ne kadar güzel birşey :) genellikle bozukları hep en önce harcama hatta ıvır zıvır gereksiz birşey alacakken bozuklukları bahane etme meraklısı olan bizler için mükemmel bir birikim ve hatta tutumlu olma yolu oldu burası nasılsa aman bozuk var şunu alıyım deyip bozukluklaarı harcamıyoruz artık kumbaraya atıyoruz..
ben 1 tl daha attım bugün.. :) hepinize teşekkür ederim böyle birşeye vesile olduğunuz için.. çoğu hiçbirşeyim yok ne yapıcam boşanırsak diye yakınanlara bile bu sayfayı öneriyorum damlaya damlaya nasıl göl oluyor görsünler diye.. :)
böylece zor günlerinde birikimleri olur diye
Evdekiler de benden ilham alıyorlar. Artık anneminde , erkek kardeşimin bile kumbarası var :) Bir hevesle akşam olunca herkes kumbarasına bozukluklarını atıyor. Bende hadi bakalım kim en fazla birikim yapacak diyerek onları daha çok gaza getiriyorum :):):)
tatlım ben atmıyorum ama sizin takip ediyorum kaçırmadan
aynen katılıyorum size sadece şunu söyleyeceğim babamın iflas ettiği dönemde annem evi askeri ücretle geçindirdi ve 2 çocukla 10-20 demeden birikim yaptı şimdi kenarda ne kadar olduğunu bilmediğimiz ama var olduğundan emin olduğumuz parası var ve en zor anlarda kurtarıcı gibi ortaya çıkar yeterki isteyin az çok demeyin emin olun ki birikiyor
Canım dolar şimdi düşse bile ilerleyen zamanlarda mutlaka artacaktır.Yani zarar değil kar getirecektir.Önemli olan düşüşlerde panik yapıp bozdurma sakın deriim ben.inşş canım
bende çok düşündüm acaba düşer mi diye ama
zaten şimdilik bozdurmayı düşünmüyorum
aynı paraya bile bozdursam kar benim için
çünkü tl durdumu harcanıyor birde değer kaybediyor ne yazık ki 250 tl bugün iyi para ama 1 sene sonra çok iyi olmıcak
ama 250 usd hep aynı
aynen katılıyorum size sadece şunu söyleyeceğim babamın iflas ettiği dönemde annem evi askeri ücretle geçindirdi ve 2 çocukla 10-20 demeden birikim yaptı şimdi kenarda ne kadar olduğunu bilmediğimiz ama var olduğundan emin olduğumuz parası var ve en zor anlarda kurtarıcı gibi ortaya çıkar yeterki isteyin az çok demeyin emin olun ki birikiyor
bazen rekabet güzeldir kaydirigubbakcemile5 gaza devam gamyoncuiremsu
niye kuzum bitmedi mi borçlar bilmiyorumkismile sen yine de 1-2 ne bulursan at bence yerimseniben
evet evet lütfen her gün buraya girip 2 satır yazmayı bırakmayın bana acayip umut oluyorsunuz ne hayaller kuruyorum bir bilseniz bu biriktirdiklerimizle ayrı eve çıktığımızda evimizin eşyalarını alacağız hiç eşyamız yok
mayıs haziran gibi ayrılacağız..
kızlar bir çeyreği kaça alıyosunuz fiyatını yazarmısınız
canım ben salı günü 100 tl ye aldım
115 diye biliyodum canım sen iyi almışın heryerde değişiyormu ki
canım hiç 115 olmadı diye biliyorum ben , ama altın fiyatları düştü ben birde eski tarih aldım yeniside 103 tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?