Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

sen niye kredi çekmeyi düşünüyorsun anlamadım kusura bakma. hayatta daha bir kez bile bankadan kredi çekmemiş bir ablan var karşındakaç tl borcun var senin toplamda?
bu borçları aylık düzenli taksite bağlamadın mı?

Kızlar altın 141 tl değil ki . Lütfen yanlış bilgi verip insanları kalpten götürmeyin :) Benim kredi kartım yok . Olsaydı kesin batardım sanırım .

Yok canım benim borcum yok aslında benim sadece kart limitim dolsun harcayamayayım ve aldığım parayı mevduatıma atayım ordan zaten dokunamam paraya hemde kredi vasıtasıyla borcum olsunda para harcayamıyayım diye aklımdan geçti zaten çok düşük meblalar kart limitim dolsun diye düşündüm..:83::83::83:

Kızlar altın 141 tl değil ki . Lütfen yanlış bilgi verip insanları kalpten götürmeyin :) Benim kredi kartım yok . Olsaydı kesin batardım sanırım .

benımde yok kredi kartım 30 yasındayım almadım almayı da düşünmüyorum eşimde bi tane var ondan halledıyoruz gereklı seylerı

sanki pek ıyı fıkır deıl gıbı geldı bana canım:26:

Burcum akrep kuzusu normalde çok düzenliyimdir harcamalarım konusunda her harcamamı yazarım ben sadece kartımla o ay toplam ne kadar harcayabilirim limitimi mutlaka belirlerim ki maaşımdanda kenara para atabilmek adına bu ay maaşımdan az kalıcak onun için çok harcadım sayıyorum ben kendimi yoksa henüz iflas bayrağını çekmedim öyle bir ihtimalimde baya zor maşallah

selam kızlarrrr

Bende çeyrek almak istiyorummmmmm

canım valla bana doğrusunu istersen hiç mantıklı gelmedi krediden aldığın parayı mevduata vereceksin bu taraftan da kredi faizi ödeyeceksin.bence kredi kartını iptal ettir daha iyi .
ama bence asıl fikrim şu kredi kartı kullanmayı becebildin mi aslında çok büyük kolaylık sadece kontrol etmeyi ve de iradene hakim olmayı bileceksin ya da öğreneceksin bu kadar basit aslında.
aslında kolayı herkes başarır aslolan zorluklarla ya da zor gelen şeylerle başa çıkabilmek canım ya. sen de bu topik vasıtasıyla kredi kartını varolan limitine inat onu gereksiz yere kullanmamayı öğrenip, uygulayabilirsen bu senin için çok büyük bir kazanç olacaktır hayata dair.

Haklısın canım ben zaten kredi kartını son derece mantıklı kullanabiliyorum onun sayesindede para biriktirebildim ben iyisimi hiç girişmeyeyim böyle devam edeyim zaten bu gereksiz harcamalar bir süreliğine oluyor sonra gene toparlıyorum benim sorumun zamana bölemiyorum ihtiyaçları kafama koyduğum sanki o anda olmak zorunda hep bu yüzden böyle oluyor beni dizginlediğiniz için teşekkür ederim canlar

hep siz sordunuz azıcık da ben sorayım
ben elimdeki 2 cumhuriyet altınını acaba satsam mı altın bu kadar yükselmişken . tl olarak kuytuköşe banka atsam da düşünce alsam . ama acaba düşer mi bu düğün sünnet mevsiminde o da ayrı bir soru işareti aklımda :26:

Düşse bile tatlım zarar ettirmez fakat altın herzaman kar ettiren birşey olduğundan bence elinden çıkartma ki zaten sattığındada kuyumcuların alış ve satış fiyatları vardır birde şu sorun var yunanistan gümledi sırada italya olabilir dünya ekonomisi sarsılıyor ne olacağı belli olmaz ve bozdurmuşken belki harcama girişimi olabilir ( ben senden beklemiyorum öyle birşeyide )

Son düzenleme:

farmasi cim benim.bencede bozdur sen onları.altın çok iyi şu anda.pişman olma sonra canım.ben mesela ilerde bi ihtiyaç olur.arabayı falan değiştirirz onun için altın alıp araba alana kadar bozdurmamayı düşünüyorum.mesela sennde bu tip hedeflerin varsa bozdurma.ama elimde para dursun ben kar yapmak için altın biriktiriyorum dersen bozdur.
puff karışık mı oldu ne ?:44:

Karmaşık oldu az ama ben 2 defa okudum anladım

Bu arada gramda şirinmiş arada gramda alayım bari ben merkeze indikçe param oldukça alayım yoksa bu cumhuriyet takıntısı bana birşey getirmeyecek 360 tl attım kenara patiye gitti 200 küsür attım oda biyerlere gitti nereye gittiğini bile hatırlamıyorum allahtan bozuk para kumbaram doluyor onunlada tamamlarım artık gram param çıkışsın hemen alıyım sizdede haber ediyim

Buarada gram olarak bahsettiğiniz bu değilmi canlar 1 gr 2 gr vs de olabiliyor birde bunların kartlı ambalajlı olanları var değilmi hangisinden almalı ??? :97::97::97:

Son düzenleme:
canım eger ıllakı kar yapmak ıcın al sat yapacaksan ben olsam bıraz daha bekelrıms onucta dedıgın gıbı düğün sezonu cok cıkmasada düşeceğini pek sanmıyorum ben acıkcası yani düşse bile bi iileri bi geri sabıt kalır gibme geliyo hem cumhurıyet altınada olsa bılmıyorum ne kadar zaman once aldın ama sonucta düşük fiyata bozduracaksın onu da düşünmek lazım kar yapayım derken zarar etmeyesin iyi düşün .ben olsam bozdurmazdım benimde 2 taen vardı 2 ay once ev alırken esım bozdurud o zaman bıle vermek ıstemedım yanihala onlara yanıyom sankı onlar bozulmasa alamıycakmıydık şimdi alması cok zor mesela
Eki Görüntüle 224178

Hadi kızlar sizi gaza getireyim azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…