Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

a.s.
teşekkürler canımmmm

Tarih .....24 Ayar ...... 22 Ayar ..... Çeyrek
08.10.2010 ..... 61.20 TL .... 60.60 TL.... 103.50 TL
09.10.2010 .... 61.20 TL .... 60.60 TL ... 103.50 TL
10.10.2010 .... 61.20 TL ... 60.60 TL.... 103.50 TL
11.10.2010 .... 61.20 TL .... 60.60 TL ... 103.50 TL
12.10.2010 .... 61.60 TL ... 61.00 TL ... 104.00 TL
13.10.2010 .... 62.10 TL.... 61.50 TL.... 105.00 TL
14.10.2010.... 62.10 TL .... 61.50 TL.... 105.00 TL

Son düzenleme:
En Yüksek Veriler

Tarih .... 24 Ayar .... 22 Ayar .... Çeyrek
09.06.2010 .... 64.40 TL..... 64.00 TL.... 108.00 TL

Son düzenleme:
ve son olarakta dolarmı euro mu altın mı diyenlere bugünkü kur

Türkiye'nin Altın Sayfası

Altın: 62.10 yükseldi
$: 1.399 / 1.389 düşüş gösterdi
€: 1.968 / 1.958 yükseldi

Son düzenleme:
alıntıdır :)
Yeni çeyrek altın ve eski çeyrek altın arasındaki fark nedir? Yeni ve Eski altın fiyatları arasında neden fark vardır? Hangi altın Daha iyidir? Eski Altın ile yeni altının bozdurma fiyatı farklımıdır? Bu tür sorularınıza yanıt vermek için yazıyorum.
Eski altın ile yeni altın arasında hiç bir fark yoktur. Eski altının gramıda aynı yeni altının gramıda aynıdır. Bu sadece çeyrek altın için geçerli değil. Yarım altın, Tam altın dada geçerli. Peki neden Alırken arasında fiyat farkı oluyor ? Çünkü Merkez bankasından yeni altın alan kuyumcular damga vergisi ödüyorlar. Eski altınlar ise müşterilerden geri alınanlar oluyor onlar satılıyor genelde. Bu Yüzden satılırken arada fark oluşuyor. Sizler bu altınlarınızı bozdurmak istediğinizde yeni altında eski altında aynı fiyattan geri alınır fark olmaz. Bu yüzden yatırım yapacak olanlar eski altın almaları önerilir. Burda bir sorun daha var. Eski altın 2007 tarihli veya 1990 tarihli olsa ne farkı olur? Hiç bir fark olmaz. Gene aynı fiyattan geri alınır. Bu yüzden altında tarih aramanız gerekmez

Son düzenleme:
kızlar size bişey danışmak istiyorum benim sevgilim bilezik alıcak düğün için 5 tane 30 gramlık diye kararlaştırdık 2 tanesini aldı allaha şükür ..her ay bikaç çeyrek aldı toplam 13 çeyrek olunca bir bilezik aldı (galiba 13 tü yanlış hatırlamıosam)diğer bileziğide öle. sonra araya askerlik girdi şimdi geldi iş bulup yeniden başlicak..şimdi kaldı 3 tane....biraz çabuk olması gerekiyor ama sizce en mantıklısı en hızlısı nasıl olur..yaptığı güzelmi sizce..her ay 3-4 tane alırım diyor altın fiyatıda arttı..eskiden 80 le alıodu galiba yanlış hatırlamıosam..şimdi zor olacak bide çabuk olması gerekiyor..mantıklı bir fikir yürütebilirmisiniz.yoksa bu şekilde birikim doğrumu

Son düzenleme:
yani altına kısa vadede yatırım önermiyorlar para olarak biriktirmesi daha mantıklı gibi bu aralr altın gerileyebilir diyorlar gün içinde düşüş yaşanmış bugün ama çok büyük miktarlar düşmez gibi
bilemiyorum ki sanki ikiside aynı kapıya çıkacak gibi
euro ya yatırım yapsanız o yükseliyor biraz
dolar çok riskli çok düştü alsanız yükselince uzun vadede kar edebilirsiniz hemde ciddi karlar olur ama
şuanda çok düştü daha düşermi bilinmiyor

kızlar ben 2 senedır muhaseb burosunda calısıyorum.tl olarak bırıktırdım baslarda 2,000 tl falan bırıktırdım bısey begendım harcadım harcadım derken 1 mılyarın altına dustum malesef....

dedım altın alıyım hem bozduramam yanımdada tasıyamam her ay maasımla 1 2 ceyrek altın aldım.maasım asgarı ucret.damlaya damlaya gol olucak ısallah su anda 11 çeyrek altınım 600 dolarım var.bıdakı ayın maasıyla dolar almayı dusunuyorum hazır dusmusken

kesınlıkle 1 2 tl dıyıp gecmeyelım bırıkıyor yaklasık 6 7 gundur bozukları bı yere atıyorum burası sayesınde.dun buyun bozuklarımla 20 dolar aldım.1 haftada 20 dolar ve bozuk paralarla.bir kadının kesınlıkle kıyıda kosede parası olmalı bence.

tebrik ederim arkadaşım en iyisini yapmışın:)

Ben 1 senedir çalışıyorum, kenara hiç para atmadım. bir senedir aldığımı harcadım. tam birikim yapmaya karar verdim öğrenim kredisi geri ödemem başladı. ancak yinede umutluyum. iş yerindekilerle altın gününe girdim, çok değil 6 kişi. onun dışında masraflarımdan kısıp ayda bir altın alıp kenara koymak istiyorum. o ay yetmezse para bidahaki ay para ekleyip koyarım diye düşüindüm. öğrenim kredim içinde ayda 365 lira koymam lazım köşeye. 350-400 tl de sabit taksitim var. bir çeyrek iş yerindeki altın gününe. yapabilecekmiyim bilmiyorumda, biraz ayakkabı almazsam, avona verdiğim paraları kısarsam olabilir gibi geliyor.

canım çok güzel düşünce bende biriktiriyorum bozuklukları ama bir ayda topladıgım para 85 tl yetmiyor ki çeyrek almaya( kocişinde haberi yok ne zamandır boş duruyordu onun için bakmaz ortalık yerde birde baksa yakalancam paracıklarda gitcek:çok üzgünüm:

7.95 daha attım bugun toplamda 16.80 tl oldu kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…