• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Selam kızlar ;
Nasılsınız bakim;

Bugün 30 Tl harcadım.Kredi kartından çektirdim.Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim canlarım o yüzden 30 TL'ye kitap satın aldım.Bayramdan sonra biraz sıkıştık.Bu ayı nasıl kapatırım bilemiyorum.Şuan 170 TL param var ve çarşamba günü dr kontrolüm var inşallah o güne kadar maaşımın kalan kısmını alırım.Bu ay borcumun bir kısmını erken kapadım o yüzden hiç bu kadar sıkışacağımı tahmin etmedim.ALLAH yar ve yardımcım olsun.Bu arad kızlar ben altın hesabından artık alrın alabiliyorum.Gerçi 210 TL yatırdıpım hesaptan 38 TL hesap işletim ücreti kesmişler sinir oldum.O yüzden 2 gram altın alamadım, 1,62 gram küsüratlı altın alabildim ancak.ama olsun artık benimde altın hesabım var o yüzden çok mutluyum.

Bende kpssye hazırlanmaya karar verdim canım 110 TL kitap paramı ayırdım kenara ama içime oturdu :52::52::52: Bazen diyorum çok mu cimriyim yeter bu kadar kitap aldım 6-7 tane :52::52::52: kazandıgımı koyarım kenara :52::52::52::52:

Selam kızlar ;
Nasılsınız bakim;

Bugün 30 Tl harcadım.Kredi kartından çektirdim.Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim canlarım o yüzden 30 TL'ye kitap satın aldım.Bayramdan sonra biraz sıkıştık.Bu ayı nasıl kapatırım bilemiyorum.Şuan 170 TL param var ve çarşamba günü dr kontrolüm var inşallah o güne kadar maaşımın kalan kısmını alırım.Bu ay borcumun bir kısmını erken kapadım o yüzden hiç bu kadar sıkışacağımı tahmin etmedim.ALLAH yar ve yardımcım olsun.Bu arad kızlar ben altın hesabından artık alrın alabiliyorum.Gerçi 210 TL yatırdıpım hesaptan 38 TL hesap işletim ücreti kesmişler sinir oldum.O yüzden 2 gram altın alamadım, 1,62 gram küsüratlı altın alabildim ancak.ama olsun artık benimde altın hesabım var o yüzden çok mutluyum.

hayırlı olsun bitanem bereketli olsun :38:

Bende kpssye hazırlanmaya karar verdim canım 110 TL kitap paramı ayırdım kenara ama içime oturdu :52::52::52: Bazen diyorum çok mu cimriyim yeter bu kadar kitap aldım 6-7 tane :52::52::52: kazandıgımı koyarım kenara :52::52::52::52:

öyle valla bitanem insanın içine oturuyor ama ne kadar çok çözersen o kadar kazanma şansın var diyorlar.Ben başlangıç olarak 30 TL verdim dahasını sonraki aylarda alacağım öncelikle bunlaı bitirmem gerekiyor.Bu arada çalışmalar nasıl gidiyor.İnşallah seninde benim gibi sıkılgan yapın yoktur.Başarılar şimdiden sana bitanem.

3 ay boyunca altın almadım. hep yükseldi gitti. bi aldım 2 hafta önce 106 liradan 18 gram. bi baktım 1 hafta sonra 98 e bile düştü gramı. şimdi anca aldığım seviyeye gelmiş. burdan şunu anlıyorum ki ben uzun vade dışında kesinlikle al sat yapmam altında:34:
çünkü anca yükseldiğinde alıyorum :9:

öyle valla bitanem insanın içine oturuyor ama ne kadar çok çözersen o kadar kazanma şansın var diyorlar.Ben başlangıç olarak 30 TL verdim dahasını sonraki aylarda alacağım öncelikle bunlaı bitirmem gerekiyor.Bu arada çalışmalar nasıl gidiyor.İnşallah seninde benim gibi sıkılgan yapın yoktur.Başarılar şimdiden sana bitanem.

