Bendee aranıza katılmak istiyorummmm...
Ancak şuanda ygs + kpss hazırlandığım için 4 gün sonra kitap alcağımı düşünürsek eylül için fazla potansiyelim yok:)
Eylül de staaja başlıyorummm...
Ekimde Daha fazlaa inşallah...
30tl atıyorum kumbaramaaa
merhabalar bayanlar.
kendimi tanıtayım,9 aydır çalışan ailesiyle yaşayan bekar bir öğretmenim.
ailemin kira parasını ve kardeşimin masraflarını ben karşılıyordum.
az biraz bişeyler biriktirmiştim ama kardeşimin ameliyatı için onları sattım haliyle.
yeniden birikim oluşturmak istiyorum,2 yıl içinde evlilik düşünüyorum ve bununla ilgili masrafları ailem arşılayamaz.
şimdi size sorum:altın hesabı mı açtırmak daha iyi,yoksa işçiliksiz bilezik almak mı?
(ev sahiimiz kuyumcu,o günün ücretini 3 taksitle ödeyip alma imkanım oluyor)
normal fıyat uzerınden taksıt yapıorsa altın alman daha mantıklı cunku altın daha cok yukselıcek mıs duymlara gore daha cok getirisi olur ama fıyat olc tart alırken ona gore al eger taksıt parası koyarsa ustune altın hesabını tavsıye ederım
hergun az da olsa duzenlı atmaya calıs bızımkını bıle gecer 3-5 ne gecerse onlarıda toplar yaparsın ekstra koymuyorlarsa yap ıkı tane borc odenır gıder 2 sene sonra bakarsın aldıgının 2 katından işin görülür özel olmassa ceyiz felan alıyormusun evlılık planladgn ıcın soruyorum
zaten onemlı olanları almıssın bızıdede ole mutfagı yatak odasını kız evı yapar sızde nasl bılmıorum ama mutfak esyaysını aldıgınız zaman bırd beyaz esyları yatak odası kalıor fazla zorlanmaz ama bırkımın olması iyidir herzaman aıle sonucta onlar nasl baktıysa bıze bızde bakıcaz onemlı olan bundan snrası sonucta parayı har vurup harman savurmamısınız ya onemlı olanda o zaten şimdiden snra hayırlı bırıkımler ınsallah
çok teşekkür ederim. bizde de mutfak zaten kesinlikle kız evinindir,yatak odası d aöyle. bir de küçük ev aletleri.
zamanla alınır elbet ama birikim yapıp nişanımı gönlüme göre yapmak isiyorum,tabii onun için de lazım bi miktar birikmiş.
teşekkür ederim ayrıca hepimize bereketli birikimler olsun.
ooo hoşgeldin gizoşummmbiz 5 krş ta olsa atıyoz kumbaraya akmasa damlar hesabı canım.hadi bakalım sınavlarına ii hazırlan ve kazan inşallah.bol birikimler canım benim.bu arada bende izmirdeyim artıkkk
bayyramdan sonra altın hesabı açmayı düşünüyorum 60 tl lik koyucam şuanda birde altınlarımıda veremem dimi bozdurup öyle koymam gerekiyor sanırım ..
kızlar birde hangi bankayı önerirsinşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?