5 kg dıye bılıyom ben
mesajları arada görememişim ama bız aldık daha öncede bana ogluma künye filan taksıtle ama peşin aldıgın zaman pzarlık ımkanın daha fazla tabı yoksa faiz yok ama küçük altında cok zarar edilceğini sanmıyorum kredı kartıyla almakta
az önce bende bakmıstım oraya cok güzel ama ben 8000 im olsa mesela boyle cok altın gözükmesini isterim gözden doyayım şöyleee
ama tabi saklama acısından bu daha kolay
Eki Görüntüle 224229
Kızlar sağlıklı mutlu huzurlu günlerde küp küp altınlarımızın olması dileğiyle .....
İçim açıldı :) Süper görünüyorlar . Motive olmak için resime bakmak yeterli diye düşünüyorum .
Ayy canım altınımız olsunda saklaması kalsın
Evet evet bu resim paylaşım olayını sık sık tekrarlayalım derim bençeyrek zenginleri siziii
slm canım bnde almak istiyorum ama altının sürekli değişen fiyatı yüzünden vazgeçiyorum
slm canım bnde almak istiyorum ama altının sürekli değişen fiyatı yüzünden vazgeçiyorum
aminnn inşallah annem eskıden bana derdi seni kuyumcuya vericemd iye altını cok sevıyom eşimde kuyumcu dükkanı acarsam hergün istediğini al tak doy dıyor hevesın gıdınce verırsın bana tekrar dıyor ama ben de dıyomkı oyle olmaz verılen mal gerı alınmaz hevesım kacsada bende kalır onlarEki Görüntüle 224229
Kızlar sağlıklı mutlu huzurlu günlerde küp küp altınlarımızın olması dileğiyle .....
yapıyolar ama ceyrek ıcın deıl ceyrek altını tek cekım yapıcaktıkHerkes yaparmıki acaba o taksit olayını bir sormak lazım nediyecekler bakalım ben genede paramı biriktirip gideyimde elim boş dönmeyeyim
Ayy canım altınımız olsunda saklaması kalsın
aminnn inşallah annem eskıden bana derdi seni kuyumcuya vericemd iye altını cok sevıyom eşimde kuyumcu dükkanı acarsam hergün istediğini al tak doy dıyor hevesın gıdınce verırsın bana tekrar dıyor ama ben de dıyomkı oyle olmaz verılen mal gerı alınmaz hevesım kacsada bende kalır onlar
yapıyolar ama ceyrek ıcın deıl ceyrek altını tek cekım yapıcaktık
ah canım tabıkı olsudna nedense ben otomatıge baglamısım hırsız magduru oldugumdan hep saklaması gelıyor aklıma:26:
Bakın kızlar çeyrek zengini diyince hemen 1 nolu zenginimiz farmasiciğim hemen anladı kendisinden bahsettiğimi
merhaba canım hoşgeldin
sana tavsiyem herşeyden önce mümkün olan en kısa zamanda kredi kartını teke düşürmeye bak canım yoksa işin çok zor...
toplamda kaç tl lik kredi borcun var senin ?
şimdi tüm borçlarını kapatsan herhangibir imdirim sözkonusu olacak mı?
bu soruların yanıtını alabilirsem ona göre kafamdaki yorumu yazabilirim canım.
farmasi canım borcum 6.000TL civarı , bunları öderken 7.000 TL kadarda birikim yapabildim.Peşin ödesem bana bir indirimi olmayacak.Ödenen tutar her ay farklı olarak yansıyacak.Yorumunu bekliyorum tatlımmm
ayy bayıldımm bayıldım bayıldımm bilgisayarın ekranı çatlasada masama doluverseler
merhaba canım hoşgeldin
sana tavsiyem herşeyden önce mümkün olan en kısa zamanda kredi kartını teke düşürmeye bak canım yoksa işin çok zor...
toplamda kaç tl lik kredi borcun var senin ?
şimdi tüm borçlarını kapatsan herhangibir imdirim sözkonusu olacak mı?
bu soruların yanıtını alabilirsem ona göre kafamdaki yorumu yazabilirim canım.
farmasi canım borcum 6.000TL civarı , bunları öderken 7.000 TL kadarda birikim yapabildim.Peşin ödesem bana bir indirimi olmayacak.Ödenen tutar her ay farklı olarak yansıyacak.Yorumunu bekliyorum tatlımmm
6000 tl lik borcunu ne kadar zamanda ödeyeceksin normalde?
nurcum senin bilgisayarın ekranı çatladı mı bilemiyorum ama ben burada senin tabirlerine emin ol gülmekten çatladım altıma edecem
birkaç saniye de bir bomba patlatıyorsun maşallah
ne zengini kız Allah senin iyiliğini versin emi 2 altınla zengin mi olunurmuş.
ama inşallah senin tabirin dua vaktine gelir de hepimiz altın zengini oluruz inşallah canım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?