• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hmmm banka altın hesabı dahamı karlı oluyor bende düşünüyrum ama anlamıyorum altın hesabından

Benim iş bankasında vadesiz altın hesabım var ve burdaki birçok arkadaşında aynı şekilde altın hesabı var . İnteraktif bankacılığı kullanıyorsun şifre veriyorlar sana .
O şekilde istedğin zaman takip edebiliyorsun . Kuyumcu kuyumcu dolaşma ve saklama derdinde yok . Bu şekilde cnm :16:

peki her ay para atman gerekiyormu yoksa diyelim 3 ay hiç biriktiremedim sonra toplu attım fln oluyormu öyle
birde altınları bozdururken nasıl oluyor yani o altınları kullanmak istesem altın olarakmı geliyor bana yoksa para olarakmı
banka kendine komisyon kesiyormu

peki her ay para atman gerekiyormu yoksa diyelim 3 ay hiç biriktiremedim sonra toplu attım fln oluyormu öyle
birde altınları bozdururken nasıl oluyor yani o altınları kullanmak istesem altın olarakmı geliyor bana yoksa para olarakmı
banka kendine komisyon kesiyormu

canım bankanın imzalattığı bi sözleşme var kesintiler orda yazıyo tabi kociş ilgilendiği için bilmiyorum nasıl uygulandığını....her ay para yatırman felan gerekmiyor, bozduracağın zaman da o günkü altın değerinden bozduruyorsun trink paranı alıyorsun...umarım yardımcı olmuşumdur.sevgiler

canım bankanın imzalattığı bi sözleşme var kesintiler orda yazıyo tabi kociş ilgilendiği için bilmiyorum nasıl uygulandığını....her ay para yatırman felan gerekmiyor, bozduracağın zaman da o günkü altın değerinden bozduruyorsun trink paranı alıyorsun...umarım yardımcı olmuşumdur.sevgiler

saolasın canım bi bakayım bakim bayramdan sonra

Kızlar kumbirliğime 1 lira attım oldu 23 liram kumbirliğimde :52::55::55::55: Olsun damlaya damlaya göl olur :52::52::52:
Bankada açtıgım 550 Tllik vadeli hesabımın süresi 1 ay 1 ay sonra parayı cekicem %7,5 artış olucakmış sanırım çok değil ama olsun hiç yoktan iyidir. Bu arada benim uzatmalı sevgilim dün emlakçıyla anlaşıp dükkan almış ev için ayırdıgımız para ile iyimi yaptı kötümü yaptı bilmiyorum ama daha çok kazanıcaz diyo, sanırım haklıda şimdi abisinin yanındaydı kendi bir dükkan aldı ve oraya geçicek :17::17::17::17: Bilmiyorum ama umarım daha iyi olur :59::59:

selam kızlar
altın düşüşte
almanın tam zamanı sanırım
dün tabloyu eklemişsiniz benim durum sürekli değişken oluyor
artık param olmasada 4 çeyreğim birde gram altınım var çok şükür
bugünde kumbiriğe 5 tl attık eşimle
:D

herkese iyi bayramlar...
umarım ailelerizle sevdikleriniz mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirirsiniz

dilerim herkesin birikimi biraz daha değerlenirde bayram tatilinden dönüşte piyasalarda işlem başladığında hiç birimiz tedirginlik duymayız
...ons tavan yapar 1900 lere tekrar ulaşır inş.

inş...cnm...dermişim dediğim aslında teyzemle hiç görüşmüyoruz küs gibiyiz aramız bozuk bı takım sebeplerden dolayı inşşş aramız duzelır de gıderım oraya...:14:

sancaktepe nerde kine?sultangazıde mı cnm?

