• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

2 çeyrek alacak kadar parayı denkleştirdim ama yarım mı alsam acaba kızlar,bozdururken falan bi farkı olur mu?:44:

süpersin canım bereketli olsun. eğer bozdumak zorunda kalabilirim diyorsan 2 küçük al . ama ne olursa olsun bozdurmayacağım biriktireceğim diyorsan yarım altın al. ayrıca elinde küçük olduğunu bildiler mi bir yere götümek için isteyebiliyorlar :34: o sebeple yalancı çıkmamak için de güzel bir yöntem yarım altın almak:34:

kızlar benim de bugün saydım kumbiş hesapta 135 tl var.
kuytu köşebankta da 65 tl var.
cüzdanda da 15 tl var.:34:
Allah bereket versin...:16:

Merhaba Arkadaşlar ;

Uzun zamandır topiği takip ediyorum.Çok hoşuma gidiyor yazdıklarınız benide gaza getiriyor.Bu arada yalnız ben kumbara ile yapamam çalıştığım için ve hergün yol parası verdiğimden bozukluklara ihtiyacım oluyor.Bana fikir verin.3 kredi kartım var ve hepsine taksitli borcum var.Her ay düzenli ödememi yaparım kalanını kenara atmaya çalışırım, Tl olarak 300-500 bişey.Acaba borçlarımı nasıl kaparayım kenara attıklarımı kredi kartlarını ödesem önceden ödemiş olacağım pek birşey farketmeyecek.yardım edin ne yapayım o kadar uzun taksit yaptırmışım ki ödüyorum ödüyorum bitmiyor.Zaten tasitler bitsin hepsini kapatacağım.Ayrıca şu aralar altın çok yüksek ya düşerse diye korkuyorum.Bana fikir verin kızlar ne yapim...

Bu konunun ilk zamanlarında bende çeyrek biriktiriyordum ama tabi sonunu getiremeden para bazı ihtiyaçlara gitti...Bir kaç gündür tekrar düşünmeye başladım paramı çeyrek yapmayı ama biraz önce çeyreğin fiyatını görünce dudağım uçukladı :2:

141 TL hergün artıyor nolcak bu altının hali helede bizim gibi evlenmeyi düşünenler için çok zor bir durum.. Altının düşeceğinden hiç ümidim kalmadı artık, bu gidişle 150 yi bulacak, yakında topic'in adıda değişir her ay gram altın alıyoruz olcak :) Neyse düşmesini artık beklemenin bir alemi yok bende biriktirmeye başlıyorum ayağım uğursuz gelir belki de ben aldıktan sonra altın düşer :83: (tamam tamam kızmayın :71: )

55 tl den açılış yapıyorum bende inşallah bu ay 1 tane alırım..

Bu konunun ilk zamanlarında bende çeyrek biriktiriyordum ama tabi sonunu getiremeden para bazı ihtiyaçlara gitti...Bir kaç gündür tekrar düşünmeye başladım paramı çeyrek yapmayı ama biraz önce çeyreğin fiyatını görünce dudağım uçukladı :2:

141 TL hergün artıyor nolcak bu altının hali helede bizim gibi evlenmeyi düşünenler için çok zor bir durum.. Altının düşeceğinden hiç ümidim kalmadı artık, bu gidişle 150 yi bulacak, yakında topic'in adıda değişir her ay gram altın alıyoruz olcak :) Neyse düşmesini artık beklemenin bir alemi yok bende biriktirmeye başlıyorum ayağım uğursuz gelir belki de ben aldıktan sonra altın düşer :83: (tamam tamam kızmayın :71: )

141 mi ??? Daha 2 gün önce 131 den alan arkadaşlar vardı . Şaşkınım altın uçupppp gidiyor .

Bnm bir amcam var 5 lt relik yağ tenekesine 1 tl sığcak kadar delik actı. 1 yılda ağzına kadar doldurdu yetmedi gitti kurbanlık koyun aldı yengemede bi adet yarım altın aldı .. :66::66:. :)
Bende Yapcam.. :):64::64::64::64::64::65:

Bnm bir amcam var 5 lt relik yağ tenekesine 1 tl sığcak kadar delik actı. 1 yılda ağzına kadar doldurdu yetmedi gitti kurbanlık koyun aldı yengemede bi adet yarım altın aldı .. :66::66:. :)

Hay maşallah ne amcaymış örnek olsun bize :46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
kızlar merhaba:3:heveslendim bende bugünden itibaren başlıycam:64:bakalım biriktirebilecekmiyim benim gibi müsrif biri para biriktirebilecekmi :25:

Kızlar internetten bakıyorum bazı yerlerde 133 bazılarında 135 falan yazıyo.uçtu bunlar maşallah.ben gram alıcam sanırım 1-2 güne kadar alabilirirm.:66::66:

Kızlar internetten bakıyorum bazı yerlerde 133 bazılarında 135 falan yazıyo.uçtu bunlar maşallah.ben gram alıcam sanırım 1-2 güne kadar alabilirirm.:66::66:

