Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Canım tahminim bende aynı siteye üyeyim sonradan erinip bırakmıştım.Şimdi senin mesajı okuyunca bi bakıyım dedim normalde 100 tl birikmesi gerek benim 35 lira olmuş.
İlk üyeliğimde tıklamam için 25, 30 site reklamı veriliyodu şimdi 1e düştü:) Acaba hile mi yapıyorlar yeni üyelere daha fazla site adresi gönderip daha sonra azaltıyolar mı diye şüphelendim.Senin tıkladığın site sayısı çok mu?

Yanlış alarm :) Sayfayı yeniledikçe siteler artıyormuş.Geçmiş zaman unutmuşum :)

Son düzenleme:
oh oh topik hareketlendi yine hihoyyyt

2 gündür işler kesat :sinifsinif: 7.15 attım boshayallersmile

Ben yeniden başlıyorum kızlar. hihoyyyt Bu defa azimliyim.
Bugün benden 4.70 TL aslında bi kenara 20 TL atmıştım ama gümüş borcum varmış, gitti.kafamçokkarıştı

Kızlar bende varım geçen ay maaşı alır almaz kocaman bi kelle altına yatırım yaptım 400tl civarı bişiydi bundan sonra her ay alıcam türk parasını hesabıma koyuyorum gidip gidip çekiyorum ay sonu sıfır para bende kendimi zaptetmeye bu yöntemi buldum

kızlar yeni bir haftaya başlıyoruz, bol birikimli bir hafta diliyorum hepimize,
eşim pc tamiri yapıor komşum pc sini getirmişti onu formatladı parasını sen al dedi:))
Ben bu hafta iyi bir başlangıç yaptım 25 tl kavonoza attım..
cumaya kadar 2. çeyreğimi alıcam inşallah

sağol arkadaşım..darısı herlkesin başına canım bende birikim için aldım..kesinlikle takamamm.....

nekadara aldın bileziği cnm
canım22 gr 1320 tl ve bozulunca işçiliği yok

5 lira daha attık olumunekankayizsmile

möaşallahh..kızlar yen,i bhir hafta herkese bol kazançlar..sempatiksalakcinni

hayırlı olsun cnm ama biraz pahalıya almışsın sanki bilmiyorumkismile

Kızlar acaba kısa vadede kredimi çeksem..

yatırım için düşünüyorsan tavsiye etmem cnm

bizde çift maaşız ama hiç hesap bilmez eşim bbana da bırakmaz o yüzden ben fazla harcıyodum . sonra 700 luk altın aldım koydum köşeye en ufak sıkşıklıkta hemen bozdurmaya niyetleniyo bbozdurma dediğimde çok kötü kavga ediyoruz ..bende ondan habersiz çeyrek yapıp atmayı istiyorum köşeye ev alırken filan ancak çıkartırım yoksa bana kalır.. gün paramı bile aldı onla altın alsak ne vardı.. ama alamazdık o çok müsrif ekonomi yapalım deyince benim harcamamdan ancak kısmaya çalışıyo ii simi habersiz yapayım bir şeyler hem kendi maaşımm..aylık 100 tırtıklasam gene ii..siz ne dersini
gerçi eşimden habersiz yapmak içimi rahatsız ediyo ama para çarçur oluyo..

bence niyet kötü değil amacınız kıyıda köşede paranz bulunsun diye yapacaksınız ama bilemem
yinede biraz dikkatli olun hiç akla gelmeyecek biryerde saklayın eğer tatsızlık çıkacaksa..
benim eşim çok destekliyor ve kendi para atıyor çok iyi fikir demişti :))

heracığım çok iyi o zaman..ben pahalımı aldım acep..ama internette bile gramı 62 ve çeyrek 104

valla canım için rahat olsun ben çalışırken 1000tl biriktirdim bilezik yapacaktım sonra içim rahat etmedi eşime söledim para senın istediğini yap dedi anaaa baktım bikaç gun sonra bileziğide yapmamıştım sende para vardı şunu öde bunu öde derken para 0 oldu tabıı bidaha asla söylememe kararı aldım ve ondan habersiz biriktiriyorum:)))

benim eşimde sizin eşiniz gibidir, en ufak sıkışıklıkta hemen bozduralım der.. o yüzden gizli olması daha iyi bana göre, bende gizli alıyorum altını..o parayı biz harcamıyoruzki, zor zamnlar için saklıyoruz.. Bence için rahat olsun..
heracığım çok iyi o zaman..ben pahalımı aldım acep..ama internette bile gramı 62 ve çeyrek 104

canım bende cuma günü sormuştum çeyrek 100 tl.. 22 ayar ın gramına ise 59 ama size 56.5 tan veririz dedi kuyumcu.. bu sefer almışsın ama bidahakine kuyumcunu değiştir ve en az 1-2 lira indirim yaptır

Son düzenleme:

sen internete bakma orda öyle oluyor ama çok değişiyor fiyatlar boshayallersmile bi daha alacağın zaman biraz dolaş bence emin ol doğru yeri bulacaksın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…