valla cici kuşlarım napsak bende bilmiyorum.gram alıcak kadar param birikmiş galiba.alsammı yoksa ay sonunu bekleyip çeyrekmi alsam bilemedim..tamm bi cimri oldumdün eşim yerlere bozuk para düşürdü bende sesini duydum koşa koşa yatak odasına.aldım onları hemen attım kumbaraya.
Hahahah aynı durum bendede dün düğünde gelinin başından dolar attılar dedim aman gitti paracıklarbirde bende cumhuriyet takıntısı olduğu için gram çeyrek alasım gelmiyor zaten dünde dünyanın parasını harcadım saate gittim dünya para verdim swatch ya zamanı başka gösteriyor sanki bide kumbaramdaki bozukluklar azalıncada çok üzülüyorum ben hem onlar kalsa hemde cumhuriyetlerim artsa ne de hoş olurdu hhihihihihihihi
cnm sanırım ben param 81 tl olunca gram altın alıcam.ay sonuna kadar bekleyemicem galiba
Canım nasıl iyi olucaksa öyle yap gerçi elindede tutunca harcanabiliyor ben kastıkca daha çok harcıyorum kasmıycam artık artanı atıcam yoksa misli misli çıkıyor elimden
iyi tatiller ve iyi yolculuklar canımpek kimse uğramamış,yarın sabah gidiyoruz tatile,doktordan haber yok hayırlı haber verirse dönerim inşlhyarın pazara gidemeyeceğimden pazar paramı gitmeden kumbarama attım 20 tl bilgisayarı götürmeyeyim dedim sizi özlerim ama bi sorun çıkmazsa cumartesi gelirim
bereketli, olsun canım benim anneannem derdiki paranı süreklisayma bereketi kaçar derdi ama saymadanda durulmuyorkiGünaydın kızlar
ben dün kumbarama sadece 3 tl atabildim, cuma haftalığımı alırsam 10 tl atmayı planlıyorum (ama şirket bu ara haftalıkları geç veriyokesin haftaya salıya sarkar)
bir de artık kumbaramdaki paraları ay sonuna kadar saymamaya karar verdim, hevesten mi ne her akşam döküp sayıyorum, noluyosa sayınca
bereketli olsun bendede kumbişe 3.75 tl cupp gittigünaydınlar kızlar
bol bereketli bir gün diliyrm
bugün 3 tl attık eşimle :)
ben ay sonunu bekliyrm artık
amin canım çok sağol .inşallah senin de herşey gönlünce olsun bitanemEvet evet bende azda olsa zam alıcam inşallahikisi bir arada çıkar inşallah arada çok şanslısın vala canım inşallah herşey çok güzel olur
canım biriktir de dövüz altın farketmez ama biriktirdiğini harcama at kenara
süper olur canım bikaç saat için süperrmiş hemen köşe banka atarsın
hayırlısı olsun canım çıkarsa kar yaparız düşerse de çok düşmez gibi geliyor
süpersin devam et günde 10 lirlık yemek yediğini düşün kalanı kumbaraya at bak nasıl faydalı olacak
caanım bir an önce bu alışkanlıklarını bırakmaya çalış,zaman buldukça buraya takıl çok faydası olur,dolabı depolamanın hiç faydası yok bende eskiden öyleydim şimdi akıllı harcama yapıyorum hiç almıycam da deme yeri gelir alırsın elbet ama fazla kıyafet falan müsriflik gibi geliyordu bana şükür kurtuldum ruhen de çok rahat oluyosun inan ki
ayyy sevindim canım,elinden çıktığını düşünüp üzülürken birden karşına çıkınca sevinçten uçarsın valla
evet ya kaç gündür tırsıyordum aklımda kalmış:18:
evet canım benim rüyaları görseniz zaten dizi film gibi hergün ayrı macera
iyiyim bitanem şükürler olsun evdeyim bakalım yarın çıkıcaz bakalım tatile hayırlısıyla bikaç gün değişiklik olur bize de
canım hayırlısıyla ne maaşlar alacaksın inşallah .Rabbim herşeyin hakkında hayırlısını versin çok öptüm bitanemii olurdu bikaç gün tatil hayırlısı olsun canımah ahh benimde maaş alacağım günler gelse keşke,hayal bile kuruyorum ilk maaşımla anneme buzdolabıyl yüzük alcam,sonra kalan 6 çeyreği alcam,kalana da ona buna hediye alcam,ihtiyacı olanlara erzak vs alcam tabi maaş bunlara yetermi bilmem
ben de bozuk para sesini duydum mu affetmiyorumvalla cici kuşlarım napsak bende bilmiyorum.gram alıcak kadar param birikmiş galiba.alsammı yoksa ay sonunu bekleyip çeyrekmi alsam bilemedim..tamm bi cimri oldumdün eşim yerlere bozuk para düşürdü bende sesini duydum koşa koşa yatak odasına.aldım onları hemen attım kumbaraya.
