Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün obama konuşma yapacak kızlar
altın fırlıycak gibime geliyor
canım ben de şöyle düşünüyorum Obama sanırım halkına panik yaşatmak istemez ve ABD borsaları kısa süreli de olsa bir bahar havası yaşar
ve de altın düşer böyle bir durumda altın almak için bekleyenlere bir fırsat olur kanısındayım .
canım ben de şöyle düşünüyorum Obama sanırım halkına panik yaşatmak istemez ve ABD borsaları kısa süreli de olsa bir bahar havası yaşar
ve de altın düşer böyle bir durumda altın almak için bekleyenlere bir fırsat olur kanısındayım .
Ben beklemedeyim.
Bugün için daha da düşer diyordum ama asılı kaldı.
Merkel'in açıklamaları etkiledi sanırım.
Eğer hesap etkin olsun diye 1-2 gr alıp bozdurmayacaksan şu anda alabilirsin.
Eğer biraz yüklü bir alım yapacaksan tavsiyem paranı bölmen olacaktır.
Parça parça alırsın.
Düşmeye devam ederse de parça parça almaya devam edersin.
Yükselirse altından kar etmiş olursun.
20 sinden sonra bir düşüş olaabilir diyorlar onu bekler öyle alırsın.
Ama şu günlerde hepsine birden almak ya da satmak riskli.
Bunlar benim uyguladıklarım.
Dün sattım bir miktar şimdi bekliyorum almak için.
20 sinde de alım yapabilmek için tl tutuyorum.
Lütfen son kararı kendin ver.Bunların hepsi tahmin neticede.Kesin bir şeyi kimse söyleyemez.
Sonra ben çok üzülürüm.
Sevgiler...
bu adamın 20sinden sonrada mı konuşması var acaba 20 sinden sonrada düşüş bekleniyormuş ya
inşallah farmasicim öyle olur
sen daha iyi biliyorsun bu konuları
düşerse biraz daha alıcam 20 sini bekliyim o zaman dimi
gram 109 oduğunda kaçırdım fırsatı satmak için bankaya gidee kadar düştü.
internet şifresi almak için başvurdum oda 3 günde anca oluyormuş cumaya verirler heralde.salı başvurmuştum çünkü
şu anda altın ne kadar alsammı yarınımı beklesem ne yapsam :S
günaydın tutumlu bayanlar
tabi canım o an elinde ne kadar varsa hesap açtırıyorsun onunla.
cari hesabında oluyor o para istediğin an üstüne ek yapıp altın alımı yapıyorsun
evet canım anladım..
sen yine aynı bankadan altın hesabı açarsan başka bir cari hesap açarlar onunla karışmaz
ama kafam karışır dyorsan başka banka seçebilirsin
selam kızlar..2 gün önce kendi adıma altın hesabı açtırdım iş bankasından fakat kocişim ve sizleri dinleyerek hemen altın almadım,iyiki de almamışım bugün acayip düştü,ladyfogcuğum çok güzel bilgiler paylaşıyorsun ne dersin bugün alayımmı yoksa biraz daha bekleyeyim mi...sevgiler
kızlar yarını beklemek daha hayırlı gözüküyor. bu arada obama'nın konuşması kaçta??? ona göre ayarlayayım kendimi.
Selam kızlar çokkk çok önceleri bulunmuştum bu topikte. Şimdi tekrar aranıza katılmak istiyorum. ALtın hesabı açtırmak istiyorum sizce hangi banka daha iyi baana yardımcı olurmusunz. İşleyiş hakkındada maaalesef bilgim yok