bızde aylıgımızı aldık super oldu bayramdan önce verdıler hemen alısverıse cıktık aşkım sana bıseler alalım mı dedı aldırmadım ya suan tuhaf gelıor bayramlık almak sankı bayram cocuguymusum gıbı ne o öyle dıyorum..cocukken oysakı babam yenı bayramlık aldıgında sabaha kadar bayramlıklarımıza bakıp uyuyamazdık:)))

sen mı sultangazıdesın cnm..valla ben sevıorum buraları en luks semtte de gıtsem buraya gelınce ayrı bı huzur oluyor dogdugumdan berı burdayım sanırım o yuzden...:1:
hemde buraları daha sakın öyle bınalar cok iç içe deıl..

ayyy cnm evt arıfe gunu calısmak berbat valla ahh su patronlarr sankı cok iş olucakmış gıbı calıstıstıorlar...benım eşim bugun calısmıolar suan uyuyor bende oruclu dıılım son gun regl oldum..suan kahvaltı mı hazırladım yıyesımde gelmıor alısmısım ya oruc tutmaya bugun tuhaf geldı nedense...:9:

sultangaziye yaıkndım canım beşyüzevlerdeydim.şimdi karşıya taşındım:43::43::43:

Kızlar benim de 1 çeyrek birde 100 tl m var 3 aylık durumum nasıl sizce:68:

bereketli olsun canım..
birikimde önemli olan kenara attığımız miktarı az görmemek
daha da çoğalır inş her geçen gün

Kızlar kumbirliğime 1 lira attım oldu 23 liram kumbirliğimde :52::55::55::55: Olsun damlaya damlaya göl olur :52::52::52:
Bankada açtıgım 550 Tllik vadeli hesabımın süresi 1 ay 1 ay sonra parayı cekicem %7,5 artış olucakmış sanırım çok değil ama olsun hiç yoktan iyidir. Bu arada benim uzatmalı sevgilim dün emlakçıyla anlaşıp dükkan almış ev için ayırdıgımız para ile iyimi yaptı kötümü yaptı bilmiyorum ama daha çok kazanıcaz diyo, sanırım haklıda şimdi abisinin yanındaydı kendi bir dükkan aldı ve oraya geçicek :17::17::17::17: Bilmiyorum ama umarım daha iyi olur :59::59:

hakkınızda hayırlısı olsun sineray

selam kızlar
altın düşüşte
almanın tam zamanı sanırım
dün tabloyu eklemişsiniz benim durum sürekli değişken oluyor
artık param olmasada 4 çeyreğim birde gram altınım var çok şükür
bugünde kumbiriğe 5 tl attık eşimle
:D

bereketli olsun sonbaharcım
herkese iyi bayramlar...
umarım ailelerizle sevdikleriniz mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirirsiniz

dilerim herkesin birikimi biraz daha değerlenirde bayram tatilinden dönüşte piyasalarda işlem başladığında hiç birimiz tedirginlik duymayız
...ons tavan yapar 1900 lere tekrar ulaşır inş.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:66:

50 kusur gun sonra evlenıyorum ınsallah...
İş arkadaslarım kumbaramı almıslar :9:

Ekim sonu bomba gıbı aranıza donecegım ınsallah...

başıyazmalı demek aynı bankayı kullanıyoruz canım.:7:

bişey merak ediyorum ,altın hesabı açtırırken sormak aklıma gelmedi belki sen biliyorsundur. :44:

altın hesabında heray para kesiliyormu acaba,:71::71::71:

Altın alan arkadaşlar ii günlerde kullanırsınız inşallah.

