evet ne kadara aldın ??
bende bir site buldum ordan sitelere tıklayıp para falan kazanıyosun hiç zamanını almıyor 2-3 dk ilgilenyosun arada bir e zaten internetim var evdede oturuyorum çok bişey değil
site başına 0.02 kuruş veriyor ben şuanda 50 kuruş yaptım günde 1 lira yapsam aylık 30 lira ek gelir olur :)
taş atıpta kolum yorulmuyor ya :)) çeyreğime gelir kapısı olacak :))
sağol arkadaşım..darısı herlkesin başına canım bende birikim için aldım..kesinlikle takamamm.....tebrikler canım,
bileziğini iyi günlerde kullan,
benim evlendiğimde o bileziatardıki bana ay takmam der başka bişey demezdim,
annem ve k.validem özl günlerde baskı uygulayarak taktırılardı,
şimdi olsada taksam diyorum inşallah darısı başımıza olur.. Ama adına çok sevindim..
canım22 gr 1320 tl ve bozulunca işçiliği yoknekadara aldın bileziği cnm
5 lira daha attık olumunekankayizsmile
sağol arkadaşım..darısı herlkesin başına canım bende birikim için aldım..kesinlikle takamamm.....
canım22 gr 1320 tl ve bozulunca işçiliği yok
möaşallahh..kızlar yen,i bhir hafta herkese bol kazançlar..sempatiksalakcinni
Kızlar acaba kısa vadede kredimi çeksem..
canım altını gramı 62 tl.:)
bizde çift maaşız ama hiç hesap bilmez eşim bbana da bırakmaz o yüzden ben fazla harcıyodum . sonra 700 luk altın aldım koydum köşeye en ufak sıkşıklıkta hemen bozdurmaya niyetleniyo bbozdurma dediğimde çok kötü kavga ediyoruz ..bende ondan habersiz çeyrek yapıp atmayı istiyorum köşeye ev alırken filan ancak çıkartırım yoksa bana kalır.. gün paramı bile aldı onla altın alsak ne vardı.. ama alamazdık o çok müsrif ekonomi yapalım deyince benim harcamamdan ancak kısmaya çalışıyo ii simi habersiz yapayım bir şeyler hem kendi maaşımm..aylık 100 tırtıklasam gene ii..siz ne dersini
gerçi eşimden habersiz yapmak içimi rahatsız ediyo ama para çarçur oluyo..
bizde çift maaşız ama hiç hesap bilmez eşim bbana da bırakmaz o yüzden ben fazla harcıyodum . sonra 700 luk altın aldım koydum köşeye en ufak sıkşıklıkta hemen bozdurmaya niyetleniyo bbozdurma dediğimde çok kötü kavga ediyoruz ..bende ondan habersiz çeyrek yapıp atmayı istiyorum köşeye ev alırken filan ancak çıkartırım yoksa bana kalır.. gün paramı bile aldı onla altın alsak ne vardı.. ama alamazdık o çok müsrif ekonomi yapalım deyince benim harcamamdan ancak kısmaya çalışıyo ii simi habersiz yapayım bir şeyler hem kendi maaşımm..aylık 100 tırtıklasam gene ii..siz ne dersini
gerçi eşimden habersiz yapmak içimi rahatsız ediyo ama para çarçur oluyo..
heracığım çok iyi o zaman..ben pahalımı aldım acep..ama internette bile gramı 62 ve çeyrek 104
heracığım çok iyi o zaman..ben pahalımı aldım acep..ama internette bile gramı 62 ve çeyrek 104
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?