• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Selam kızlar bugün 103 lira attım kenara toplamda 818 Liram oldu :52::52:
:nazar:

öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun sevgili canlar.
listeyi yayınladıktan sonra fırsat bulamadım girmeye , bayramın ilk günü akraba ziyaretleri jet hızıyla.
2. günü de bodrum'a doğru yol aldık tatilimiz hala devam ediyor.şu an bir fırsatını buldum ne var ne yok diye bakmaya geldim.
altın bu arada yükselmiş,ons da güzel seviyede inşallah fed toplantısı öncesiyani 20 eylül öncesi altın fiyatları zirve yapar .
bu arada beğen butonunu kaldırmışlar forumdan.
sizleri çok öpüyorum canlar:16::16::16:

hayırlı bayramlar ve de bereketli birikimler canım

en kısa zamanda listeye dahil olman dileğiyle canım:34:
İyi tatiller farmasi. Bizim yerimize de gez :nazar: :nazar:

hımmm..ıyı almıssın..valla bugun cıkmış fıyat suan gr altın105.50 tl ceyrek 180 olmuştur sanırım
106 olmuş şuanda gramı. İyiki almışız yoksa harcanır giderdi bu para.

Kızlar eşim iş yerinde altın gününe girmiş :D
her ay vericekte olsak 2. olarak diğer ay epey altın toplıcaz.
hadi hayırlısı bakalım

selam kızlar ağustos ayının birikimiyle bugün çeyrek altınımı aldım 173 tl den. kumbaramdada 50.45 tl var. herkese bol bereketler. ilk altınımı aldım çok şükür inşallah devamıda bol bereketli gelir.:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Öncelikle Bayramıınız hepinizin kutlu olsun...

Evet ablacım damlaya damlaya göl olur... ve oluyor gerçektne...
Gerçektenn miii İzmir de olman harikaaa :)
Neresindesin peki :)
Bu arada Özelden de yazdım dün :)

aldım mesajını canım.çiğlideyim beennn :34:

merhabalar farmasi=)
acaba beni de ilk birikimimle listeye alır mısın? henüz birkaç gündür buradayım,ayın 15'i ile birlikte ilk birikimim olacak inşallah.
tamam canım hoşgeldin aramıza eklerim.:34:
:nazar:

İyi tatiller farmasi. Bizim yerimize de gez :nazar: :nazar:

106 olmuş şuanda gramı. İyiki almışız yoksa harcanır giderdi bu para.
teşekkür ederim canım.:34:
Kızlar eşim iş yerinde altın gününe girmiş :D
her ay vericekte olsak 2. olarak diğer ay epey altın toplıcaz.
hadi hayırlısı bakalım
çok güzel hayırlı olsun canım :38:
selam kızlar ağustos ayının birikimiyle bugün çeyrek altınımı aldım 173 tl den. kumbaramdada 50.45 tl var. herkese bol bereketler. ilk altınımı aldım çok şükür inşallah devamıda bol bereketli gelir.:71::71::71::71::71::71::71::71::71:
hayırlı olsun canım:38:

Selam kızlar farmasinin dediğini anlayamadım 20 eylüle kadar çıkıcak mı altın ? Peki 20 eylülden sonra nolucak düşüş var mı ?

merhaba canım 20 eylülde fed toplantısı var. o zamana kadar büyük ihtimal altın fırlar. 20 eylülden sonra da büyük ihtimal toplantıyla ilintili olarak düşer yani altında bir düzeltme yaşanması bekleniyor onu yazdım canım.:34:

merhaba canım 20 eylülde fed toplantısı var. o zamana kadar büyük ihtimal altın fırlar. 20 eylülden sonra da büyük ihtimal toplantıyla ilintili olarak düşer yani altında bir düzeltme yaşanması bekleniyor onu yazdım canım.:34:

anladım tatlım peki 20 eylülden sonra düşer yani öylemi ? Ozaman biz biraz daha bekleyelim.

anladım tatlım peki 20 eylülden sonra düşer yani öylemi ? Ozaman biz biraz daha bekleyelim.

