Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bugunlerde hiç birşey atamıyorum kumbarama daha almadık para c.tesi olucak inş gene atıcam kumbiriğime .. para attıkça seviniyorum yahuuu ama bi 5 10 kuruşları toplayayım bakayım

bugün obama konuşma yapacak kızlar

altın fırlıycak gibime geliyor

canım ben de şöyle düşünüyorum Obama sanırım halkına panik yaşatmak istemez ve ABD borsaları kısa süreli de olsa bir bahar havası yaşar
ve de altın düşer böyle bir durumda altın almak için bekleyenlere bir fırsat olur kanısındayım .

Herkese merhaba canlar umarım hepimiz için bol bereketli güzel bi gün olur

bu adamın 20sinden sonrada mı konuşması var acaba 20 sinden sonrada düşüş bekleniyormuş ya

inşallah farmasicim öyle olur

sen daha iyi biliyorsun bu konuları

düşerse biraz daha alıcam 20 sini bekliyim o zaman dimi

gram 109 oduğunda kaçırdım fırsatı satmak için bankaya gidee kadar düştü.

internet şifresi almak için başvurdum oda 3 günde anca oluyormuş cumaya verirler heralde.salı başvurmuştum çünkü

teşekkür ederim canım çok çok haklısın bu zamanda hepsiyle işlem yapmak riskli en iyisi bölerek yapmak..

bu adamın 20sinden sonrada mı konuşması var acaba 20 sinden sonrada düşüş bekleniyormuş ya

canlar Obama 8 eylül' de konuşacak
fed başkanı bernanke de 20 eylülde konuşacak
iksinin konuşması da altında düşüşü beraberinde getirecektir büyük ihtimal çünkü

adamlar kalkıp da ABD ekonomisi hapı yuttu mu diyecekler sanki elbette suni bir bahar havası yaşatırlar borsalarına dow jones coşar 1- 2 gün o arada altın çöker tl si olan altın alsın o arada bence.
8 eylülle 20 eylül arası uzun bir zaman dilimi koskoca 12 gün o arada gene yükseliş yaşanır bence ve 20 eylülden sonra gene toplantı sonu düşüş diye düşünüyorum.
okuduğum yorumlardan çıkardığım sonuçlar en azından böyle.

slm canlarım bir süredir yoktum interneti iptal ettirdikte kumbaramda 53,15 liram var :)

herkese bereketli günler görüşmek üzere:80::86::86::86:

kızlar altının onsu şu an 1815 dolar -1817 arasında

kızlar ben geldim altın hesabı açtırdım garantiye
vadesiz tlde açtılar bide oda 6 aydan 6 aya 38 tl kesiliyormuş bende onun kesim ücretini altı ay boyunca biriktiricem günlük 5 kuruş atsam veya 10 kuruş birikir herhalde
bu arada gişeye gittim vadesiz tl açtırmak için adam dediki para yatırıcakmısınız dedim evet biraz bozuk olucak ama dedim
bozuklarımı 10 luk ayırıp sarıp lastiklemiştim onları çıkardım adam garip garip bakıyor dedim bunlar onluk 10 tl var 30 tl yapıyor yani dedim güldü

toplam 70 tl yatırdım kızlar 20 sindede alım yapıcam inş düşerse

SAOL cnm...ben bank asya dan actırdım..cnm hesap işletım ucretı alıyorlarmı?bıllgın varmı?

evt bende bugun altın hesabı actırdım...dın dan don benım de artık bı altın hesabım var
veee 1 gr altın aldım 103.69 tl den....

kızlar yarını beklemek daha hayırlı gözüküyor. bu arada obama'nın konuşması kaçta??? ona göre ayarlayayım kendimi.

Selam kızlar çokkk çok önceleri bulunmuştum bu topikte. Şimdi tekrar aranıza katılmak istiyorum. ALtın hesabı açtırmak istiyorum sizce hangi banka daha iyi baana yardımcı olurmusunz. İşleyiş hakkındada maaalesef bilgim yok

valla ben maaş ve kredi kartım iş bankasında olduğu için iş bankasından aldım. hesap işletim ücreti benden talep edemiyorlar düzenli müşteri olduğumdan.

elden gidip para yatırma derdim olmasın ve kredi kartından da alabileyim diye.

bence şartlar belirler hangi bankayı seçeceğimizi.

eğer bu gibi bi durum yoksa bank asya ve kuveyt türk öneriliyor.

bazı yerlerde de şekerbank tavsiye edilmiş,makas az olduğundan.

.

slm hanimlar

bugün ceyregimi aldim ama nasil birde bana sorun

70 € bayildim

daha dün sordugumda 65 dedi bugün 70´e firlamis mübarek sanki borsa

türkiyede ceyregin fiyati neydi bugün??
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…