Benim 2 günde verdiğim bi karar bu canım :9: kitaplarımı araştırdım ihtiyaç yayınlarının 2012 setine sipariş verdim. Birde yargıç yayınlarının 2012 soru ankasını ve konu anlatımını sipariş verdim gelirler 2 haftaya kadar sanırım canım. Pek bi hevesliyim ama sıkılırım diye korkuyorum. Şimdilik kpss için bu kadar harcama bile çok geldi bana. Anca ocak şubat gibi yeni bir kaç kitap daha alırım yeter bana. Extradan masraf çünkü :85:

Selam kızlar ;
Nasılsınız bakim;

Rabia gerçekten kafana kpss yi koymuşsan bu kitapla arada test çözmeyle olmaz. bence adam akıllı kendini vermelisin kpss ye ve bi kursa yazılmalısın. yoksa kendini yıpratır durursun. nerden biliyorsun dersen başta eşim kardeşim kuzenim böyle yapıyorlar. birkaç kitapla çalışıp gibi yapıp kendilerini tatmin ediyorlar sonuç: hep negatif. ve üzüntü pişmanlık.
bence bi kursa yazıl ve amacın kpssyi kazanmak olsun. hergün az da olsa muhakkak çalış. çok çalışmana gerek yok öz çalışman gerek kafanın en dingin olduğu saat çalış. ben ünv. son sınıfta onca proje ve derslerin içinde çalıştım ve 91 aldım oysa 80 bile alsam atanırdım ama ilk tercihime atandım. İyi bi kursa git bence. ve son zamana doğru bol deneme çöz.

Kızlar eşim iş yerinde altın gününe girmiş :D
her ay vericekte olsak 2. olarak diğer ay epey altın toplıcaz.
hadi hayırlısı bakalım

hayırlı olsun canım..önceden günlerle hep dalga geçerdim kadınsı gelirdi bana :9:
ama artık anladım ki çok karlı birikimler yapılabiliyor bu sayede :34:
selam kızlar ağustos ayının birikimiyle bugün çeyrek altınımı aldım 173 tl den. kumbaramdada 50.45 tl var. herkese bol bereketler. ilk altınımı aldım çok şükür inşallah devamıda bol bereketli gelir.:71::71::71::71::71::71::71::71::71:
bereketli olsun canım inş devamı bol bol gelir :46:
bende bendeeee...
ne güzel bi şey olmuş yaaa herkes birbirine destek olunca biriktirmekte kolay olur...forumda gezinirken tesadüfen gördüm biraz geç kaldım ama olsun.beni de ekleyin lütfeennnnn.30 tl atıyorum kumbaramaaaaa:66::66::66::66::66::66:
hoşgeldin canım:32:
geç kalmış sayılmazsın yeterki azimli ol inş..
slm kızlar bende arada nadiren uğruyorum ama iyiki varsınız sayenizde birikim yapmaya başladım kızlar ben bugün altın almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz alsammı almasammı 2 çeyrek almaya yetiyor param ne dersiniz pazartesiyimi beklesem acaba
ben al derim ileriye dönük yatırım olarak düşünüyorsan düşsede çıksada kaybın olmaz..
3 TL daha attım kumbirliğime toplamda 821 TL oldu :62::62::62::62::62::62::62:
bereketli olsunnnn :46:
Selam kızlar ;
Nasılsınız bakim;

