Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dün bir soru sormuştum lütfen yardımcı olurmusunuz ?
vadesiz altın hesabı açtırmak istiyorum. Hangi banka en iyisi ? Garanti diye düşünüyorum ama garantide hesabım var paralarımın karışmasını istemiyorum. Ayrı bir hesap olsun istiyorum. Acaba tekrar garantide hesap mı açtırsam veya başka bi banka önerebilirmisiniz ?
Kızlar dün bir soru sormuştum lütfen yardımcı olurmusunuz ?
vadesiz altın hesabı açtırmak istiyorum. Hangi banka en iyisi ? Garanti diye düşünüyorum ama garantide hesabım var paralarımın karışmasını istemiyorum. Ayrı bir hesap olsun istiyorum. Acaba tekrar garantide hesap mı açtırsam veya başka bi banka önerebilirmisiniz ?
yapıkredi yada bank asyada iyi die biliyorum araştır istersen
Teşekkürler cnm bende yapıkredi hesabı var ordan altın alabiliyomuyum acaba. kaç aydır kullanmıyorum.
rica ederim ne demek bankaya git onlar hesabını altın hesabına çeviriyorlar hemen çok vaktinide almaz arkadaşımda geçen hafta gitti 10 dk da değiştirdiler
selamlar hanımlar,
bende az önce bir cesaretle 313 euro'mu bozdurup altın aldım. Banka hesabından yaptım bu işlemi çünkü garanti bankası eur hesabımdan 7 eur çekmiş, sebebide 6 aydır hesabımda para olmasıymış, 6 ayda bir hesap işletim ücreti kesiyorlar.. Bende sinirlendim, bozdurdum tüm euroları, hesap ücreti olmayan altın hesabına aktardım..
102 tl görünüyor bugun altın, 108'lerde falandı bi ara, düşmüşken aldım yani..
Herkese bol altınlı günleeerr