canım hiçbir zaman kesin birşey söylemek mümkün değil ama bundan önceki yaşananlara bakıp ,biraz yorum köşelerini okuyup, biraz ekonomi haberlerini takip edince böyle tahmin etmeye başlıyor insan :1:

bende bendeeee...
ne güzel bi şey olmuş yaaa herkes birbirine destek olunca biriktirmekte kolay olur...forumda gezinirken tesadüfen gördüm biraz geç kaldım ama olsun.beni de ekleyin lütfeennnnn.30 tl atıyorum kumbaramaaaaa:66::66::66::66::66::66:

ladyfog nerelerdesin bacımm altın seni bekliyor hadi anlat bişeylerde çıksın altın :2:

slm kızlar bende arada nadiren uğruyorum ama iyiki varsınız sayenizde birikim yapmaya başladım kızlar ben bugün altın almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz alsammı almasammı 2 çeyrek almaya yetiyor param ne dersiniz pazartesiyimi beklesem acaba

canım hiçbir zaman kesin birşey söylemek mümkün değil ama bundan önceki yaşananlara bakıp ,biraz yorum köşelerini okuyup, biraz ekonomi haberlerini takip edince böyle tahmin etmeye başlıyor insan :1:

Ben daha acemiyim siz biliyosunuz diye size ayak uydurmaya çalışıyorum canım :9: Zarar da etmek istemem.

Araştırma: Altın gelecek hafta yükselecekBloomberg anketine göre ABD ekonomisindeki yavaşlamanın yatırımcıyı güvenli limana yöneltmesiyle altın fiyatları yükselebilir

Araştırma: Altın gelecek hafta yükselecekBloomberg anketine göre ABD ekonomisindeki yavaşlamanın yatırımcıyı güvenli limana yöneltmesiyle altın fiyatları yükselebilir

tühh ya ben de ayın 15'ini bekliyordum altın almak için.

artık elimde tutacağım parayı gidişata göre.

farmasi internetten edindiğin bilgileri hangi sitelerden takip ediyorsun?

ben de baksam,kendim takip edebilirim böylece bazı şeyleri.

hem öğrensem de fena olmaz.

Ben daha acemiyim siz biliyosunuz diye size ayak uydurmaya çalışıyorum canım :9: Zarar da etmek istemem.

tabiki canım hiçkimse zarar etmek için birikim yapmaz öyle değil mi?:34: hepimizin amacı aynı.
ben nasip olursa elimdeki altını yüksekten satıp düşünce de alım yaparak gram artırmak istiyorum.
al-sat yapma niyetinde olanlar bu önümüzdeki 2 haftayı iyi takip etsinler :34:

tabiki canım hiçkimse zarar etmek için birikim yapmaz öyle değil mi?:34: hepimizin amacı aynı.
ben nasip olursa elimdeki altını yüksekten satıp düşünce de alım yaparak gram artırmak istiyorum.
al-sat yapma niyetinde olanlar bu önümüzdeki 2 haftayı iyi takip etsinler :34:

Bende gram alıcam sanırım bu gidişle düşene kadar biriktirip 5 - 10 gram alıcam kuyumcudan dursun kenarda. Benimki sağolsun karışmıyo ben sana verimde naparsan yap diyo :9::9::9: görüştüğümüzdede vericekmiş bir miktar sanırım 1.000 Lirayı geçicez :62::62::62::62::62::62::62:

Evet evet nerden takip ediyosun farmasi bizde bakalım :9::9:

2011 Altın Fiyatları Ne Olur?

Araştırma: Altın gelecek hafta yükselecek - Bloomberg HT

Güncel Döviz Kurları, Altın Fiyatları, Borsa, Endeks, Tahvil-Repo, Çapraz kurlar - Doviz.com

bu siteleri takip edebilirsin canım

Selam kızlar ;
Nasılsınız bakim;

Bugün 30 Tl harcadım.Kredi kartından çektirdim.Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim canlarım o yüzden 30 TL'ye kitap satın aldım.Bayramdan sonra biraz sıkıştık.Bu ayı nasıl kapatırım bilemiyorum.Şuan 170 TL param var ve çarşamba günü dr kontrolüm var inşallah o güne kadar maaşımın kalan kısmını alırım.Bu ay borcumun bir kısmını erken kapadım o yüzden hiç bu kadar sıkışacağımı tahmin etmedim.ALLAH yar ve yardımcım olsun.Bu arad kızlar ben altın hesabından artık alrın alabiliyorum.Gerçi 210 TL yatırdıpım hesaptan 38 TL hesap işletim ücreti kesmişler sinir oldum.O yüzden 2 gram altın alamadım, 1,62 gram küsüratlı altın alabildim ancak.ama olsun artık benimde altın hesabım var o yüzden çok mutluyum.

Back