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
1 farmasi 2 cumhuriyet 3 gr tamam
2 ececikkk35 6 çeyrek tamam
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 başıyazmalıkız 1370TL tamam
5 taydin 4gr
6 deren1907 900tl 3 çeyrek 1 gr tamam
7 prometheus 1500 tl 4 çeyrek tamam
8 sonbahar14 175tl 3 çeyrek tamam
9 ferihann 60 tl
10 gamze_eymen 100 tl
11 zehra1025 140tl ev alacağın için bir süre aramızda olamayacak
12 vanilya30 50tl 5 çeyrek 135 dolar tamam
13 seyhan77 1 çeyrek 50 euro tamam
14 nur_tfk 2 çeyrek 1 cumhuriyet tamam
15 pasaklıtanrıca 300tl 12 çeyrek tamam
16 naz8 185tl tamam
17 denizinkızı 54 tl
18 ezgikc 21tl 1 gr
19 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
20 violin35 1 yarım 8 gr tamam
21 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
22 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar tamam
23 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
24 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
25 nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr tamam
26 rabia1984 210tl 100 euro tamam
27 alici_bjk 4 çeyrek
28 mandalina01 1 çeyrek 4 gr tamam
29 ESEV 150 tl
30 cerenim 50 tl 1 çeyrek tamam
31 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
32 CosMo 5 çeyrek
33 mucok 3 çeyrek 2gr tamam
34 innuk 5.2 gr tamam
35 sunny66 9 çeyrek 1 yarım 1 gr tamam
36 ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr tamam
37 peri_iii 1 çeyrek tamam
38 ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek tamam
39 joeyfun 42.95 tl tamam
40 darkseaa 7 yarım tamam
41 sabrii11 40 tl tamam
42 naz8 1 çeyrek tamam
43 xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet tamam
44 yusum 5 cumhuriyet tamam
45 minilya 10 tl 6 çeyrek tamam
46 sevimsiz_25 50tl tamam
47 oz_lem_ 1 gr 120 euro tamam
48 gulayb 2 çeyrek 1 cumhuriyet 1 yarım 84 gr tamam
49 LPGLİ_FERRARİ 100 TL 8 çeyrek 3 cumhuriyet tamam
50 Sineray 550 tl tamam
51 yasemin1989
52 cgdm16 2 çeyrek 1 cumhuriyet 115 gr tamam
53 ceyocum 50 tl 1 çeyrek 16 cumhuriyet 1 yarım tamam

liste bu mu?vay beeee...

5.75 daha buldum şimdiden 35 lira 75 kuruş oldu kumbaramda.oooo ilk günden iiii gidiyorum heralde....e süpermiş....

Merhba bayanlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. bende arife günü altın hesabı açrtırdım deneme amaçlı 1 gr altın aldım 102 den keşke daha fazla alsaymışım. Çünkü yekselişe geçti . şu an için ne yapmam gerekiyo tecrübeli arkadaşlar bilgineze ihtiyacaım var alayım? bekliyeyimii?:97:

Merhba bayanlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. bende arife günü altın hesabı açrtırdım deneme amaçlı 1 gr altın aldım 102 den keşke daha fazla alsaymışım. Çünkü yekselişe geçti . şu an için ne yapmam gerekiyo tecrübeli arkadaşlar bilgineze ihtiyacaım var alayım? bekliyeyimii?:97:

şu an bizim hesapta altın alış 109 gözüküyor

uzun vadede düşünüyorsak sanırım alış yapmamızda sakınca yok

öyle bir hal aldı ki beklerken yükselişe geçiyor sürekli

ladyfog nerelerdesin bacımm altın seni bekliyor hadi anlat bişeylerde çıksın altın :2:
Yükselecek tasa etmeyin.
Eylül altın için bereketli bir aydır.
Sanırım çarşamba günü Obama'nın ekonomik paket açıklaması var.
"Battık, öldük, bittik"diyemeyeceğine göre ortamı rahatlatmak isteyecektir.
Öyle gözüküyor ki altın pazartesi 1900 ü zorlayacak hatta geçecek.
Ancak salıdan sonra düşebilir.Tıpkı geçen sefer olduğu gibi.
Bu düşüşler canınızı sıkmasın onsun 2000 olmasına az kaldı.
Panik yok.
Al sat yapmayacaksanız yıl sonu artışın tadını çıkarın derim.
Zira şu an yaşanan krizin izleri en erken 1-3 yıl içerisinde silinir.
Bu süre zarfında kartlar altından yana olacak meraklanmayın.
Çünkü sadece Amerika değil, Avrupa borsaları ekside, bakmayın bizimkinin artı olduğuna, dünya böyleyeken elbet etkilenecektir.
Yunanistan, İtalya iflas bayrağını çekemek üzere.
Almanya ben işime bakarım diyor.
Fransa İran'a girdi girecek.
Hindistan 20 gün içinde piyasadaki altının büyük bir bölümünü alacak.
Sözün özü evet bu ay bir rekor bekliyorum üstüne düzeltme (düşüş) görecek ama ekim ayına girdiğimizde yükseldiğini göreceğiz.
Bu arada altın en son rekorunu 108-109 olarak kırdı.
Bu seviyeye ulaşmadan hatta geçmeden düşmez gibi geliyor.
Sonasındaki düşüş de alım fırsatı olacaktır bana göre.
Şimdilik izlenimlerim böyle.
Düşüşler canınızı sıkmasın. Altınınız gr olarak eksilmedikçe zararda değilsiniz.

