• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

aramıza yenı katılan arkadaşlar hosgeldınız ıns bu topık sızı de altın meraklısı yapar :27::kkk:
bu arada kumbarama bı 15 tl daha attım 120 tl oldu kenarda..
çeyrek almaya yetışemıcez ahh su banka ısını halletseydım de gr alsaydım..
yarın kesın bu banka işini halletcem..ılk gr altınımı almış olucam yarın...
kızlar sızce hangı bankadan açtırsam?
sızlerınkı hangı bankadan hesabınız?

bende bu baklardaki altın hesabını merak ediyorum. altın düşünce hesabınızdaki para düşüyor mu yada ne sıklıkla yatırıyrosunuz nasıl oluyor

aramıza yenı katılan arkadaşlar hosgeldınız ıns bu topık sızı de altın meraklısı yapar :27::kkk:
bu arada kumbarama bı 15 tl daha attım 120 tl oldu kenarda..
çeyrek almaya yetışemıcez ahh su banka ısını halletseydım de gr alsaydım..
yarın kesın bu banka işini halletcem..ılk gr altınımı almış olucam yarın...
kızlar sızce hangı bankadan açtırsam?
sızlerınkı hangı bankadan hesabınız?

benimki bank asyadan

bende bu baklardaki altın hesabını merak ediyorum. altın düşünce hesabınızdaki para düşüyor mu yada ne sıklıkla yatırıyrosunuz nasıl oluyor

aynı kuyumcudan altın almak gibi canım..
altın düştüğünde paramızda düşüyor elbette
ne sıklıkla yatırdığın senin bütçene kalmış eline ne zaman para geçerse hopp hemen gr altını alıyorsun internet bankacılığı sayesinde
lazım olduğunda da bozduruyorsun herşey senin elinde yani..

benimki bank asyadan

ne sıklıkla yatırdığın senin bütçene kalmış eline ne zaman para geçerse hopp hemen gr altını alıyorsun internet bankacılığı sayesinde

aanladım cnm pekı nasıl ıstedıgın zaman para yatırabılıyormusun?ayrıca ısletım ucretı varmı?
bıraz anlatırmısın?artııı dıyelım ben 109 yatırıp bı gr aldım dıyelım ıkı gun sonrada 50 tl yatırmak ıstedım boyle oluyormu?
bızım kuveyt turk tekı hesabımızda para yatırmak ıcın uc ay beklememız gerekıor cunku de o yzuden kuveyt turk dusunmuorum..

benimki bank asyadan

yazmalı bende internet bankacılığı kullanmak için bugün bankaya gittim .benim kapalıydı int.bankacılığı.

ama yarın açılır dedi şifre falan sordum yok dedi ,nasıl olcak anlamadım.

benim altın hesabımda bankasyadan.
yazmalı buırda yokken hopp konuya dalıvereyim:45:

şimdi kızlar bankaya gidiyorsunuz altın hesabı açmak istediğinizi söylüyorsunuz.
görevli işlemi yapıyor ve altın hesabından ayrı yanında birde tl hesabı otomatikman açılıyor ki ben bunu anca netten girdiğimde gördüm.
yani bir altın hesabınız birde tl hesabınız oluyor.
sonra amca yada teyze size diyorki internettende takip edecekmisniz evet diyeceksiniz çünkü alıp satma işlemlerinde bankaya gitmek yerine elinizin altından halletmek daima daha kolayınıza gidecek.
sonra size internet şifresi almak için numara veriyorlar,aynı kredi kartı şifresi alır gibi arayıp internet şifresi alıyorsunuz.ayrıca gişeden birde size hsap cüzdanı veriliyor.
hesap açtığınızda yatırmak zorunda olduğunuz bir tutar yok,ister 50 ister yüz kaç olursa olsun.
çünkü altın almaya yetmesede diğer hesapta tl olarak sizi bekliyor paracıklar.
ben mesela ilk açtığımda 500 tl ,işte mesela 5 gr diyelim almıştım gişedeki adam demiştiki işte şu kadar daha verirseniz 6 grma tmmlanacak ben param vardı vermiştim.eğer yoksa diğer hesapta tl olarak bırakabiliyorsunuz.
netten şifreyi aldığınızdada ben genelde başka bi hesabımdan tl hesabıma eft şeklinde geçirip sonra kaç gr istiyorsam o tutarı girip o şekilde alım yapıyorum.sattığım zamnda direk tl hesabıma geçiyor.
istediğim zamn istediğim kadar almak yada bozdurmak benim elimde yani.
umarım karışık olmamıştır.

yazmalı bende internet bankacılığı kullanmak için bugün bankaya gittim .benim kapalıydı int.bankacılığı.

ama yarın açılır dedi şifre falan sordum yok dedi ,nasıl olcak anlamadım.

bana kadın 444 ile başlayan bir numara verip yarın numarayı arayıp şifrenizi alabilir siniz demişti...

kızlar az önce haberlerde izledim ımf ''kriz geliyor'' demiş inş. teğet geçer acaba bu kriz altın piyasasını nasıl etkiler sizce farmasi canm sen bilirisin bu işleri :2:

kızlar az önce haberlerde izledim ımf ''kriz geliyor'' demiş inş. teğet geçer acaba bu kriz altın piyasasını nasıl etkiler sizce farmasi canm sen bilirisin bu işleri :2:

canım estağfirullah birşey bildiğim filan yok sadece yorum yapıyorum ama doğru olur ama yanlış bilemem
ama bence kriz ortamları zaten altının yatırım için güvenli liman olarak algılandığı bir durum haline gelinmesini dolayısıyla da altın fiyatlarının yükselmesine neden olur talep sebebiyle :34:
zaten yunanistan ,italya ve fransa'daki ekonomik çalkantılar yani kriz ortamı altının bu seviyelere taşınmasında etkili olmadı mı?
borsalar dibe vurunca millet güvenli sığınak olarak altını gördü ve tercih etti.
gene aynı şekilde altına yarar bu durum

ekmek parasından kalan 0.40 krş ta kumbaraya gitti.allah bereket versinnn

az önce haberlerde kriz konuşuluyordu.
Bir yatırım uzmanı harcmaları kısın dedi. burası tamam ama yatırımın %70ini TL olarak yapın %30unu döviz altın vs olarak yapın dedi :44:
kafam karıştı şimdi bu adam neden paranın büyük kısmı TL bazında kalsın diyor ki :44:

Anlayan arkadaşlar bir açıklama getirirse sevinirim :34:

Back