Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

mrb kımse gırmemış herkescıkler nerede?bızde ıyı gezındık beykoz korusu hıdıv kasrı bıde forum yaptık bayramda yemek yapmıorum her gun dısarda yıyoz cunkum...ıyıde oluyor...bu ay paracıklar gıttı aman olsun ınsan hep bırıkım hep bırıkım yaparsa ne zaman harcıcak...bayramdada varsın gıtsın paracıklar...

Slm . Hep evdeydim İnşallah gezmek kurban bayramına nasip olur Kumbarama 2 tl attım . 50 tl de kenara ayırdım . Duruma göre gr altın alabilirim
Bol birikimler canlar

İyi bayramlar kızlar bi kaç gündür giremedim..Bu arada kumbirliğime 4 tl attım 30 liram kumbirliğimde oldu. kenarda duran 550 liramın üzerinede 135 TL ekledim 685 liram oldu.. Toplamda 715 liram var kızlar
Haftaya 1 ata altın alıcam inşallah

kızlar nerdesiniz altın piyasası ne olacak bi fikri olan yok mu? hani bayramda yükselcek diye biliyodum daha da düştü nolur bilen bişey yazsın içim rahatlasın azcık :2:

kızlar nerdesiniz altın piyasası ne olacak bi fikri olan yok mu? hani bayramda yükselcek diye biliyodum daha da düştü nolur bilen bişey yazsın içim rahatlasın azcık :2:

Sakin olun.
Eğer al sat yapmayacaksanız her gün takip etmeyin.
kkAltın tabi iniş çıkış yaşayacak ancak hep çıkacak.
Sonuçta insanların talep ettiği değerli bir yatırım aracı.
kkAlım olunca artacak, satışlar gelince düşecek.
İki günde hiçbir şey kâr ettirmez.
Öyle olsaydı millet malını mülkünü satar altına yatırırdı.

Dünyada hiçbir şey değişmedi. Bir ay önceki kötü ekonomi yerinde duruyor.
Şu an altındaki durağanlığın sebebi büyük yatırımcıların bekleyişte olması.
Eylül ayı altının yükseliş ayıdır.
dünyanın en büyük altın depolarından Hindistan düğünlere başlar.
Bu ciddi bir alım demektir.
Şu an gr fiyatının 100-102 olmasının sebebi doların düşmesidir.
kkAncak bu uzun sürmeyecek. Belki bir kez daha borsayı rahatlatmak için dolar satar merkez bankası o kadar.
Bunun dışında doların artması şu anda hükümetin işine gelir çünkü dış ticaret açığını doları yükselterek azaltıyorlar.
Bir de şunu söylemek isterim.
Altınınızı acilen nakite çevirmeyecekseniz zararda falan değilsiniz.
Altınınız varken gr kaybederseniz zarar ederseniz.
Nasıl ki cebimizdeki tl azalırsa zarar ederiz aynen öyle.
10 gr altın 10 gr altındır.
Tl karşılığı azaldığında bozdurursanız zararı kabul etmiş sayılırsınız ve gerçekten zarar edersiziniz.
Bu konuda takip ettiğim bir yatırımcı şunu söylemişti:
Realize edilmeyen kar kar dağil, zarar zarar değildir.
Siz altınınızı bozdurarak zararınızı gerçeğe çevirmediğiniz sürece kardasınız üzülmeyin.
Çünkü bu yaptığınız aynen şuna benziyor.
Altın çıktığında cebinizeki 100 lira için altın karşılığını hesaplayarak ah ah 100 liramdan zarar ediyorum demenizle, altınınızı sürekli TL olarak hesaplamak aynı şeydir.
Tekrar söylüyorum altında kaldığınız sürece gr kaybınız yoksa zararda değilsiniz.
Acilen TL lazım değilse zararı kabul eddip sakın bozdurmayın.
Sabredin altın sabredeni hiç üzmedi.