Yükselecek tasa etmeyin.
Eylül altın için bereketli bir aydır.
Sanırım çarşamba günü Obama'nın ekonomik paket açıklaması var.
"Battık, öldük, bittik"diyemeyeceğine göre ortamı rahatlatmak isteyecektir.
Öyle gözüküyor ki altın pazartesi 1900 ü zorlayacak hatta geçecek.
Ancak salıdan sonra düşebilir.Tıpkı geçen sefer olduğu gibi.
Bu düşüşler canınızı sıkmasın onsun 2000 olmasına az kaldı.
Panik yok.
Al sat yapmayacaksanız yıl sonu artışın tadını çıkarın derim.
Zira şu an yaşanan krizin izleri en erken 1-3 yıl içerisinde silinir.
Bu süre zarfında kartlar altından yana olacak meraklanmayın.
Çünkü sadece Amerika değil, Avrupa borsaları ekside, bakmayın bizimkinin artı olduğuna, dünya böyleyeken elbet etkilenecektir.
Yunanistan, İtalya iflas bayrağını çekemek üzere.
Almanya ben işime bakarım diyor.
Fransa İran'a girdi girecek.
Hindistan 20 gün içinde piyasadaki altının büyük bir bölümünü alacak.
Sözün özü evet bu ay bir rekor bekliyorum üstüne düzeltme (düşüş) görecek ama ekim ayına girdiğimizde yükseldiğini göreceğiz.
Bu arada altın en son rekorunu 108-109 olarak kırdı.
Bu seviyeye ulaşmadan hatta geçmeden düşmez gibi geliyor.
Sonasındaki düşüş de alım fırsatı olacaktır bana göre.
Şimdilik izlenimlerim böyle.
Düşüşler canınızı sıkmasın. Altınınız gr olarak eksilmedikçe zararda değilsiniz.

süpersin ladyfogcum teşekkürler açıklamlar için
sen ne yapmayı düşünüyorsun al-sat için?

süpersin ladyfogcum teşekkürler açıklamlar için
sen ne yapmayı düşünüyorsun al-sat için?
Aslına bakarsan önümüzdeki hafta çok uygun gibi geliyor bana.
Yani salıdan sonra düşmese bile ons rekor kıracağı için düzeltme gelecek.
1950-2000 arası düzelteme olur.
Olmazsa 2000 olduğu anda kar satışları geleceği için düşme olur.
Gr kaybetmemek için tamamını değil de yarısını yukarıdaki seviyelerde satabilirim.
Sonrasında ise kimi yorumcular 1650 ye düşer dese de bunu beklemiyorum.
Çünkü düşseydi geçen düzeltmede gerilerdi o kadar.
1702 çok sağlam bir destek oldu.
En fazla orası olur.
İşte bu esnada da parça parça alımlar yapıp gr arttırabilirim belki.
Altın sıkmaya gelmiyor üç günde 200 dolar düşürdüler ama on günde 170 dolar artarak yeni rekorlar kıracağını gösterdi bence.
Sen yapacak mısın al sat?