Farmasi ellerine sağlık canım. inşallah her ay daha da artar birikimlerimiz :nazar: :nazar: :nazar:

Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar arkadaşlar. :16:

merhaba canım bereketli olsun maaşın
isteğin üzerine ismini listeden çıkardım.
cuma günü altın almak için bir fırsattı aslında. ama altın bu akşam henüz asya borsaları da açılmadı o açıdan yönünün ne olacağını kestirmek zor fakat şu an altının gramı 103 tl seviyesinde yani yükselişte. bakalım yarın saat 09:00 ile 11.00 arasında piyasaları iyi takip etmek gerekli diye düşünüyorum .
iyi geceler canım:38:

farmasiciğim sağol drumlar karışık olduğundan tüm paracıkrımı hallettiğimde inş listeye eklenmek istediğim için senden öyle rica etti.
böyle düşükken albilseydim iyi olacaktı,tamda bayrama denk geldi eft falan yaapmayınca diğer hesabımda kaldı para mecburen.
cuma günü bankalar çalışıyor mu bilginiz varmı acaba...

bizde aylığımızı aldık
faturaları,gıda masrafını,harçlığımızı ayırdık
bir miktar para kaldı elimize :81:
hemen bankaya yatıracağız ve gr altın alacağız inş..
bakalım iniş çıkış nasıl olacak yarın :26:

beeketli olsun canımcım...

kızlar günaydın..

altın ve maaşlarını alanlara hayırlı olsun bol birikimler inşallah..

sultangaziden olan varmış bende sultangazideyim:):):)

bu arada arife günü çalışmak çok berbat.. çıkarken evde herkes uyuyordu abim ablam.. bir tek abimin kızı uyanıktı 2 yaşında :9: ben yatak uyku diye can atıyorum sen ayaktasın git uyu diye çemkirdim sabah sabah kıza:52:paytak paytak gitti odasına canım benim:60:

bizde bugün maaş alıyoruz.. gerçi yarısını avans olarak çektim ama vercekleri kalan paranın bi kısmını eve vercem malum bayram harcamalar hat safhada bi kısmıylada bir gram altın yapar birde kendime harçlık ayırırım..

talyacığım bişiy sormak istiyorum canım ne iş yaptığını öğreneblir miyim acaba:)

aydasu hayırlı olsun bitanem.ekimi ve dönüşünü dört gözle bekliyorum.sen benim için birikim aslarındansın...

Bendee aranıza katılmak istiyorummmm...
Ancak şuanda ygs + kpss hazırlandığım için 4 gün sonra kitap alcağımı düşünürsek eylül için fazla potansiyelim yok :( :)
Eylül de staaja başlıyorummm...
Ekimde Daha fazlaa inşallah...
30tl atıyorum kumbaramaaa:46:

hayırlı olsun inş aydasu:38:
çabuk gelde o güzel tasarruf tedbirlerinden bizlerde yararlanalım:34:
seni okudukça insanın daha da biriktiresi gelirdi :86:

başıyazmalı demek aynı bankayı kullanıyoruz canım.:7:

bişey merak ediyorum ,altın hesabı açtırırken sormak aklıma gelmedi belki sen biliyorsundur. :44:

altın hesabında heray para kesiliyormu acaba,:71::71::71:

ben de sormadım hesap açtırırken :89:

ama araştırmalarıma göre ücret kesilmiyordu ben öyle biliyorum canım:34:

iyi bayramlar bayanlar altın düşmüş yine :) ben temizliği ancak bitirdim off yoruldum valla yarın annemlere falan gitcem akraba ziyaretlerine hepinizi öpüyorum kocaman güzel bol bereketl bayramlar geciririz inşallah kaç gündür kumbarama para atamıyordum yok zaten elimiz darda bu ara çamaşır yerleştirirken pantalonumun cebinden 10 liracıktı nasıl sevindm makinada yıkanmış galiba ama olsun hemen attım kumbarama eşim sordu kaç lira atıyosun diye göstermedm bozukluk dedim şuan tahminmce 70 lira falan oldu allah bereket versn hamileyken kızımın bayram harçlığını istesem nolur ya zaten ona harcıcam annemlere gideym 3 dayısı var bekar gerci onlar benden ister:))) annemlernde ilk torun neyse seneye bayramda artık kızımın paralarını alır ona çeyrek yaparım.. sonum iyi görmüyorum kafayı mı yiyorum acaba :)))

Back