Son düzenleme:

bu çok güzel yorumlarından ötürü tşk cnm içimize su serptin sonucta ben altına yatırımımı uzun vadelı düşünüyorum...kenarda kalsın...bebış düşündüğüm ıcın suan da bebısım ıcın atıorum kenara henuz hamıle bıle dıılım fakat suanda bırıktırmek ıstıorum..

bu arada aşkım maaşı alınca benım olan kısmını verdı..bende hemen 50 tl attım kenara artı 35 tl da öncekı aydan atmıştım kenara ettı 85 tl..kızlar suan ceyrek ne kadar bılenınız varmı?

dün bunu yazdıktan sonra parayı harcarız en iyisi gidip 1 çeyrek altın alalım dedik ve aldık

ben dün 168tl'den aldım çeyrek altını.

kızlar günaydın
telaşa kapılmayın laydfogun dediğigibi altın altındır.
hiçbirzaman altın altım geçen sene bu sene zarar ettim yarı yarıya düştü diyenini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç görmedimde duymadımda.
seneye kardayız mutlaka.

kızlar bende bayram harclıklarını harcanmadan degerlendırmeyı suan ıtıbarıyle halletmıs bulunuyorum. evde 2 ceyrek bı cumhurıyet vardı onu verdık ustunede harclıkları ekleyıp 2.5 luk denılenden yaptık........ yasasın mutluyum

günaydın kızlar
bayramda gezdik tozduk
hiç hesap yapmadım
neyse fazla harcamadık herhalde eşimede hiç sormadım.
bayramda kimseler harçlık vermez diye düşünürken 15 tl biriktirdim.
10 tlde kumbaraya attık.
aa birde 5 tl yol parası ayırmıştık aman ne sevindim beld. otobüsleri bayramda ücretsiz dediler.
bende her para bulduğumda yaptığım gibi çeneme sürüp Allah bereket versin dedim yanımdaki kadın kahkaha atıoo
ama ne yapim pek sevindim
30 tl ile kumbarada bayram yaptı

öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun sevgili canlar.
listeyi yayınladıktan sonra fırsat bulamadım girmeye , bayramın ilk günü akraba ziyaretleri jet hızıyla.
2. günü de bodrum'a doğru yol aldık tatilimiz hala devam ediyor.şu an bir fırsatını buldum ne var ne yok diye bakmaya geldim.
altın bu arada yükselmiş,ons da güzel seviyede inşallah fed toplantısı öncesiyani 20 eylül öncesi altın fiyatları zirve yapar .
bu arada beğen butonunu kaldırmışlar forumdan.
sizleri çok öpüyorum canlar

Altın alan arkadaşlar ii günlerde kullanırsınız inşallah.

Farmasi ellerine sağlık canım. inşallah her ay daha da artar birikimlerimiz

Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar arkadaşlar.
hayırlı bayramlar ve de bereketli birikimler canım

en kısa zamanda listeye dahil olman dileğiyle canım

ne güzel yaa sizin bayram harçlığı oluyorr... bana kimse vermiyor ki anca ben veriyorum.

3 yıldır bayram harçlıklarını unuttum önceden ne harçlıklar biriktirirdim

ama eşimin teyzesi cüzdan hediye etti :)))

Selam kızlar farmasinin dediğini anlayamadım 20 eylüle kadar çıkıcak mı altın ? Peki 20 eylülden sonra nolucak düşüş var mı ?

Ben bunu uzun zamandır yapıyorum, sözlümde benden gördü oda yapıyor. 1 Ay önce çeyizime eksik bişiler alarak kullanmıştım. şuan 250 lira felan vardır. iyicebiriktirip sözlümle ortak bilezik felan alıyım bende.

yaaa bu arada bende bugun bankaya gıdıp hesap actıramadım ama kesın kafama koydum ceyreklerımı bozdurmıcam onlar kenarda dursunlar ama bı hesap actırım gr altın alırım dıorum...pzt gunu hem hesap actırcam hemde 1 gr altın alıcam kenarda 85 tl var ustunede 25 tl eklerım 110 tl ıns 110 u gecmez gr ı...

merhabalar farmasi=)
acaba beni de ilk birikimimle listeye alır mısın? henüz birkaç gündür buradayım,ayın 15'i ile birlikte ilk birikimim olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…