Gr kaybetmemek için tamamını değil de yarısını yukarıdaki seviyelerde satabilirim.
En fazla orası olur.
Altın sıkmaya gelmiyor üç günde 200 dolar düşürdüler ama on günde 170 dolar artarak yeni rekorlar kıracağını gösterdi bence.

evet canım ben de al-sat yapmayı düşünüyorum ,yoksa bu artışlarda satan düşüşlerde alanlar gram artırıyor bunu bilip de yapmamak açıkçası beni sinir ediyor :9::9:
zaten uzun vadede altın kazandırır o bilinen bir gerçek lakin aradaki fırsatları değerlendirmek de lazım asıl o zaman yabancı yatırımcının mantığında birşeyler kazanılır.
yoksa kişinin elinde 500 gr altın her zaman 500 gr altındır. bunun zaten tl bazında her yıl %20 artışı zaten sözkonusu ama sene de 2-3 kez uygun zamanda uygun hareketle alış satış yapıp 600 grama çıkarmak % 20 nin yanında 100 gr da altın kazanmak işte o zaman süper bir kazanç olur diye düşünüyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun canım :38:

En fazla orası olur.

evet canım ben de al-sat yapmayı düşünüyorum ,yoksa bu artışlarda satan düşüşlerde alanlar gram artırıyor bunu bilip de yapmamak açıkçası beni sinir ediyor :9::9:
zaten uzun vadede altın kazandırır o bilinen bir gerçek lakin aradaki fırsatları değerlendirmek de lazım asıl o zaman yabancı yatırımcının mantığında birşeyler kazanılır.
yoksa kişinin elinde 500 gr altın her zaman 500 gr altındır. bunun zaten tl bazında her yıl %20 artışı zaten sözkonusu ama sene de 2-3 kez uygun zamanda uygun hareketle alış satış yapıp 600 grama çıkarmak % 20 nin yanında 100 gr da altın kazanmak işte o zaman süper bir kazanç olur diye düşünüyorum.

bayanlar araya giriyorum kusura bakmayın, iş bankası altın hesabı kullanan var mı? maaşımı oradan alıyorum acaba bi altın hesap açtırsam mı? maaş hesabım da iş bankası olduğu için internet üzerindenden işlemleri kolaylıkla yapabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hah işte başından beri zarar ettik diye üzülen arkadaşlara anlatmak istediğim buydu.
10 gr 10 grdır eksilmez. Artmaz.
Bozdurmadığınız sürece tl bazında zarar ya da kar görmezsiniz.
10 gr 11 olursa altın bazında kar 9 gr olursa zarar edersiniz bu kadar basit.
Üzülmek stres yapmak yersiz.
Ha şu vardır:
Altına yatırdığınız paraya bir hafta içinde ihtiyacınız varsa ve bozdurmak zorundaysanız işte o zaman kısa vadeli bütün yatırımlar gibi altın da risk taşır.
Çünkü düşükten bozdurup zararınızı gerçeğe çevirme ihtimaliniz vardır.

Son düzenleme:
Farmasi al sat yapacaksan şu yoruma bak istersen. Sınır belirlemene yardımcı olabilir:
"...vadeli işlemler piyasasının müdahale etmesi için altının 2100-2200 aralığını test etmesi gerekmektedir.çünkü her teminat artışından sonra alıma geçen yeni oyucuların belli kar oranlarına ulaşması gerekmektedir bu bir oyundur.temeldede altının yükselişine engel koymak vardır.ancak her teminat artışı daha yüksek tepelerin görülmesi ile olur.bu yükselişte kar realizasyonlarıda olacaktır.kar realizasyonları küresel ekonomi ile eş yapılır.kısa düşüşler riskli ortmlarda yapılan realizasyondur.örneğin son tepeden realize yapılırsa bu düşüş 1830-1815 aralığında duracaktır.sonrası ivme kazanarak 1975 en az olmak kaydıyla çıkacaktır.ancak kar realizasyonu yapan oyuncular içinde bulunulan riskli ortamda yeni tepe üzerinde bir gece kalıp 1920 yi gösterirlerse hareket 1975 e kadar çıkıp buradan hesaplarını boşaltırlar."

Son düzenleme:
Back