Selam kızlar bugün 103 lira attım kenara toplamda 818 Liram oldu
İyi tatiller farmasi. Bizim yerimize de gezöncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun sevgili canlar.
listeyi yayınladıktan sonra fırsat bulamadım girmeye , bayramın ilk günü akraba ziyaretleri jet hızıyla.
2. günü de bodrum'a doğru yol aldık tatilimiz hala devam ediyor.şu an bir fırsatını buldum ne var ne yok diye bakmaya geldim.
altın bu arada yükselmiş,ons da güzel seviyede inşallah fed toplantısı öncesiyani 20 eylül öncesi altın fiyatları zirve yapar .
bu arada beğen butonunu kaldırmışlar forumdan.
sizleri çok öpüyorum canlar
hayırlı bayramlar ve de bereketli birikimler canım
en kısa zamanda listeye dahil olman dileğiyle canım
106 olmuş şuanda gramı. İyiki almışız yoksa harcanır giderdi bu para.hımmm..ıyı almıssın..valla bugun cıkmış fıyat suan gr altın105.50 tl ceyrek 180 olmuştur sanırım
Öncelikle Bayramıınız hepinizin kutlu olsun...
Evet ablacım damlaya damlaya göl olur... ve oluyor gerçektne...
Gerçektenn miii İzmir de olman harikaaa :)
Neresindesin peki :)
Bu arada Özelden de yazdım dün :)
tamam canım hoşgeldin aramıza eklerim.merhabalar farmasi=)
acaba beni de ilk birikimimle listeye alır mısın? henüz birkaç gündür buradayım,ayın 15'i ile birlikte ilk birikimim olacak inşallah.
teşekkür ederim canım.
İyi tatiller farmasi. Bizim yerimize de gez
106 olmuş şuanda gramı. İyiki almışız yoksa harcanır giderdi bu para.
çok güzel hayırlı olsun canımKızlar eşim iş yerinde altın gününe girmiş
her ay vericekte olsak 2. olarak diğer ay epey altın toplıcaz.
hadi hayırlısı bakalım
hayırlı olsun canımselam kızlar ağustos ayının birikimiyle bugün çeyrek altınımı aldım 173 tl den. kumbaramdada 50.45 tl var. herkese bol bereketler. ilk altınımı aldım çok şükür inşallah devamıda bol bereketli gelir.
Selam kızlar farmasinin dediğini anlayamadım 20 eylüle kadar çıkıcak mı altın ? Peki 20 eylülden sonra nolucak düşüş var mı ?
merhaba canım 20 eylülde fed toplantısı var. o zamana kadar büyük ihtimal altın fırlar. 20 eylülden sonra da büyük ihtimal toplantıyla ilintili olarak düşer yani altında bir düzeltme yaşanması bekleniyor onu yazdım canım.
anladım tatlım peki 20 eylülden sonra düşer yani öylemi ? Ozaman biz biraz daha bekleyelim.
canım hiçbir zaman kesin birşey söylemek mümkün değil ama bundan önceki yaşananlara bakıp ,biraz yorum köşelerini okuyup, biraz ekonomi haberlerini takip edince böyle tahmin etmeye başlıyor insan
Araştırma: Altın gelecek hafta yükselecekBloomberg anketine göre ABD ekonomisindeki yavaşlamanın yatırımcıyı güvenli limana yöneltmesiyle altın fiyatları yükselebilir
Ben daha acemiyim siz biliyosunuz diye size ayak uydurmaya çalışıyorum canımZarar da etmek istemem.
tabiki canım hiçkimse zarar etmek için birikim yapmaz öyle değil mi?hepimizin amacı aynı.
ben nasip olursa elimdeki altını yüksekten satıp düşünce de alım yaparak gram artırmak istiyorum.
al-sat yapma niyetinde olanlar bu önümüzdeki 2 haftayı iyi takip etsinler
tühh ya ben de ayın 15'ini bekliyordum altın almak için.
artık elimde tutacağım parayı gidişata göre.
farmasi internetten edindiğin bilgileri hangi sitelerden takip ediyorsun?
ben de baksam,kendim takip edebilirim böylece bazı şeyleri.
hem öğrensem de fena olmaz.
tühh ya ben de ayın 15'ini bekliyordum altın almak için.
artık elimde tutacağım parayı gidişata göre.
farmasi internetten edindiğin bilgileri hangi sitelerden takip ediyorsun?
ben de baksam,kendim takip edebilirim böylece bazı şeyleri.
hem öğrensem de fena olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?