Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Herkes yaparmıki acaba o taksit olayını bir sormak lazım nediyecekler bakalım ben genede paramı biriktirip gideyimde elim boş dönmeyeyim

slm canım bnde almak istiyorum ama altının sürekli değişen fiyatı yüzünden vazgeçiyorum

Valla canım bence düşüş anını yakalayıp anında kapmak lazım yoksa yerinde durmuyor eskiden almış olsak şimdi zengindik ama genede fırlamaya devam edicek o yüzden almakta yarar var

slm canım bnde almak istiyorum ama altının sürekli değişen fiyatı yüzünden vazgeçiyorum

ama bir yerden de başlamak lazım öyle değil mi canım yoksa altının fiyatını düşecek diye beklersek çok bekleriz bu altının gidişatıyla diye düşünüyorum .

Eki Görüntüle 224229

Kızlar sağlıklı mutlu huzurlu günlerde küp küp altınlarımızın olması dileğiyle .....
aminnn inşallah annem eskıden bana derdi seni kuyumcuya vericemd iye altını cok sevıyom eşimde kuyumcu dükkanı acarsam hergün istediğini al tak doy dıyor hevesın gıdınce verırsın bana tekrar dıyor ama ben de dıyomkı oyle olmaz verılen mal gerı alınmaz hevesım kacsada bende kalır onlar
Herkes yaparmıki acaba o taksit olayını bir sormak lazım nediyecekler bakalım ben genede paramı biriktirip gideyimde elim boş dönmeyeyim
yapıyolar ama ceyrek ıcın deıl ceyrek altını tek cekım yapıcaktık
Ayy canım altınımız olsunda saklaması kalsın

ah canım tabıkı olsudna nedense ben otomatıge baglamısım hırsız magduru oldugumdan hep saklaması gelıyor aklıma:26:

kızlar ben bunları çok beğendim yaaaaaaaaaaa

Tabi canım aldınmı kalıcak verilen mal geri alınmazz

Bakın kızlar çeyrek zengini diyince hemen 1 nolu zenginimiz farmasiciğim hemen anladı kendisinden bahsettiğimi

ne zengini kız Allah senin iyiliğini versin emi 2 altınla zengin mi olunurmuş.
ama inşallah senin tabirin dua vaktine gelir de hepimiz altın zengini oluruz inşallah canım yaa.

ayy bayıldımm bayıldım bayıldımm bilgisayarın ekranı çatlasada masama doluverseler

nurcum senin bilgisayarın ekranı çatladı mı bilemiyorum ama ben burada senin tabirlerine emin ol gülmekten çatladım altıma edecem

birkaç saniye de bir bomba patlatıyorsun maşallah

Uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı, 1.580 dolara yaklaşarak yeni bir rekor kırdı. Avro Bölgesi’ndeki borç krizinin İtalya’ya sıçrayacağı endişeleriyle uluslararası piyasalarda GMT’ye göre 11.30’da spot altının ons fiyatı 1.578,72 dolara ulaştı. Altın son rekorunu mayıs ayında 1576.9 doları görerek kırmıştı.

Uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.578,93 dolara ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.544,20 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, hafta başından bu yana 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında bir seyir sürdürdü. Uluslararası piyasalarda dün 1.567,30 puandan günü tamamlayan altının ons fiyatı açılışın ardından 1.570 dolar seviyelerinde dalgalandı.

Öğleden sonra gelen alımlarla 1.575 dolar seviyesi aşıldı ve 1.578,93 dolarla yeni bir rekor kırıldı. Rekorun kırıldığı seviyelerde fazla kalıcı olunamadı ve tekrar 1.570 dolar seviyesinin üzerinde bir seyire geçildi. Saat 15.10 itibariyle altının ons fiyatı 1.572,48 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Altının onsu fiyatı en son 2 Mayıs günü 1.576,91 dolara ulaşarak rekor kırmıştı. Geçen yılı 1.421,40 dolardan kapatan altının ons fiyatı en düşük 1.308,28 dolara kadar gerilemişti.

Alıntıdırr...

nurcum senin bilgisayarın ekranı çatladı mı bilemiyorum ama ben burada senin tabirlerine emin ol gülmekten çatladım altıma edecem

birkaç saniye de bir bomba patlatıyorsun maşallah

Canım insan sevdiğiyle uğraşır ya o yüzden bende seninle uğraşmaya bayılıyorum o yüzden şenlenelim azıcık değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…