler ıcın..evt cnm bızım hesap vadelı 3 aylık vadesı old.ıcın bız bu vadeyı beklemek zorundayız..ayrıca vade old. ıcın ayrıca bır para kazanıyosun bu hesaptan...

evet canım anladım..
sen yine aynı bankadan altın hesabı açarsan başka bir cari hesap açarlar onunla karışmaz
ama kafam karışır dyorsan başka banka seçebilirsin :34:

selam kızlar..2 gün önce kendi adıma altın hesabı açtırdım iş bankasından fakat kocişim ve sizleri dinleyerek hemen altın almadım,iyiki de almamışım bugün acayip düştü,ladyfogcuğum çok güzel bilgiler paylaşıyorsun ne dersin bugün alayımmı yoksa biraz daha bekleyeyim mi...sevgiler:71:

selam kızlar..2 gün önce kendi adıma altın hesabı açtırdım iş bankasından fakat kocişim ve sizleri dinleyerek hemen altın almadım,iyiki de almamışım bugün acayip düştü,ladyfogcuğum çok güzel bilgiler paylaşıyorsun ne dersin bugün alayımmı yoksa biraz daha bekleyeyim mi...sevgiler:71:

Ben beklemedeyim.
Bugün için daha da düşer diyordum ama asılı kaldı.
Merkel'in açıklamaları etkiledi sanırım.
Eğer hesap etkin olsun diye 1-2 gr alıp bozdurmayacaksan şu anda alabilirsin.
Eğer biraz yüklü bir alım yapacaksan tavsiyem paranı bölmen olacaktır.
Parça parça alırsın.
Düşmeye devam ederse de parça parça almaya devam edersin.
Yükselirse altından kar etmiş olursun.
20 sinden sonra bir düşüş olaabilir diyorlar onu bekler öyle alırsın.
Ama şu günlerde hepsine birden almak ya da satmak riskli.
Bunlar benim uyguladıklarım.
Dün sattım bir miktar şimdi bekliyorum almak için.
20 sinde de alım yapabilmek için tl tutuyorum.
Lütfen son kararı kendin ver.Bunların hepsi tahmin neticede.Kesin bir şeyi kimse söyleyemez.
Sonra ben çok üzülürüm.
Sevgiler...

Merhaba kızlar ; Ben de gr altın alacağım bekliyorum belki gün sonuna doğru biraz daha düşer diye:16: Biraz önce baktım 103 gr fiyatı . Arada kumbarama da bozuklukları atıyorum :16: Bol kazançlar :16:

Back