2 çeyrek alacak kadar parayı denkleştirdim ama yarım mı alsam acaba kızlar,bozdururken falan bi farkı olur mu?:44:
2 çeyrek alacak kadar parayı denkleştirdim ama yarım mı alsam acaba kızlar,bozdururken falan bi farkı olur mu?:44:
Bu konunun ilk zamanlarında bende çeyrek biriktiriyordum ama tabi sonunu getiremeden para bazı ihtiyaçlara gitti...Bir kaç gündür tekrar düşünmeye başladım paramı çeyrek yapmayı ama biraz önce çeyreğin fiyatını görünce dudağım uçukladı :2:
141 TL hergün artıyor nolcak bu altının hali helede bizim gibi evlenmeyi düşünenler için çok zor bir durum.. Altının düşeceğinden hiç ümidim kalmadı artık, bu gidişle 150 yi bulacak, yakında topic'in adıda değişir her ay gram altın alıyoruz olcak :) Neyse düşmesini artık beklemenin bir alemi yok bende biriktirmeye başlıyorum ayağım uğursuz gelir belki de ben aldıktan sonra altın düşer :83: (tamam tamam kızmayın)
55 tl den açılış yapıyorum bende inşallah bu ay 1 tane alırım..
canım benim eşim de dün almış ( ayın 22 sinde düğün var orada takılacak şimdiden aldı) 133 tl demiş eski tarihli sarraf tanıdık olduğu için 130 tl den almış
Bnm bir amcam var 5 lt relik yağ tenekesine 1 tl sığcak kadar delik actı. 1 yılda ağzına kadar doldurdu yetmedi gitti kurbanlık koyun aldı yengemede bi adet yarım altın aldı ... :)
Bende Yapcam.. :)
kızlar merhabaheveslendim bende bugünden itibaren başlıycam bakalım biriktirebilecekmiyim benim gibi müsrif biri para biriktirebilecekmi
kızlar merhabaheveslendim bende bugünden itibaren başlıycam bakalım biriktirebilecekmiyim benim gibi müsrif biri para biriktirebilecekmi
hoşbulduk canım inşallah bozuklukları değerlendiricem bakalım benim ne kadarım birikecekElbette biriktirebilirsin tatlım hoşgeldin aramıza
Hoşgeldinn.inşallah güzel,boll birikimlerin olur
Kızlar internetten bakıyorum bazı yerlerde 133 bazılarında 135 falan yazıyo.uçtu bunlar maşallah.ben gram alıcam sanırım 1-2 güne kadar alabilirirm.
merhaba canım hoşgeldinMerhaba Arkadaşlar ;
Uzun zamandır topiği takip ediyorum.Çok hoşuma gidiyor yazdıklarınız benide gaza getiriyor.Bu arada yalnız ben kumbara ile yapamam çalıştığım için ve hergün yol parası verdiğimden bozukluklara ihtiyacım oluyor.Bana fikir verin.3 kredi kartım var ve hepsine taksitli borcum var.Her ay düzenli ödememi yaparım kalanını kenara atmaya çalışırım, Tl olarak 300-500 bişey.Acaba borçlarımı nasıl kaparayım kenara attıklarımı kredi kartlarını ödesem önceden ödemiş olacağım pek birşey farketmeyecek.yardım edin ne yapayım o kadar uzun taksit yaptırmışım ki ödüyorum ödüyorum bitmiyor.Zaten tasitler bitsin hepsini kapatacağım.Ayrıca şu aralar altın çok yüksek ya düşerse diye korkuyorum.Bana fikir verin kızlar ne yapim...
hoşgeldin ve bereketli birikimler canımBu konunun ilk zamanlarında bende çeyrek biriktiriyordum ama tabi sonunu getiremeden para bazı ihtiyaçlara gitti...Bir kaç gündür tekrar düşünmeye başladım paramı çeyrek yapmayı ama biraz önce çeyreğin fiyatını görünce dudağım uçukladı :2:
141 TL hergün artıyor nolcak bu altının hali helede bizim gibi evlenmeyi düşünenler için çok zor bir durum.. Altının düşeceğinden hiç ümidim kalmadı artık, bu gidişle 150 yi bulacak, yakında topic'in adıda değişir her ay gram altın alıyoruz olcak :) Neyse düşmesini artık beklemenin bir alemi yok bende biriktirmeye başlıyorum ayağım uğursuz gelir belki de ben aldıktan sonra altın düşer :83: (tamam tamam kızmayın)
55 tl den açılış yapıyorum bende inşallah bu ay 1 tane alırım..
Bereketli olsun canımm
nurrrrrrrrrrrrrrrrr duyuyor musun beni durrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık durrrrrrrrrrrr batacaksın bak sana ablan olarak diyorum pişman olacaksın gemi su almaya başlamış önlemini almaya bak canım .Benimde kart borcum uçtu gitti biri bana dur desiiinn:83::83::83::83::83::83::83::84::84::84::84:
maşallah o amcayaBnm bir amcam var 5 lt relik yağ tenekesine 1 tl sığcak kadar delik actı. 1 yılda ağzına kadar doldurdu yetmedi gitti kurbanlık koyun aldı yengemede bi adet yarım altın aldı ... :)
Bende Yapcam.. :)
nurrrrrrrrrrrrrrrrr duyuyor musun beni durrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık durrrrrrrrrrrr batacaksın bak sana ablan olarak diyorum pişman olacaksın gemi su almaya başlamış önlemini almaya bak canım .
Farmasicim o tutumlu nur'a neler oluyor böyle nazar deyiyor galiba amanınnpişman oluyorum zaten ama zannedersem benim bu burcumun genel özelliği 3 krş 5 krş demeden sımsıkı elinde tutup sonrasında birden harcayıveriyorum birde sadece kendime değil sanki çok zenginmişim gibi birde erkek arkadaşıma alıyorum alışkanlık oldu olsun değer benim bebişime
nurrrrrrrrrrrrrrrrr duyuyor musun beni durrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık durrrrrrrrrrrr batacaksın bak sana ablan olarak diyorum pişman olacaksın gemi su almaya başlamış önlemini almaya bak canım .
Farmasicim o tutumlu nur'a neler oluyor böyle nazar deyiyor galiba amanınnpişman oluyorum zaten ama zannedersem benim bu burcumun genel özelliği 3 krş 5 krş demeden sımsıkı elinde tutup sonrasında birden harcayıveriyorum birde sadece kendime değil sanki çok zenginmişim gibi birde erkek arkadaşıma alıyorum alışkanlık oldu olsun değer benim bebişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?