Hihihihihi gelsin çil çil altınlarr :64::66::46::46: bendeki cumhuriyet takıntısı aslında bende gram alsam olucak ama nezamandır merkezede inemiyorumki işten çık eve git sonra çıkıyorum ondada kapanmış oluyor netede güvenemedim bu konuda o yüzden gene duruyolar paracıklarım daha doğrusu durmaya çalışıyorlar :1::1::1::1::1:

Merhaba Arkadaşlar ;

Uzun zamandır topiği takip ediyorum.Çok hoşuma gidiyor yazdıklarınız benide gaza getiriyor.Bu arada yalnız ben kumbara ile yapamam çalıştığım için ve hergün yol parası verdiğimden bozukluklara ihtiyacım oluyor.Bana fikir verin.3 kredi kartım var ve hepsine taksitli borcum var.Her ay düzenli ödememi yaparım kalanını kenara atmaya çalışırım, Tl olarak 300-500 bişey.Acaba borçlarımı nasıl kaparayım kenara attıklarımı kredi kartlarını ödesem önceden ödemiş olacağım pek birşey farketmeyecek.yardım edin ne yapayım o kadar uzun taksit yaptırmışım ki ödüyorum ödüyorum bitmiyor.Zaten tasitler bitsin hepsini kapatacağım.Ayrıca şu aralar altın çok yüksek ya düşerse diye korkuyorum.Bana fikir verin kızlar ne yapim...
merhaba canım hoşgeldin :71:
sana tavsiyem herşeyden önce mümkün olan en kısa zamanda kredi kartını teke düşürmeye bak canım yoksa işin çok zor...
toplamda kaç tl lik kredi borcun var senin ?
şimdi tüm borçlarını kapatsan herhangibir imdirim sözkonusu olacak mı?
bu soruların yanıtını alabilirsem ona göre kafamdaki yorumu yazabilirim canım.:38:

hoşgeldin ve bereketli birikimler canım:71:
Bereketli olsun canımm :70::70::70::70:

Benimde kart borcum uçtu gitti biri bana dur desiiinn :57::57::57::83::83::83::83::83::83::83::84::84::84::84:
nurrrrrrrrrrrrrrrrr duyuyor musun beni durrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık durrrrrrrrrrrr batacaksın bak sana ablan olarak diyorum pişman olacaksın gemi su almaya başlamış önlemini almaya bak canım .:34::38:
maşallah o amcaya :nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar merhaba:3:heveslendim bende bugünden itibaren başlıycam:64:bakalım biriktirebilecekmiyim benim gibi müsrif biri para biriktirebilecekmi :25:

istemek önemli olan fundacım gerisi boş bahane .
ve de hoşgeldin hayırlı birikimler dileğiyle...:71:

nurrrrrrrrrrrrrrrrr duyuyor musun beni durrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık durrrrrrrrrrrr batacaksın bak sana ablan olarak diyorum pişman olacaksın gemi su almaya başlamış önlemini almaya bak canım .:34::38:

Farmasicim o tutumlu nur'a neler oluyor böyle nazar deyiyor galiba amanınn :nazar::nazar::nazar::nazar: pişman oluyorum zaten ama zannedersem benim bu burcumun genel özelliği 3 krş 5 krş demeden sımsıkı elinde tutup sonrasında birden harcayıveriyorum birde sadece kendime değil sanki çok zenginmişim gibi birde erkek arkadaşıma alıyorum alışkanlık oldu olsun değer benim bebişime :4::4::4::1::1:

Farmasicim o tutumlu nur'a neler oluyor böyle nazar deyiyor galiba amanınn :nazar::nazar::nazar::nazar: pişman oluyorum zaten ama zannedersem benim bu burcumun genel özelliği 3 krş 5 krş demeden sımsıkı elinde tutup sonrasında birden harcayıveriyorum birde sadece kendime değil sanki çok zenginmişim gibi birde erkek arkadaşıma alıyorum alışkanlık oldu olsun değer benim bebişime :4::4::4::1::1:

aklımda birşey var banka bana kart limitimle orantılı kredi öneriyor onu çekeyim bari en azından tek karım tamamen iptal olur onu ödiycem derkende imanım gevrer mevduatıma yatırdığımıda zaten çekemiyorum oraya atarım kalır orda yoksa buaralar durduramıyorum kendimi dönem dönem oluyor bu bende engellemeye çalıştıkca bir süre sonra dahada fazla harcıyorum allahtan kuaför masrafım yok saçımı boyamıyor herşeyide kendim hallediyorum onun baya faydası oldu bana :17::18::18::18:

burcun ne ?
ben de dün pazar günü aldıklarım yetmez gibi bir tane da gömlek aldım ama gerekliydi ve sağlık olsun .
şurası da gerçekki hepsi kontrolüm altında hayırlısıyla.
kış için de nasipse bir takım harcamalarım olacak ama sonbaharda bakalım. ölçüyü kaçırmadan inşallah.
yaptığım alışverişleri genelde peşin fiyatına kredi kartına 4- 6 taksite yapıyorum çok rahat istediklerimi zorlanmadan alıyorum. bir de tek kredi kartı kullanıyorum. sık sık kontrol ediyorum harcamalarımı. çok şükür sorun yok bakalım şimdilik.:34:

Back