Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ay alıntı yapıp yazmayı unuttum gene

o külce altınlarda hevesim var zaten 1 tane olsa yeter bana cok mu sey ıstedım:26:

dün eşime ceyrek altını aldırsaydım kredi kartından bugun kar yapmıs olacaktım gene artmıs altın

dün eşime ceyrek altını aldırsaydım kredi kartından bugun kar yapmıs olacaktım gene artmıs altın

Kartla alınca ben faiz konuluyor diye biliyordum öyle olmuyormu kuyumcuyla konuşayım faiz koymam derse bende 1 tane alıcağıma gitmişken 2 tane alırım daha iyi olur bi sorıyım bakalım

Yoooo az bile istedin canım ne diyorum ben bizim topiğimizde herşey mümkün ayy acaba nekadardırki onlarr bi araştıralım

canım ben coook önce bı hesaplatmıstım ama 2 yıl olmustur en az 150 mılyar fılan demıslerdı bende mınyatürlerinden bari alayaım 1 gr lık demıstım onlaradn pek gelmıyo elımızde tutulmuyo yanı tasarruf ıcın mantıklı deıl demıstı acaba sizin aldıgınız 1 gr lık altınlar bunların mınyaturu mu ben hıc görmedim de

yanıt için çok teşekkürler canım ben istişareyi çok severim onun için mutlaka hep sorar danışırım.
anladım canım çok sağolasın
ya ben kedim köpeğim olsa bir de bunlara para bassam kafayı yerim herhalde çok pahalı şeyler bunlar ya
ay alıntı yapıp yazmayı unuttum gene

o külce altınlarda hevesim var zaten 1 tane olsa yeter bana cok mu sey ıstedım:26:
sana altın madeni bile az hayatım
Yoooo az bile istedin canım ne diyorum ben bizim topiğimizde herşey mümkün ayy acaba nekadardırki onlarr bi araştıralım

100 gramı 8.552-8.948 arası rakamlar çıktı ki onlar kaç gram bilemiyorum ama zannedersem baya çokmuş :44::44::44:

nurcum onlar 1 gr altın 22 ayar mı 24 ayar mı bilmek lazım 24 ayar 85 e yakın 22 ayar altın da 76 tl işte o kadar

peki ama nasıl alcem nasıl biriktiricem boyuna para harcıyoz offffff

ne demek harcıyoruz harcamayacağız işte önce güzelce aylık evimizin geliri nedir aylık harcaması nedir
bu harcamaların ne kadarı gerekli ne kadarı fuzuli bunları bir gözden geçirip plan yap bakalım. ona göre de yatırım projesi oluştur kendine ?
sor danış buradaki arkadaşlara bak ne fikirler ortaya çıkacaktır.

Son düzenleme:

nurcum onlar 1 gr altın 22 ayar mı 24 ayar mı bilmek lazım 24 ayar 85 e yakın 22 ayar altın da 76 tl işte o kadar[/QUOTE]

Evet haklısın canım karşıma çıkan ilk fiyatı yazdım ondada gözlerim açıldı vallahi napsakki almalımıki oyy kafam karıştı iice

100 gramı 8.552-8.948 arası rakamlar çıktı ki onlar kaç gram bilemiyorum ama zannedersem baya çokmuş :44::44::44:
5 kg dıye bılıyom ben
Kartla alınca ben faiz konuluyor diye biliyordum öyle olmuyormu kuyumcuyla konuşayım faiz koymam derse bende 1 tane alıcağıma gitmişken 2 tane alırım daha iyi olur bi sorıyım bakalım

mesajları arada görememişim ama bız aldık daha öncede bana ogluma künye filan taksıtle ama peşin aldıgın zaman pzarlık ımkanın daha fazla tabı yoksa faiz yok ama küçük altında cok zarar edilceğini sanmıyorum kredı kartıyla almakta

nurcum onlar 1 gr altın 22 ayar mı 24 ayar mı bilmek lazım 24 ayar 85 e yakın 22 ayar altın da 76 tl işte o kadar

Evet haklısın canım karşıma çıkan ilk fiyatı yazdım ondada gözlerim açıldı vallahi napsakki almalımıki oyy kafam karıştı iice[/QUOTE]

nur senin şu kediciğin aylık masrafı ne kadar canım ?

sarraf çocuk söylemişti abla 1 gr 5 gr sen ne kadar istersen o kadar getirtiriz diye . 100 gr altın 8000 tl geçiyor aman Allahım.....

Evet haklısın canım karşıma çıkan ilk fiyatı yazdım ondada gözlerim açıldı vallahi napsakki almalımıki oyy kafam karıştı iice

nur senin şu kediciğin aylık masrafı ne kadar canım ?[/QUOTE]

Değişiyor canım hastalandı bir kere ama herhangi bir sorun olmassa 50 tl ama arada işte bişeyler almam gerekebiliyor ama şimdi aşılarımız bitmek üzere 3-4 tane kaldı ondan sonra senede 1 tekrarlanıcak masraflarda oldukça azalıcak ayda max 80 de aşıları tutmakta şuaralar ama birkaç ayı kaldı

Kızlar sağlıklı mutlu huzurlu günlerde küp küp altınlarımızın olması dileğiyle .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…