Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evet geçen ay duydum gizli kriz var ama 2 aya kalmaz açığa çıkacak diye bugünde gazetelerde yazıyodu hatta büyük bi holding te bu yüzden baya bi işçi çıkarmıştı krize hazırlık die

Kızlar dün bir soru sormuştum lütfen yardımcı olurmusunuz ?
vadesiz altın hesabı açtırmak istiyorum. Hangi banka en iyisi ? Garanti diye düşünüyorum ama garantide hesabım var paralarımın karışmasını istemiyorum. Ayrı bir hesap olsun istiyorum. Acaba tekrar garantide hesap mı açtırsam veya başka bi banka önerebilirmisiniz ?

yapıkredi yada bank asyada iyi die biliyorum araştır istersen

bank asya yada kuveyttürk

Teşekkürler cnm bende yapıkredi hesabı var ordan altın alabiliyomuyum acaba. kaç aydır kullanmıyorum.

rica ederim ne demek bankaya git onlar hesabını altın hesabına çeviriyorlar hemen çok vaktinide almaz arkadaşımda geçen hafta gitti 10 dk da değiştirdiler

rica ederim ne demek bankaya git onlar hesabını altın hesabına çeviriyorlar hemen çok vaktinide almaz arkadaşımda geçen hafta gitti 10 dk da değiştirdiler

Annem yapı kredide çalışıyo canım yapı kredi istemiyorum pek. Sonuçta gizli kendi birikimim olucak. O yüzden bank asya en iyisi gibi geliyo. Teşekkürler tekrardan

Dün gr fiyatı 101 tl ye kadar düştü almadım . Şimdi 104 tl :18: Bugün 101 i görürsem alacağım Kumbarama da 3 tl attım Yarısına kadar doldu çok şükür

netteki fiyatlar yanlış sanırım.s bilgisi olan varmı.s

Selamlar Hanımlar,

Bende az önce bir cesaretle 313 Euro'mu bozdurup altın aldım. Banka hesabından yaptım bu işlemi çünkü Garanti bankası EUR hesabımdan 7 EUR çekmiş, sebebide 6 aydır hesabımda para olmasıymış, 6 ayda bir hesap işletim ücreti kesiyorlar.. Bende sinirlendim, bozdurdum tüm Euroları, hesap ücreti olmayan altın hesabına aktardım..

102 TL görünüyor bugun altın, 108'lerde falandı bi ara, düşmüşken aldım yani..

Herkese bol altınlı günleeerr

çantamda bulduğum 1 tl yi attım kumbiriğee altın alan ve hesap açtıran arkadaşlar hayırlı olsunn

Merhaba bayanlar.Ben haziran temmuz ayında 40 gün GARANTİ BANKASInda staj yaptım.Altın hesabı şöyle oluyor vadesiz hesap açtırılıyor.Oradan da altın hesabı.İnternet şifrenizi isteyin istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.6 ayda bir 38 lira kesiliyor.Ancak bunun KESİLMEMESİNİ istiyorsanız.Bankaya en az 2 yada 3 fatura OTOMATİK ÖDEME TALİMATI vermeniz gerekiyor.Mesela su faturası elektrik faturası telefon faturası gibi.Otomatik ödeme talimatından sonra kesilmiyor.

günaydın dün bozuk paralarımla eşime yakalandım ve bana sen niye kumbaraya atmıyorsunda ben atıyorum dedi 2 tutam gibi aldııı ve hepsini attı kumbaraya 10 tl kesin gitmiştir :44:

günaydın hanımlar

herkesin altınları ve paracıkları bereketli olsun..

ben de bugün bankaya uğrayacağım para yatıracağım inş

ama gram alımını 20 sinden sonra yapacağım

hayırlı birikimler bayanlar
başıyazmalı şimdide düşük gramı ama neden almıyorsun.20 sinden sonra çokmu düşecek ki acaba

kIZLAR HESABIMI AÇTIRDIM
BANKACININ DEDİĞİNE GÖRE ÇEYREK ALTINDA 200 TL Yİ KESİN BEKLİYORUZ DEDİ EKİM AYINDA BAKALIM NASIL OLACAK..

evet canım malesef kesinti yapıyor garanti bankası.altın hesabından yapmayacağına emin misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…