• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi evimi beraber yerleştirelim :)

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
merhabalar

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2sonunda kendi evimizi aldıkkkk yeni evimi çok sevdim ve bu halini de paylaşmaktan mutluluk duyarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kirada oturduğum eski evimin resimleri 7. sayfada mevcut
karşılaştırma yapılabilir

salonum
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
insanın kendi evi olunca her birşey içine siniyormuş
eski yatak odamda uyumak bile gelmordu içimden odanın rengi içimi karatıyordu
yatak odam tam geldi.. özel yaptırsak anca bukadar sığardı:lepi:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
sıra oturma odam dadelikafadulden

oturma odası için sade bir çekyat almıştık gelenlerin kadığında yatması için ama salonuma sığmayan 2 tane tekli koltuğumuda bu odaya koymak zorunda kaldım mafoldumben
attachment.php

Son düzenleme:
salona geçiyorumkaydirigubbakcemile2
attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
burasıda banyom:kedi:
attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
mutfağın resimleri evdeki pc de kalmış
onları akşam ekleyeceğim
çok heyecanlı bir an önce oturacağımız duruma gelsin istiyorum
daha bir ayım var yavaş yavaş yerleştirip içime sinmesini istiyorum
inşallah herşey güzel olur:Saruboceq:

evet zemuszemus zemuszemus
beyaz eşyalarım da geldi:lepi:
attachment.php

attachment.php

bakonu açmışlar sedir yapmışlar evimin en sevdiğim bölüm opuyorumnanaktan
attachment.php

bu resimler telefonla çekildiği için biraz bulanık
ama çeyizim gelip serildiğinde son halini eklediğimde daha güzel olacak....kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
eminim yerleştikten sonra çok güzel olacaktır.. içine siner umarım herşey... güle güle mutlulukla oturun yuvanızda...

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Yatak oda takımın çok güzelmiş cnm.Ben duvarların rengi konusunda epeyce yorum almıştım sende hazır ol .
Allah tamamına erdirsin inşallah

allah gönendirsin mutlu huzurlu oturursunuz inşallah.salondaki o koltuğu pencerenin önüne koysan mesela oturma odana koyduğun berjerleri de salona o koltuğu koyduğun yere koyabilirsin.burdan önerebilcek oldğum bu var cnm kolay gelsin.

allah gönendirsin mutlu huzurlu oturursunuz inşallah.salondaki o koltuğu pencerenin önüne koysan mesela oturma odana koyduğun berjerleri de salona o koltuğu koyduğun yere koyabilirsin.burdan önerebilcek oldğum bu var cnm kolay gelsin.

canım denedim olmadı... ancak 2li ve üçlü koltuğu L şeklinde koyabiliyorum öbür türlü dahaa sıkışık ve kötü duruyor
teşekkür ederim inşallah canım

Yatak oda takımın çok güzelmiş cnm.Ben duvarların rengi konusunda epeyce yorum almıştım sende hazır ol .
Allah tamamına erdirsin inşallah

teşekkür ederim....
duvar rengini hangi akla hizmet böyle yaptırmışlar bilmiyorum gerçi zevkler tartışılmaz...
ne yapalım idare edeceğim başka bir eve çıkana kadar zemuszemus

allah dayima mutlu etsin canim oturma gurubun cok guzel yalniz duvar rengin ben begenmedim griyle kirmizi yapabilirdin.yinede bes parmak ayni deyil

canım teşekkür ederim
kiracıyım ev sahibim kendi çıkmış evden bütün duvarlar yarı yağlı saten boya ve bozmadık silinebilir olduğu için boya masrafına girmeyelim dedik .......... yoksa bende pek hoşlanmadım inşallah kendi evime istediğim renk olacak

mutlulukla huzurla oturun inşallh.yerleştikten sonra çook daha güzel olacktır eminim. Belkim yerleştirdikten sonra tekli koltuğu sığdırabilirsin. konsol ve büfeyi yanyana koyarak. Yanlıyor olabilirm fotolar gerçeği gibi olmuyor tabi :)

hepsi olur hayatım,kendi evinde olur,istediğin rengede boyarsın allahın izniyle,yeterki aşkınız mutluluğunuz daim olsunzemuszemus
allah mutlulukla oturmak nasip etsin,çeyizlerinide merakla bekliyoruzhihoyyyt

Tam yerleşince herşey çok çok daha güzel oolur. Allah huzurla oturmayı nasib etsin canım özellikle yatak odan çok hoş. a.s.

ben yatak odanın rengını begenmedım cnm.gercı acıklamasını yapmıssın kıra oldugu ıcın dıye ama cok bogmus odayı.benımde evım kıra duvarlarım sampanya rengıydı esyalarımla uyumlu olması ıcın ıkı odanın rengını degıstırdım ben.sen sadece yatak odasını boyatabılırsın yada sız de boyayabılırsınız.

keşke konsol ve gümüşlüğü almasaydın sadece masa alsaydın...madem kiracısın ne diye bu kadar çok eşya alııyosun canım ya bak tıkış tıkış olmuş...istanbulda büyük evde büyük para...eşyaların çok güzel resimlere bakıp onu oraya buraya koyda diyemıyoruz gerceği gibi olmuyo...allah yardımcın olsun umarım bi düzene sokabilirsin...

ayrıca halılarınıda büyük almışsın hep koltukların altına girecek...

keşke konsol ve gümüşlüğü almasaydın sadece masa alsaydın...madem kiracısın ne diye bu kadar çok eşya alııyosun canım ya bak tıkış tıkış olmuş...istanbulda büyük evde büyük para...eşyaların çok güzel resimlere bakıp onu oraya buraya koyda diyemıyoruz gerceği gibi olmuyo...allah yardımcın olsun umarım bi düzene sokabilirsin...

canım çok fazla kirada oturmayı düşünmüyoruz....inşallah seneye bu zamanlarda kendi evimde olacağım.... eşyaları geçen sene almıştım ve direk kendi evime geçeceğimizi düşünüyorduk kısmet bir sene daha beklemek istemedim
küçük halılarım var onları kullanacağım büyükleri saklayacağım
yorum için teşekkürler

Back
X