Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ata reşat 775 oldu:18::18::18: nereye gidiyor yaw
çeyrek 190
canım ata reşat dediğin kulpsuz cumhuriyet altını mıdır ben pek anlamıyorumda.
aramıza yenı katılan arkadaşlar hosgeldınız ıns bu topık sızı de altın meraklısı yapar
bu arada kumbarama bı 15 tl daha attım 120 tl oldu kenarda..
çeyrek almaya yetışemıcez ahh su banka ısını halletseydım de gr alsaydım..
yarın kesın bu banka işini halletcem..ılk gr altınımı almış olucam yarın...
kızlar sızce hangı bankadan açtırsam?
sızlerınkı hangı bankadan hesabınız?
bende bu baklardaki altın hesabını merak ediyorum. altın düşünce hesabınızdaki para düşüyor mu yada ne sıklıkla yatırıyrosunuz nasıl oluyor
benimki bank asyadan
aynı kuyumcudan altın almak gibi canım..
altın düştüğünde paramızda düşüyor elbette
ne sıklıkla yatırdığın senin bütçene kalmış eline ne zaman para geçerse hopp hemen gr altını alıyorsun internet bankacılığı sayesinde
lazım olduğunda da bozduruyorsun herşey senin elinde yani..
benimki bank asyadan
aynı kuyumcudan altın almak gibi canım..
altın düştüğünde paramızda düşüyor elbette
ne sıklıkla yatırdığın senin bütçene kalmış eline ne zaman para geçerse hopp hemen gr altını alıyorsun internet bankacılığı sayesinde
lazım olduğunda da bozduruyorsun herşey senin elinde yani..
evet atalar kulpsuz oluyo. yatırım için alacaksanız atalar daha iyi dedi kuyumcu
yazmalı bende internet bankacılığı kullanmak için bugün bankaya gittim .benim kapalıydı int.bankacılığı.
ama yarın açılır dedi şifre falan sordum yok dedi ,nasıl olcak anlamadım.
farmasicm sende kullanıyosun dimi int.bankacılığı .istediğin gibi alım satım yapabiliyormusun
kızlar az önce haberlerde izledim ımf ''kriz geliyor'' demiş inş. teğet geçer acaba bu kriz altın piyasasını nasıl etkiler sizce farmasi canm sen bilirisin bu işleri :2: