• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Çeyrek altının fiyatını sordum bugün 103 dedi kuyumcu. Sürekli bir yükselişte altın ... Bugün 5 tl attım bende.

Bugün dayanamayıp kumbaramı açtım 83 lira birikmiş üzerini ekleyip bir çeyrek aldım :)
Yeni kumbaramada bugün 8 lira attım...
İyiki bu sayfayı görmüşüm nur topu gibi bir çeyreğim oldu ikinciside yolda :P

Bugün dayanamayıp kumbaramı açtım 83 lira birikmiş üzerini ekleyip bir çeyrek aldım :)
Yeni kumbaramada bugün 8 lira attım...
İyiki bu sayfayı görmüşüm nur topu gibi bir çeyreğim oldu ikinciside yolda :P

alkisalkisalkis:lepi:
tebrikler canım darısı başımıza, :lepi:giderek artsın biriksin çeyrekler,
inanın sizlerin aldım :lepi:mesajına sanki kendim almış gibi :lepi:seviniyorum

alkisalkisalkis:lepi:
tebrikler canım darısı başımıza, :lepi:giderek artsın biriksin çeyrekler,
inanın sizlerin aldım :lepi:mesajına sanki kendim almış gibi :lepi:seviniyorum

aynen bende birileri çeyrek aldığında sanki bende almışım gibi bir mutluluk kaplıyor sanırım benidme alacağım günlerin yakın olduğunu hissediyorum :)

Darısı sizinde başınıza arkadaşlar :)
İnsan biriktirdikçe hırslanıyor şimdi para bulup buluştursamda ikinci çeyreği alsam diye düşünüp duruyorum.İnsanın kıyıda köşede azda olsa parası olmalı o zaman kendini güvende hissediyor insanın başına ne geleceği belli değil...

Darısı sizinde başınıza arkadaşlar :)
İnsan biriktirdikçe hırslanıyor şimdi para bulup buluştursamda ikinci çeyreği alsam diye düşünüp duruyorum.İnsanın kıyıda köşede azda olsa parası olmalı o zaman kendini güvende hissediyor insanın başına ne geleceği belli değil...

kesinlikle katılıyorum ya acil birşey olsa ha deyince toplu para çıkmıyor hastalık var ayrılık var çoluk çcouk var anne baba var ne olacağı belli olmayan bir dünyada yaşıyoruz.. insanın kesinlikle kıyıda köşede dev gibi olmasada yaraya merhem olacak kadar birikimi olmalı :)boshayallersmile

kızlar ben ilk çeyreğimi alıcam 105 birikti çokkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrr listeye kim bakıyor.........

Sanırım konu sahibi epeydir gelmiyor,
liste olsa daha düzenli olur vede zevkli olucak
bi arkadaş bu görevi üstlense çok iyi olur,

aynen çiğdemcim ......çok karışık olur böyle biri ilgilense süper olur kim ne alemde görüp hırs yapmak lazım azıcık:)

MERHABA arkadaşlar 1haftadır netim bozuktu.ben 1 haftada 170 tl attım...ayrıca eşim ve ben paramızıb birleştirerek 22 gram bilezik aldıkk..evet arkadaşlar liste yapalım

MERHABA arkadaşlar 1haftadır netim bozuktu.ben 1 haftada 170 tl attım...ayrıca eşim ve ben paramızıb birleştirerek 22 gram bilezik aldıkk..evet arkadaşlar liste yapalım

tebrikler canım,
bileziğini iyi günlerde kullan,
benim evlendiğimde o bileziatardıki bana ay takmam der başka bişey demezdim,
annem ve k.validem özl günlerde baskı uygulayarak taktırılardı,
şimdi olsada taksam diyorum inşallah darısı başımıza olur.. Ama adına çok sevindim..

evet ne kadara aldın ??
bende bir site buldum ordan sitelere tıklayıp para falan kazanıyosun hiç zamanını almıyor 2-3 dk ilgilenyosun arada bir e zaten internetim var evdede oturuyorum çok bişey değil
site başına 0.02 kuruş veriyor ben şuanda 50 kuruş yaptım günde 1 lira yapsam aylık 30 lira ek gelir olur :)
taş atıpta kolum yorulmuyor ya :)) çeyreğime gelir kapısı olacak :))

300 dolarım var sadece ,buradan bırıktırdıgım altını düğünü olan arkadasa hedıye verdım

bşr de 70 tl var o da gitti :)

sadece 300 dolar var dolar düşük altın yüksek..

doları bozup altın almak mantıksız şu an ıcın..onu kenarda 300 dolar olarak tutup tekrardan baslıcam sanırım ..

300 dolarım var sadece ,buradan bırıktırdıgım altını düğünü olan arkadasa hedıye verdım

bşr de 70 tl var o da gitti :)

sadece 300 dolar var dolar düşük altın yüksek..

doları bozup altın almak mantıksız şu an ıcın..onu kenarda 300 dolar olarak tutup tekrardan baslıcam sanırım ..

bencede şuanda doları kesinlikle bozma
yani tl nin değer kazanmış olması güzel birşey ama
diyorlarki dolar 1lira=1 dolara kadar düşmez nasılsa yükselecek şuanda düşükken almak lazım diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem

bu arada bir önceki msjımla ilgili bilgi vereceğim internet üzerinden para kazandıran link tıklama reklam izleme yorumyazma vs bütün hepsi dolandırıcı gibi birşeymiş
bir tanıdığımız vardı internetin ve bilgisayarın kurdu
az önce tlefonda konuştuk abla sakın ha diyor
tıkladığınızla kalırsınız
bazıları kayıt için kitap falan satıyor onlardan birisinde 100 dolar yapmış
telefon numarası vermiş birdaha arayıp sormamışlar parasınıda yatırmamışlar
ve neredeyse bütün hepsiyle ilgilenmiş hepsinden de bir sonuç alamamış :)
benim küçükte olsa planım suya düştü yani :))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok yok bozdurmam ,mutlaka yükselecek ve altındam utlaka düşecek bayramdan sonra beklıyorum düşüş :)

ya siteler dolandırıcımıymış ,bende netten araştırıyım fılan demiştim..
uyarın ıcın tesekkur ederım

Back