• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ne kadar güzel birşey :) genellikle bozukları hep en önce harcama hatta ıvır zıvır gereksiz birşey alacakken bozuklukları bahane etme meraklısı olan bizler için mükemmel bir birikim ve hatta tutumlu olma yolu oldu burası nasılsa aman bozuk var şunu alıyım deyip bozukluklaarı harcamıyoruz artık kumbaraya atıyoruz..
ben 1 tl daha attım bugün.. :) hepinize teşekkür ederim böyle birşeye vesile olduğunuz için.. çoğu hiçbirşeyim yok ne yapıcam boşanırsak diye yakınanlara bile bu sayfayı öneriyorum damlaya damlaya nasıl göl oluyor görsünler diye.. :)
böylece zor günlerinde birikimleri olur diye

aynen katılıyorum size sadece şunu söyleyeceğim babamın iflas ettiği dönemde annem evi askeri ücretle geçindirdi ve 2 çocukla 10-20 demeden birikim yaptı şimdi kenarda ne kadar olduğunu bilmediğimiz ama var olduğundan emin olduğumuz parası var ve en zor anlarda kurtarıcı gibi ortaya çıkar yeterki isteyin az çok demeyin emin olun ki birikiyor

Evdekiler de benden ilham alıyorlar. Artık anneminde , erkek kardeşimin bile kumbarası var :) Bir hevesle akşam olunca herkes kumbarasına bozukluklarını atıyor. Bende hadi bakalım kim en fazla birikim yapacak diyerek onları daha çok gaza getiriyorum :):):)

bazen rekabet güzeldir kaydirigubbakcemile5 gaza devam gamyoncuiremsu

tatlım ben atmıyorum ama sizin takip ediyorum kaçırmadan

niye kuzum bitmedi mi borçlar bilmiyorumkismile sen yine de 1-2 ne bulursan at bence yerimseniben

aynen katılıyorum size sadece şunu söyleyeceğim babamın iflas ettiği dönemde annem evi askeri ücretle geçindirdi ve 2 çocukla 10-20 demeden birikim yaptı şimdi kenarda ne kadar olduğunu bilmediğimiz ama var olduğundan emin olduğumuz parası var ve en zor anlarda kurtarıcı gibi ortaya çıkar yeterki isteyin az çok demeyin emin olun ki birikiyor

alkisalkisalkis

inşş canım
bende çok düşündüm acaba düşer mi diye ama
zaten şimdilik bozdurmayı düşünmüyorum
aynı paraya bile bozdursam kar benim için
çünkü tl durdumu harcanıyor birde değer kaybediyor ne yazık ki 250 tl bugün iyi para ama 1 sene sonra çok iyi olmıcak
ama 250 usd hep aynı
Canım dolar şimdi düşse bile ilerleyen zamanlarda mutlaka artacaktır.Yani zarar değil kar getirecektir.Önemli olan düşüşlerde panik yapıp bozdurma sakın deriim ben.

Helal olsun vallla.

2,65.-TL (bugün maaş günü ya akıyo valla bozukluklar :)

bazen rekabet güzeldir kaydirigubbakcemile5 gaza devam gamyoncuiremsu

niye kuzum bitmedi mi borçlar bilmiyorumkismile sen yine de 1-2 ne bulursan at bence yerimseniben

ah benim borçlar bitmez ama biriktirdiklerimi de bütünletip borç kapatıyorum olsun bitecek elbet

aaa sakın kızlar az falan değiliz.
işleri falan vardır.
devam birikimlere ...
şu bi gerçek ki insan okudukça gaza geliyor...
hadi bakalım tam gaz ileri....kaydirigubbakcemile4

Kızlar sizleri okurken büyük zevk alıyorum, vede daha bi hevesleniyorum,
hepinizi kutluyorum harikayız ...
Benim eşim bugün bana 20 tl harçlık verdi bende attım kavonoza, annemde 50 tl vermişti bozukluklarıda ekleyip yarın 1 altın alabilirim inşallah, 2 çeyreğim olcek çok mutluyum..
[/B]

evet evet lütfen her gün buraya girip 2 satır yazmayı bırakmayın bana acayip umut oluyorsunuz ne hayaller kuruyorum bir bilseniz bu biriktirdiklerimizle ayrı eve çıktığımızda evimizin eşyalarını alacağız hiç eşyamız yok
mayıs haziran gibi ayrılacağız..

evet evet lütfen her gün buraya girip 2 satır yazmayı bırakmayın bana acayip umut oluyorsunuz ne hayaller kuruyorum bir bilseniz bu biriktirdiklerimizle ayrı eve çıktığımızda evimizin eşyalarını alacağız hiç eşyamız yok
mayıs haziran gibi ayrılacağız..

ay canım ne işine yara o para senin, eksiklerini karşılarsın ilaç gibi gelir,
bende hiç dokunmayı düşünmüyorum, ya ev için çıkartırım meydana yada çocukların eğitimi, yada Allah vermesin sağlık problemi dışında hiç dokunmayı düşünmüyorum böyle böyle biriksin damlaya damlaya göl olurmuş

Son düzenleme:
valla düşünün şuanda elimizde pek bir harçlığımız yok eşim şuanda çalışmıyor ve hergüün 1 lira atıyoruz kumbaramıza onu harcayabiliriz gidip gazete alabiliriz yada ıvır zıvır ama onu kumbaraya atıyoruz
eşim çalışınca bende sana harçlık vereceğim sende atarsın kumbaraya diyor :)
oda çok destekliyor sizleri emin olabilirsiniz.. :)
işe girsin ayda 1 -2 çeyrek bende alıp kenara atacağım
sadece yatak odamız var birde yemek takımımız onun dışında hiçbirşeyimiz yok.. ama hiç üzülmüyorum
ayrı eve çıkayım bir kadınlar kulübü partisi vericem bana destek olan herkese teşekkür edicem manevi destek çok önemli :)
artık yerde ağırlarım szi belki ama olsun içinde huzur ve mutluluk olsunda yerde oturmaya bile razıyım..bilmiyorumkismile

evet arkadaşlar hepımız par akoydukça yazalım ben bı ıkı gundur yazamıyorum malesef eşımın maaşınıu almasını beklıyorum baya gecıktı şımdılık 50 lırada takıldım ama ben hergun gırıp bakıyorum kım ne yapmış dıye hatta bı ıkı kez bakıyorum:=)hepımıze bol bereketlı paralar ınşallahh

15 Ekim 2010 Cuma Altın Satış ve Alış Fiyatları (Bugün)
.............................Satış.................. Alış
24 Ayar Has Altın : 62.10 TL.................. 61.00 TL
22 Ayar : 61.50 TL .................. 57.10 TL
18 Ayar : 51.00 TL .................. 45.80 TL
14 Ayar : 40.50 TL .................. 35.00 TL
( Cumhuriyet Altını ) : 422.00 TL .................. 408.00 TL
Ziynet Altın ( Tam Altın :420.00 TL.................. 400.00 TL
Yarım Altın : 210.00 TL .................. 200.00 TL
Çeyrek Altın : 105.00 TL .................. 100.00 TL

Son düzenleme:
Back