Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben de simdi saydim kumbarami 66 liram olmuskaydirigubbakcemile5 altina az kaldiii

dun bende 2.50 tl attım kumbarama.dolar cok dustu su zamana kadar 35 tl olmus dolar alıyım dıyorum konustum bı kac arkadasla bundan sonra yukkselır dolar dıyor.20 dolar falan gırıyor maasımlada 2 ceyrek alırım artık

dün bugun 21.20 attım kumbaraya kaydirigubbakcemile5

kızlar katrem en son dün girmiş..

demek bıktı liste yapmaktan kaydirigubbakcemile3 uğramıyor buralara..

herkes kendi listesini bilsin yani

Hadi ya: :gitme:: Ama konuyu açan kendisiydi. En azından şu listeyi birine devretseydi:) Listede görünce daha iyi oluyordu bence .

Kızlar ben bugün eski tarihli çeyreği 100 e aldım, altın düşmüş..
melis 6. etaptayım canım, ay özel atamıormda 600 sn bekle diooor:))
çigdem son duragı geçince...ozamn tamamm cnm:)yerimseniben

eee niden gelmemeşşkiiaklinialirimsmile

selam kızlar geçen ayki biriktirdiğim altın parasıyla diğer biriktirdiğim parayı birleştirip
dün 250 $ aldım 352 tl tuttu
çünkü dün dolar en düşk seviyedeydi

olsun kuzum bazen 1 günde çıkar bazen 2 haftada önemli olan niyet değil mi? pes etmek yok devam biriktirmeye olumunekankayizsmile
Haklısın canım önemli olan niyet valla
Azar azarda olsa briken bişeyler var.
Belki çok az olacak ama yılda 1 altın köşeye koyabilmek bile bişeydir diye düşünüyorum.
Biriktiremeyen için bu bile büyük bi birikimdir :)
Hepimize bol bereketli günler olsun :))
cNIMM şimdi kaç tane oldu çeyrek:hulya:
[
Canım aslında ben hiç altın almadım daha.
300 lirayla borsaya girmiştim 2 hafta önce, şimdi 325 lira falan olmuş.
sanırım 15-20 TL falanda bozukluklardan var.
3,5 altın parası diyeyim :)
Şimdi böyle biriktiriyorum altın yükselişleri durduğunda altına çevircem.
Senin kaçıncı oldu canımcım ?
Bereketli olsun inş hepimize :)) opuyorumnanaktan
selam kızlar rya şu listeyii düzenlesek tekrar..katremden haber yok galibaaaaCADIARZU
evet bencede, yeniden düzenlesek ...
Bende aynısını düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi artacak değil dahada düşecek bence 1,00 TL ye kadar bile düşebilir.Ama bende bozukluklarımla yada maaşımla en az bi 20 dolar alayım diyorum.Bunda bile en az 5 lira kar olur sanırım.Ama inş buda TL gibi sürekl,i değer kaybetmez :) Kaybederse millet kaybeder valla
selam kızlar geçen ayki biriktirdiğim altın parasıyla diğer biriktirdiğim parayı birleştirip
dün 250 $ aldım 352 tl tuttu
çünkü dün dolar en düşk seviyedeydi

Ohh maşallah canım bereketli olsun inş :))

Bugün benden 5,10 TL.
Bugüne dek günlük attığım en fazla bozuk :)) Kendimle gurur duyuyorum :))

inşş canım
bende çok düşündüm acaba düşer mi diye ama
zaten şimdilik bozdurmayı düşünmüyorum
aynı paraya bile bozdursam kar benim için
çünkü tl durdumu harcanıyor birde değer kaybediyor ne yazık ki 250 tl bugün iyi para ama 1 sene sonra çok iyi olmıcak
ama 250 usd hep aynı

ece hayırlı olsun cnm olumunekankayizsmile

yine aynı son :smiley-cool: listeye baksan 50-60 kişi vardır ama gerçekte 3-5 kişi kaldık :roflol:

neyse bugun 6.75 attık

bu kenara attıgım 1 ceyrek ve 70 dolar bereket versın bırıktırdıgım bozuklarla 20 dolar aldım oda dahıl.ay sonuna kadar bı 30 dolar daha alıcam bu aykı bırıkım 1 ceyrek 100 dolar olcak.

:) ben daha bugün atmadım ama birazdan evde tura başlayacağım bozukları yakalama avına
malum biliyorsunuzdur eğer okudysanız eşim ve ben şuanda bir işte çalışmadığımızdan büyük miktarlar atamıyoruz ama bulduğum bütün bozukları yinede saklıyorum..
eşimde biliyor ve hepimizi kutluyor çok akıllıca bir fikir dedi ve kutladı beni işe girdikten sonra düzenli olarak kumbaramıza para atacak..
bu arada 3-5 kişi gibimiyiz bilmiyorum ama bu konuya her gün birileri mesaj yazıyor ve buda beni para biriktirmek için kamçılıyor yani ben bu konunun müdavimi oldum diyebilirm :)

kızlar ne zamandır bende pek atamıyorum bugün 100 lira prim alcam gideyim ecemden özendim bende 50 dolar yapayım kalanını da harcarım artık

sağolun kızlar
ben eskiden bozk para oldumu ağrılık yapmasın diye harcardım
sonra bimde kumbara gördüm onunla başladım ilk biriktirdiklerim gitti
burda sizinle biriktirmeye başlayıncadaha da gaza geldim
şimdi bizimkilerde ellerine bozuk geçince atıyorlar
bayağı ağırlaştı kumbaram akşama açıcam onunla da dolar almayı düşünüyorum düşükken değerlendireyim dedim umarım zarara uğramam

bu arada sağolun kızlar hepimizin parası bereketli olsun
bencede çok iyi birşey yapıyoruz

bende artık yazmasam mı diyordum pek kimse kalmadığı için bilmiyorumkismile madem vesile oluyoruz yazmaya devam ederim o zaman yerimseniben

bende artık yazmasam mı diyordum pek kimse kalmadığı için bilmiyorumkismile madem vesile oluyoruz yazmaya devam ederim o zaman yerimseniben

Evdekiler de benden ilham alıyorlar. Artık anneminde , erkek kardeşimin bile kumbarası var :) Bir hevesle akşam olunca herkes kumbarasına bozukluklarını atıyor. Bende hadi bakalım kim en fazla birikim yapacak diyerek onları daha çok gaza getiriyorum :):):)

ne kadar güzel birşey :) genellikle bozukları hep en önce harcama hatta ıvır zıvır gereksiz birşey alacakken bozuklukları bahane etme meraklısı olan bizler için mükemmel bir birikim ve hatta tutumlu olma yolu oldu burası nasılsa aman bozuk var şunu alıyım deyip bozukluklaarı harcamıyoruz artık kumbaraya atıyoruz..
ben 1 tl daha attım bugün.. :) hepinize teşekkür ederim böyle birşeye vesile olduğunuz için.. çoğu hiçbirşeyim yok ne yapıcam boşanırsak diye yakınanlara bile bu sayfayı öneriyorum damlaya damlaya nasıl göl oluyor görsünler diye.. :)
böylece zor günlerinde birikimleri olur diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…