Hahahah aynı durum bendede dün düğünde gelinin başından dolar attılar dedim aman gitti paracıklarbirde bende cumhuriyet takıntısı olduğu için gram çeyrek alasım gelmiyor zaten dünde dünyanın parasını harcadım saate gittim dünya para verdim swatch ya zamanı başka gösteriyor sanki bide kumbaramdaki bozukluklar azalıncada çok üzülüyorum ben hem onlar kalsa hemde cumhuriyetlerim artsa ne de hoş olurdu hhihihihihihihi [/QUOTE
evet ya gitmiş güzelim paracıklar
saatini güle güle hayırlı günlerde kullan canım .
evet ya hiç paramız bitmeseydi bir harcadıkça daha çoğalsaydı keşke
çok haklısın canımo zmn alırım gram altın.altının iyisi kötüsü olmaz.
süpersin bereketli olsun canımMarketten artan 3,35 tl yi kumbarama attım.
harika ya ne güzel iştekızlar geçen sefer çeyrek altınımı aldığım zaman bi yerde eksiklik var gibi geliyordu.bugün düşününce buldum: ben hiçbir zaman kumbaramdaki bozuklukları bütünletmeye götürmüyorum,altın alırken de hep kenara koyduğum kağıt paraların üzerine harçlığımın bi kısmını koyarak alıyorum.ben de diyorum daha yeni altın almama rağmen bu kumbara nasıl bu kadar çabuk doluyor diyeneyse ki bugün yarım altına param çıkışmayınca farkettim kumbaramın olduğunu
canım kolay gelsinselam kızlar ben mayıs ve haziranda 3er tane alabilmiştim çeyrek. ama temmuz battığım ay olduevde tadilat vardı banyo-mutfak-wc haliyle dışardan yemek söylemek filan gerekti arada kuzene gittik kalmaya derken ekstra masraflar tavan yaptı...
bu ay için şöyle bişey yapacam elimde kalan 1000 lira var geçen aylardan onu anneme verecem banyo dolabı vs alacak. zamanında annemim parası bnm adıma bankaya yatırılmıştı ona karşılık olarak, bankadaki para da bnm olmuş olacak böylece borçlu hissetmeyecem kendimi. Eğer ay sonunda param kalırsa da altına devam. bi de kuzenler geliyo haftasonu yine gezeriz yine harcarız bakalım kalcak mı para?
canım iyi tatiller hayırlı yolculuklar özleyeceğiz senipek kimse uğramamış,yarın sabah gidiyoruz tatile,doktordan haber yok hayırlı haber verirse dönerim inşlhyarın pazara gidemeyeceğimden pazar paramı gitmeden kumbarama attım 20 tl bilgisayarı götürmeyeyim dedim sizi özlerim ama bi sorun çıkmazsa cumartesi gelirim
geç olsun da güç olmasın canım.Günaydın kızlar
ben dün kumbarama sadece 3 tl atabildim, cuma haftalığımı alırsam 10 tl atmayı planlıyorum (ama şirket bu ara haftalıkları geç veriyokesin haftaya salıya sarkar)
bir de artık kumbaramdaki paraları ay sonuna kadar saymamaya karar verdim, hevesten mi ne her akşam döküp sayıyorum, noluyosa sayınca
para saymayı ben de çok seviyorum.
evet doğru canımaltın 83 oldu diyolar doğru mu kızlar
teşekkürler güzel dileklerin için canımgünaydınlar kızlar
bol bereketli bir gün diliyrm
bugün 3 tl attık eşimle :)
ben ay sonunu bekliyrm artık
birikimin bereketli olsun
günaydın ve bol bereketli günler kızlar
iyi tatiller ve iyi yolculuklar canım
bereketli, olsun canım benim anneannem derdiki paranı süreklisayma bereketi kaçar derdi ama saymadanda durulmuyorki
bereketli olsun bendede kumbişe 3.75 tl cupp gitti
canım bereketli olsun
Günaydın arkadaşlar dün eşim ceyrek altın fıyatını sormus benı aradı yenı tarıh 135 eskısı 133 alayım mı dedı dedım daha para bırıkmedı ben kredı kartından cekeyım ay sonunda sen verırsın bana dedı yok dedım daha zaman var dıye aldırsamıydım acep yada ne dersınız aldırayım mı oyel kredı kartından artar mı altın ay sonuna kadar:26:
canım benim eşim de dün almış ( ayın 22 sinde düğün var orada takılacak şimdiden aldı) 133 tl demiş eski tarihli sarraf tanıdık olduğu için 130 tl den almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?